gops Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka Czekamy na fotki hej potem beda fotki ;) Selket napisał(a):Cześć :loveu: I Ciebie też nie ma :cry: :cry: heloow :diabloti: jestem przecie :calus:
gops Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Selenne napisał(a):Czekamy na fotki bo u nas już nowe XD no juz zaniedlugo z kolezanki komorki zgralam kilka kellek ;) Selket napisał(a):Jesteś ;) :) jestem :evil_lol:
gops Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 jedna kellka druga kellcia trzecia.....:oops: kella z bratem kolezanki szczenior zaraz dam jeszcze bastera z dzialki i jego kolege :razz:
gops Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 fotosik sie wkurzyl i nie dzila baster z kolega pozniej znaczy sie pewnie jutro :roll:
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No przeca ona jest przepiękna :loveu: I jaką ma słodką mordkę :loveu: A ten szczylek czarnuszek to kto? :razz:
gops Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Selket napisał(a):No przeca ona jest przepiękna :loveu: I jaką ma słodką mordkę :loveu: A ten szczylek czarnuszek to kto? :razz: to jeden ze szczeniakow od suczki kolezanki zostala ostatnia suczka a akurat na zdjeciu jest piesek :razz: jutro wrzuce szczeniora ktory zostal i bastera z kolega ;) Dobranoc :razz:
jonQuilla Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jaka mała Kellusia :loveu::loveu: i jaki szczeniorek czarny śliczny :)
gops Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='jonQuilla']jaka mała Kellusia :loveu::loveu: i jaki szczeniorek czarny śliczny :) no na zdjeciu z bratem kolzeanki kella ma 3 miesiace ;) jeszcze jeden zostal :razz: [quote name='Cheritka']Super zdjęcia dawaj następne :eviltong: nastepne jak wroce ze szkoly za 8 godz :placz: i nie moge uciec nawet :roll: [quote name='Selket']Dobranoc :sleep2: dzien dobry :eviltong:
gops Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Selket napisał(a):Hejka :loveu: :loveu: hej ;) ehhh tak goraco a ja musialam siedziec w szkole :roll: jutro chyba zachoruje i caly dzien bede siedziec z psami na polanie :loveu:
BeaC Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 wpadłam ............na powitanie uffffffffffffffff ale upał:multi::multi::multi:
gops Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='BeaC']wpadłam ............na powitanie uffffffffffffffff ale upał:multi::multi::multi: hejj :multi: u nas 27 stopni :roll: nie jest fajnie moglo by byc 20 to by wystarczylo ;) kella lezy w lazience na kafelkach polozylam na nia mokry recznik i zasnela :evil_lol: a baster na balkonie sie polozyl :razz:
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 jest straszny upał, żyć się nie da :roll: tyle dobrze że w mieszkaniu mam chłodno więc Moli się nie przegrzewa, ale teraz jestem w Krk a tu jest tragedia, solarium normalnie, pootwierane mam wszystkie okna żeby przeciąg był a nic nie wieje. Wiatrak mam włączony chociaż i tak specjalnie mnie nie chłodzi :roll:
gops Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):jest straszny upał, żyć się nie da :roll: tyle dobrze że w mieszkaniu mam chłodno więc Moli się nie przegrzewa, ale teraz jestem w Krk a tu jest tragedia, solarium normalnie, pootwierane mam wszystkie okna żeby przeciąg był a nic nie wieje. Wiatrak mam włączony chociaż i tak specjalnie mnie nie chłodzi :roll: teraz to mnie glowa zaczela bolec kurcze wzielam juz 3 tabletki i nie pomaga :roll: wydaje mi sie ze to od slonca :roll: tez mam wiatrak wlaczony i okna pootwierane i nic ehhh a juz 21 zaraz wiec powinno byc chlodniej :roll:
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 u mnie też wiatrak i okna otwarte ale nie specjalnie pomaga :roll: Długo przebywałaś na słońcu dziś ? może faktycznie cię od tego boli, zakładaj czapkę następnym razem jak będziesz zamierzać długo siedzieć na słońcu
gops Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):u mnie też wiatrak i okna otwarte ale nie specjalnie pomaga :roll: Długo przebywałaś na słońcu dziś ? może faktycznie cię od tego boli, zakładaj czapkę następnym razem jak będziesz zamierzać długo siedzieć na słońcu wlasnie nie za dlugo jakies 4 godz a bywalam juz w tm roku dluzej przy takim sloncu i nic mi nie bylo ale chyba mam zly dzien i te slonce mi zaszkodzilo jutro wyjde w czapce ehh :roll: ide spac ...a na dworzu jeszcze widno ;) Dobranoc
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hmm może dziś wyjątkowo ostre słońce było :roll: dobranoc
gops Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 smallpati napisał(a):hmm może dziś wyjątkowo ostre słońce było :roll: dobranoc no slonce rzalo wyjatkowo mocno , do szkoly nie ide wogole dzisiaj chyba nigdzie nie ide znowu ma byc 30 stopni ehh ;) Cheritka napisał(a):Hej no gdzie jesteście ????? no hej ;) jestesmy w domu w Elblągu na ul.Lubranieckiej 21/.../9 zapraszam na herbate :diabloti:
gops Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Baster :diabloti: zarosniety bez wlosow na uszach i glowie :evil_lol: zabawa z Czarkiem Czarek
Recommended Posts