Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Kella chyba zna powiedzenia "kto pod kim dołki kopie ..." :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

wpadla w ten dolek kilka razy jak sie zapomniala ze go wykopala :evil_lol:
jej nowe hobby to kopanie a jeszcze niedawno wolala biegac za pilka ;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gops']wpadla w ten dolek kilka razy jak sie zapomniala ze go wykopala :evil_lol:
jej nowe hobby to kopanie a jeszcze niedawno wolala biegac za pilka ;)[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Salsa może raz w życiu dziure wykopała od kiedy jest u mnie :roll:
czasami mam wrażenie że jest dziwna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Podobno pies upodabnie się do właściciela Żonkilku :D

To musiłą być wielkie kret skoro taką wielką Kellusiową nóżę ciągnął i ciągnął :D

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Salsa może raz w życiu dziure wykopała od kiedy jest u mnie :roll:
czasami mam wrażenie że jest dziwna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

to zalezy czy widziala jak inny pies kopie i czy jej sie to spodobalo bo moj baster to tez kopacz i kella jak miala 2 miesiace to juz dziury kopala wielkie bo widziala ze baster kopie ;)

napewno nie jest dziwniejsza niz kella :evil_lol:

[quote name='Selket']Podobno pies upodabnie się do właściciela Żonkilku :D

To musiłą być wielkie kret skoro taką wielką Kellusiową nóżę ciągnął i ciągnął :D[/quote]

eeee to w takim razie ja moze zostane gornikiem :diabloti:

noo giantyczny ale baster go przegonil :evil_lol:;)

Posted

[quote name='Selket']Baster obrońca Kelli :D :D[/quote]

no niby sie nie lubia w domu nawet kolo siebie nie klada sie ale jak trzeba to zawsze sie bronia ;) jak na kelle warczala taka jamniczka na spacerze to baster mi sie zaczal rzucac na nia...na suczke..w dodatku on nigdy nie rzucal sie na jamniki..a ja na bastera sie cos rzuca lub warczy to kella znowuz mi sie rwie zeby pogonic ;)
ale np jak juz mowilam baster nie lubi haszczakow i onkow i jak idzie cos takiego to baster udaje bohatera i sie rwie zeby go zjedli :evil_lol: a kella wtedy sie tylko patrzy ale jesli ten pies tez na bastera burknie albo szarpnie to kella wkracza do akcji i broni :evil_lol: a kella nie lubi bulliko podobnych i czasami jej sie jakis psiak niespodoba i jak sie rzuca to baster tylko stoi gdzies tam za mna i warczy :evil_lol:
jak ktos patrzy z boku to czesto sie smieje ;)

Posted

[quote name='Selket']No to fajnie musi to wygldać ;) Bo wiesz, one udają, że się nie lubią ;)[/quote]

nom :diabloti: no mozliwe ze udaja :roll:

[quote name='Izabela124.']HEj
Ale fajne szczeniory:loveu::loveu::loveu:[/quote]

hej
wiem :eviltong:

Posted

brat wlasnie wrocil z dzialki i wszedl do domu taki podekscytowany i wogole i mowie do niego co sie stalo a on mi zaczal opowiadac ..od poczatku wam napisze mowi ze jechal (z kolega,jego zona i dziecmi i psem) przez droge E7 i na skrzyzowaniu Maldyt z czyms tam niepamietam nazwy juz zaczal sie robic korek no czekali tak 10 min i nagle widza minely ich 3 karetki policja..wiec moj brat wyszedl przed nimi bylo z 20 samochodow poszedl do przodu z kolega zeby zobaczyc co sie dzieje i szli tam a patrza helikopter leci i zaczyna ladowac 500m od nich to przyspieszyli i patrzeli zderzyl sie tir z samochodem osobowym...brat widzila ze dwie osoby w workach wynosili ..tir przekoziolkowal byl na dachu tzn kolami do gory... niewiadomo ile osob nie zyje ale napewno dwie..z osobowki nie zostalo nic..ale niechcieli czekac do konca i pojechali inna droga...

jutro napewno bedzie o tym w telewizji albo w radiu
brat mowi ze to jak w filmach amerykanskich wygladalo
helikopter i wogole :roll:
straszne...chociaz chcialabym to zobaczyc...sama niewiem...debile jezdza po tych drogach :roll:
biorac pod uwage ze moja rodzinka jezdzi ta droga co kilka dni a w wakacje prawie codziennie...zeby nastepny debil sie nie trafil :roll:

wiecej dowiemy sie jak juz bedzie w telewizji albo radiu ;)

Posted

Gops już myślałam czytając pierwsze zdanie że może brat kupił sobie psa i będzie święty spokój a tu takie coś :roll:
Jak ja widzę jak niektórzy jeżdzą to dostaję gorączki aż strach za kierownice wsiąść czy w ogóle samochodem jechać. Ty możesz sobie jechać spokojnie zgodnie z przepisami a jakiś wariat walnie i koniec :shake::shake::shake: aż brak mi słów!!

Posted

[quote name='joanika']Gops już myślałam czytając pierwsze zdanie że może brat kupił sobie psa i będzie święty spokój a tu takie coś :roll:
Jak ja widzę jak niektórzy jeżdzą to dostaję gorączki aż strach za kierownice wsiąść czy w ogóle samochodem jechać. Ty możesz sobie jechać spokojnie zgodnie z przepisami a jakiś wariat walnie i koniec :shake::shake::shake: aż brak mi słów!![/quote]

heh nie jeszcze nie kupil ale mam nadzieje ze to zrobi i da mi spokoj ;)

no wlasnie..ale nawet niewem kto zawinil..zawsze jakis debil sie znajdzie ehh :roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jeju co z okropna historia:shake::shake::shake:[/quote]

nom :roll: ja jestem ciekawa po co tam helikopter? przeciez karetka tez by dowiezli najblizszy szpital mieli jakies 20 km z tamtad :roll:

Posted

Hmmm.....Faktycznie deble po drogach jeżdżą.... Wczoraj Nissan Patrol wjechał w traktorek..Traktorek rozstrzaskany w rowie, Nissan zmiażdżona maska...Na wylotówce z sąsiedniej wsi...Masakra, co się z ludźmi dzieje....

Posted

[quote name='Selket']Hmmm.....Faktycznie deble po drogach jeżdżą.... Wczoraj Nissan Patrol wjechał w traktorek..Traktorek rozstrzaskany w rowie, Nissan zmiażdżona maska...Na wylotówce z sąsiedniej wsi...Masakra, co się z ludźmi dzieje....[/quote]

kurcze rzeczywiscie...wogole nie mysla..
pelno piratow drogowych ehh i jak ja mam zrobic prawko jak sie takich rzeczy naslucham..az mi sie odechciewa..:roll:

dam reszte fot jutro dzisiaj juz padam..obejze tv jeszcze i spadam spac ;)

Dobranoc :razz:

Posted

[quote name='Selket']Podobno pies upodabnie się do właściciela Żonkilku :D[/quote]

:roflt::roflt:
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przeraziłam się teraz.... [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='gops']to zalezy czy widziala jak inny pies kopie i czy jej sie to spodobalo bo moj baster to tez kopacz i kella jak miala 2 miesiace to juz dziury kopala wielkie bo widziala ze baster kopie ;)

napewno nie jest dziwniejsza niz kella :evil_lol:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]widziała ale była zajęta patykiem :) więc pewnie nie zauważyła :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']Dobranoc :hand::hand::hand:[/quote]

dziendobry :razz:
[quote name='jonQuilla']:roflt::roflt:
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przeraziłam się teraz.... [/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]widziała ale była zajęta patykiem :) więc pewnie nie zauważyła :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no niektore wola patyki :diabloti:

[quote name='Selket']Właśnie widze jaki Cię strach ogarnął ŻOnkilowa :evil_lol:
DObranoc :loveu: :loveu:[/quote]

zonkilkwa udaje ze sie nie boi a tak naprawde ... :razz:
dziendobry ;)

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]hejka[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]widzialam jak Keli się okopuje:razz::razz::razz:[/COLOR][/B]
[/quote]

hejka ;) kella sie okopala zakopala a potem odkopala :razz:

[quote name='joanika']Dzień dobry
Wpadłam się przywitać i już spadam na zajęcia Nie chce mi się :placz:
Miłego dzionka[/quote]

dziendobry ;)
ja do szkoly na 11 :diabloti: ale niewiem czy ide :oops:
nawzajem ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Hejos:multi::multi::multi:
Idz, idz do szkółki:cool3::eviltong:[/quote]

ide ide na 3 lekcje :eviltong: reszta niewazna jest :diabloti:

hmmm a czy Ty przypadkiem tez nie powinnas byc w szkole/? :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']ide ide na 3 lekcje :eviltong: reszta niewazna jest :diabloti:

hmmm a czy Ty przypadkiem tez nie powinnas byc w szkole/? :evil_lol:[/quote]Powinnam, ale mnie nie ma:eviltong::eviltong::eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...