Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sprzed chwili z komórki, niestety tylko pod blokiem bo nie mogę się ruszyć nigdzie na długo , mama...

" mam usiąść do zdjęcia? foch"

Uploaded with ImageShack.us

zarośnięta dupa Misi i zgrabny tyłem Clayta

zawsze po spacerze jak rozbieram się z kurtki w pokoju i siadam na chwile on siada na przeciwko mnie na fotelu i czeka

i filmik
[video=youtube;GIRM16aWcUE]http://www.youtube.com/watch?v=GIRM16aWcUE&feature=youtu.be[/video]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']to jest mina pod tytułem KOCHAM CIĘ :diabloti:[/QUOTE]

Etna tak siedzi na schodach jak się ubieramy i wtedy jej mina mówi 'NAPRAWDĘ idziecie beze mnie?!' :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']Etna tak siedzi na schodach jak się ubieramy i wtedy jej mina mówi 'NAPRAWDĘ idziecie beze mnie?!' :evil_lol:[/QUOTE]
staffiory w takiej sytuacji , to mają miny jakby je ktoś skopał :evil_lol: uszy po sobie , przygarbiony , smutek na paszczy ... ja to jestem twarda , ale Rafał to zaraz pyszczy , no chodź ich weźmiemy , bo zaraz się poryczą , zobacz jak to wygląda ... :evil_lol: nie mówiąc o gościach ;)
Ja wprowadziłam zasadę , że nie ma nic za minę "na zbolałą ziutę" bo potem tak wymuszają jak rumunki pod pałacem kultury o pari groszi

Posted

[quote name='Vectra']staffiory w takiej sytuacji , to mają miny jakby je ktoś skopał :evil_lol: uszy po sobie , przygarbiony , smutek na paszczy ... ja to jestem twarda , ale Rafał to zaraz pyszczy , no chodź ich weźmiemy , bo zaraz się poryczą , zobacz jak to wygląda ... :evil_lol: nie mówiąc o gościach ;)
Ja wprowadziłam zasadę , że nie ma nic za minę "na zbolałą ziutę" bo potem tak wymuszają jak rumunki pod pałacem kultury o pari groszi[/QUOTE]

niestety ja nie jestem taka twarda jak Ty i zawsze ulegam takiej minie :evil_lol: znaczy jak wychodzimy to nie, bo nie zawsze da się zabrać psa ;) Etna nas zmanipulowała, ale wiemy o tym. staffik pewnie by nas zmanipulował bez naszej świadomości :evil_lol:

Posted

a ja powiem że Bruma też jest taka uczuciowa ;) ona potrzebuje kochania, przytulenia, pogłaskania. Gram jest mocno zrezerwowany, też się lubi głaskać i to bardzo, ale nie tak jak suka, ona sama przychodzi i się wtula, najgorzej mam jak siedzę na łóżku z komputerem, nic się nie da zrobić bo się na mnie kładzie po prostu :grins: sprojrzę na nią złym wzrokiem ona już wie o co chodzi, spojrzę na nią normalnie to ogon od razu idzie w ruch bo pańcia się paaatrzyyyyyy, powiem "co zrobiłaś" to od razu przeprasza przeprasza za swoje zachowanie, i tak dalej i tak dalej ;) co prawda szkolenie miłością mi nie wystarcza :grins: ale słucha się bez smaczków, przychodzi bez smaczków za samo "dobra sraka" :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']a ja powiem że Bruma też jest taka uczuciowa ;) ona potrzebuje kochania, przytulenia, pogłaskania. Gram jest mocno zrezerwowany, też się lubi głaskać i to bardzo, ale nie tak jak suka, ona sama przychodzi i się wtula, najgorzej mam jak siedzę na łóżku z komputerem, nic się nie da zrobić bo się na mnie kładzie po prostu :grins: sprojrzę na nią złym wzrokiem ona już wie o co chodzi, spojrzę na nią normalnie to ogon od razu idzie w ruch bo pańcia się paaatrzyyyyyy, powiem "co zrobiłaś" to od razu przeprasza przeprasza za swoje zachowanie, i tak dalej i tak dalej ;) co prawda szkolenie miłością mi nie wystarcza :grins: ale słucha się bez smaczków, przychodzi bez smaczków za samo "dobra sraka" :diabloti:[/QUOTE]

Jakbym czytała o kurzynie :loveu:

Posted

Psia wersja co ja pacze:diabloti:
http://imageshack.us/photo/my-images/62/zdjcie0022bs.jpg/

Spoko świniek też zawsze asytuje mi przy jedzeniu/szykowaniu jedzenia z miną wygłodniałego kocura ze Shrecka :evil_lol: Ale po pierwsze ona to by mi asystowała wszędzie najlepiej a po drugie trzeba być twardym nie miękkim :diabloti: I uwielbiam minę pod tytułem Kocham Cię - Nelsonowi tak się wtedy oczka świecą :loveu:

Misia mi przypomina teraz mixa kaukaza moich dawnych sąsiadów tyle że wersje mini :evil_lol:

Posted (edited)

Moje psy wiedzą , że na mnie wrażenia nie robią "zbolałe minki"
raczej debilizmem można coś ukręcić na boku i pęknę :evil_lol:
i tu właśnie bandzior to jest Terrierek :shake: ona ma taki zestaw gierek , że nie umiem jej powiedzieć NIE.

W jednej sytuacji "sierociniec zbolałych ziut" , od razu mnie prostuje .... jak ktoś mi podniesie ciśnienie i zaczynam parować i zionąć ogniem .... i jak spojrzę , na to skruszałe towarzystwo , od razu opadam na ziemię.

Jestem impulsywna , w sumie to trudno mnie wyprowadzić z równowagi , ale są takie instytucja w naszym kraju , które potrafią skutecznie i nie ma to nic wspólnego z dogomanią.
Dogo to działa na mnie jak zioło :evil_lol:

Edited by Vectra
Posted (edited)

Gops-oczywiście Misia ma bardzo ONkowy charakter tak jak i ma wiele wspólnego z ONkiem ;)Oczywiście :)
Vectra-jedyny słuszny owczarkowaty to ONek:evil_lol::lol:

Kaja przepięknie wymusza coś ala stafiki czyli zbolała minka ,garbusek ,uszy wessane dosłownie ,oczy jak 5zł i taki terkoczący wk...wiający odgłos coś ala tryrryryrytryrtryrt. Ale niestety na mnie to nie działa:-(i na pytanie czy chce w łeb zaczyna sie cieszyć:lol:

Edited by Aleks89
Posted

[quote name='motyleqq']no chyba jednak Lukas bardziej przypomina ONka niż Misia :evil_lol:[/QUOTE]
oczywiście , ale jest kundelkiem jak Misia i równie dobrze może nie miec owczarkowatego charakteru .
z tego co Olek mówi ma , więc mówie że Misia też ma mimo że z wyglądu nie .

Posted

[quote name='Unbelievable']no chyba sobie podle żartujesz :evil_lol:[/QUOTE]
nie żartuje.
Olek ma kundelka przypominającego owczarka w jakiś tam sposób aczkolwiek do takiego z rodowodem mu brakuje wiadomo .
czy każdy kundelek ma okreslony charakter?
równie dobrze mieć totalnie inny bo nie jest rasowy.

Posted

[quote name='gops']oczywiście , ale jest kundelkiem jak Misia i równie dobrze może nie miec owczarkowatego charakteru .
z tego co Olek mówi ma , więc mówie że Misia też ma mimo że z wyglądu nie .[/QUOTE]
żartujesz prawda? powiedz że żartujesz, bo to przestaje być śmieszne

Posted

[quote name='Unbelievable']żartujesz prawda? powiedz że żartujesz, bo to przestaje być śmieszne
nie żartuje skoro dla Ciebie tak wygląda owczarek to luz,

dla mnie wygląda tak

to że pies jest duży i ma stojące uszy nie czyni z niego owczarka, taki psów jak Lukas jest cała masa w schorniskach

Posted

to co pokazałaś to wystawowe gówno za przeproszeniem, a nie prawdziwy owczarek niemiecki, przykro mi że nie widzisz różnicy

a Lucas nie ma rodowodu, ale jest psem tak ONkowatym, z takim zajebistym charakterem i popędami, że niejeden hodowca użytków by pozazdrościł

Posted

[quote name='motyleqq']to co pokazałaś to pokraka z rodowodem :eviltong: ale pomijając to: Lukas jak wiele innych psów jest po prostu w typie ONka. Misia nie ;)[/QUOTE]

O to to własnie chodzi.Ale ograniczona GOPS pod hasłem ON widzi TYLKO czapraka podpalanego na rudo:) A są też podpalane na płowo ,są całe czarne podpalane ,są czarne ,są wilczaste jasne i ciemne ,są białe ,są czekoladowe(wada) ,są merle nawet.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...