Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy za bannerek dla Mozusia :lol:

Jakby trzeba jakiś informacji na temat Mozarta to w miare mozliwosci moge sie dowiadywac ....póki co Mozart jest zdrowy , gania po wybiegach , garnie sie do ludzi , nie jest agresywny ..
na pewno najlepiej by mu było w domu z ogrodem gdzieby mogł swobodnie ganiac po polu bo to raczej pies ktory nie mieszkał w bloku :shake:

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
makuuu slicznusi banerek juz go wrzucam do podpisu :loveu:

dziękuję :oops:... jakby trzeba było jakiś plakat, ulotkę lub coś w ten deseń dla Mozusia zrobić...a nie będzie chętnych to możecie na mnie liczyć...:cool3:

Nadal trzymam kciuki za psinka i mam nadzieję, że już niedługo znajdzie ten jedyny, stały dom... bo to kochana psina jest :loveu: (i znów jestem zakochana)...

Posted

O tak, ja też mam ogromną nadzieję, że Mozart wreszcie znajdzie swój wymarzony i oczekiwany przez długi czas domek. Takiz niego śliczny i kochany piesek. :) :loveu:
Do góry, po domek !

Posted

Makuuu napisał(a):
dziękuję :oops:... jakby trzeba było jakiś plakat, ulotkę lub coś w ten deseń dla Mozusia zrobić...a nie będzie chętnych to możecie na mnie liczyć...:cool3:

oOo zapamietam to sobie :evil_lol::evil_lol:

ps. i jak dziewczyny (ewatr i Panca) dogadalyscie sie jakos?? :razz:

Posted

red napisał(a):
Czy on ma allegro? Biedna psinka, pyszczek ma siwiutki, pewnie już ma swoje latka i stał się niepotrzebny.

Mozart ma allegro (jest w drugim poscie) tylko ze ono WYGASLO :oops:

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
nie oszukuj bo nie ladnie :mad: wiem ze bylo wygasniete :evil_lol:

No kiedyś było ...ale trza szukac aktualnych :eviltong:.....