Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Tak, ja sama się tym dziwię. :angryy: Jak można tak postąpić? Do góry ! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 ludzie bywaja dziwni :roll: makuuu slicznusi banerek juz go wrzucam do podpisu :loveu: Quote
ewatr Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dziekujemy za bannerek dla Mozusia :lol: Jakby trzeba jakiś informacji na temat Mozarta to w miare mozliwosci moge sie dowiadywac ....póki co Mozart jest zdrowy , gania po wybiegach , garnie sie do ludzi , nie jest agresywny .. na pewno najlepiej by mu było w domu z ogrodem gdzieby mogł swobodnie ganiac po polu bo to raczej pies ktory nie mieszkał w bloku :shake: Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Na pewno było mu dobrze, kiedy miał gdzie biegać ... Musi go ktoś wypatrzeć, dać mu domek i miłość ! :( Bo on tego potrzebuje. Quote
Makuuu Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a): makuuu slicznusi banerek juz go wrzucam do podpisu :loveu: dziękuję :oops:... jakby trzeba było jakiś plakat, ulotkę lub coś w ten deseń dla Mozusia zrobić...a nie będzie chętnych to możecie na mnie liczyć...:cool3: Nadal trzymam kciuki za psinka i mam nadzieję, że już niedługo znajdzie ten jedyny, stały dom... bo to kochana psina jest :loveu: (i znów jestem zakochana)... Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 O tak, ja też mam ogromną nadzieję, że Mozart wreszcie znajdzie swój wymarzony i oczekiwany przez długi czas domek. Takiz niego śliczny i kochany piesek. :) :loveu: Do góry, po domek ! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Makuuu napisał(a):dziękuję :oops:... jakby trzeba było jakiś plakat, ulotkę lub coś w ten deseń dla Mozusia zrobić...a nie będzie chętnych to możecie na mnie liczyć...:cool3: oOo zapamietam to sobie :evil_lol::evil_lol: ps. i jak dziewczyny (ewatr i Panca) dogadalyscie sie jakos?? :razz: Quote
red Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Czy on ma allegro? Biedna psinka, pyszczek ma siwiutki, pewnie już ma swoje latka i stał się niepotrzebny. Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Biedny. :( Mam nadzieję, że ktoś go w końcu wypatrzy. Quote
TYGRYS-ica. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 red napisał(a):Czy on ma allegro? Biedna psinka, pyszczek ma siwiutki, pewnie już ma swoje latka i stał się niepotrzebny. Mozart ma allegro (jest w drugim poscie) tylko ze ono WYGASLO :oops: Quote
ewatr Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 nie wygasło :shake: jest znawiane non stop .............. Mozart pies z duzym doświadczeniem życiowym ! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 ewatr napisał(a):nie wygasło :shake: jest znawiane non stop .............. nie oszukuj bo nie ladnie :mad: wiem ze bylo wygasniete :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):nie oszukuj bo nie ladnie :mad: wiem ze bylo wygasniete :evil_lol: No kiedyś było ...ale trza szukac aktualnych :eviltong:..... Quote
TYGRYS-ica. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 ewatr napisał(a):No kiedyś było ...ale trza szukac aktualnych :eviltong:..... bylo minelo ;) moze tym razem sie Mozarcikowi poszczesci :cool3: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 przypominamy sie na pierwszej ;) Quote
Recommended Posts