Tweety Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Mruczuś przypomina się dogomaniakom, potrzebuje pomocy. Mruczuś ma śliczne bazarki na miau i figurki kocie na allegro, zapraszamy na zakupy! Quote
przyjaciel_koni Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Mruczuś bardzo prosi o wsparcie Dogo !!!! To chudziutka biedotka kocia... Zapraszamy też na bazarki Mruczusiowe !!!! I czekamy na wiadomości - jak się czuje koteczek ! Tyle jeszcze leczenia przed nim.... Quote
Margo05 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Mruczuś, coś tam dla Ciebie zbazarkujemy :) Rozmawiałam z mamą, kótra stwierdziła, że ma w domy zdecydowanie za dużo pierdół do sprzątania, więc czas zrobic wiosenne porządki :diabloti: Quote
przyjaciel_koni Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Mruczunio taki biedaczek... Prosimy o pomoc dla koteczka !!!! Zbiera na leczenie !!!! Quote
Tweety Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Mruczuś jest bardzo dzielny, kuwetkuje, nadstawia łepetynkę do ciągłego miziania cudowny kot. Gdyby wiedział ile jeszcze cierpienia przed nim ....:shake: Quote
Margo05 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Miejmy nadzieję, że szybko wróci do formy. I że nie będzie długo cierpiał :-( Quote
przyjaciel_koni Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Całe szczęście, że biedactwo nie wie. Tak sobie poczytałam, wychodzi na to, że oprócz Fony maleńkiemu nikt z Dogo nie pomaga... To co zebrane dla koteczka, to wpłaty z Miau. Chyba, że coś przeoczyłam... Zrobiło mi się przykro... Bardzo, bardzo proszę - zauważcie potrzebę pomocy !!!!! To strasznie cierpiący kocina !!! Takie długie leczenie przed Mruczusiem... Niechby chociaż było właściwie prowadzone, ale na to potrzeba niestety pieniędzy !!!!! Wpłaty dla koteczka na AFN "Mruczuś" Quote
Tweety Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 a Niusia ma łapkę do amputacji, ja się chyba zastrzelę i jak później wypuścić kota na ulicę bez łapki?????:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie może być - nie dopuścimy do amputacji... Mruczunio prosi o pomoc !!!!! Same druty, blaszki i gwoździe w tym kocinie... Liczymy jednak na chociaż niewielką pomoc Dogo dla niego !!!! On też chce być sprawny... Quote
Margo05 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Zapraszam na bazarek dla Fruzi i Mruczusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9712651#post9712651 I proszę o podbijanie (jutro do pracy idę :roll:) Quote
_beatka_ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 bazarek na mruczusia i fruzię http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9712818#post9712818 Quote
przyjaciel_koni Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 I tu podziękujemy pięknie za pomoc bazarkową !!!!! Prosimy o licytowanie i wsparcie koteczków !!!! Biedny Mruczuś... Za każdym razem, kiedy go widzę tak bardzo mi przykro... Quote
Isabel Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wpłaciłam trochę pieniędzy na Mruczusia:smile: Quote
KWL Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziękujemy Isabel :-) Każdy grosz na kocinkę się liczy. Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Popatrzcie na Mruczusia... Nie odwracajcie wzroku... Tyle biedy w jednym kocim ciałku... Tyle bólu... Bardzo proszę - pomóżcie razem z nami Mruczusiowi !!! Sami nie damy rady... Zbyt wiele nieszczęść jednocześnie... A przed chudziutkim Mruczusiem jeszcze tak długa droga... Jeśli damy radę pomóc mu finansowo ma szansę na w miarę normalne poruszanie się !!!! Każdy grosz jest ważny !!!! Wpłaty na AFN "Mruczuś" !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No nie - znowu tu pusto... Mruczuś pilnie potrzebuje pomocy !!! Nie opuszczajcie kociny w potrzebie.... Quote
Tweety Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Mruczuś chce wstawać ale mu nie wolno. Na razie wszystko wygląda w miarę dobrze. Obawiam się tego tymczasu, bo nie wiem czy będzie mógł przebywać tam w czymś ograniczonym, żeby nie chodził:shake: Quote
fona Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Tweety napisał(a):na dzień dzień dobry również Tweety, masz zapchaną skrzynkę! Jestem w Kraku jeszcze. Quote
Recommended Posts