BIANKA1 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Gacusiowa napisał(a):Bianka, ja mam po swoich maluszkach resztki kocięcego mleczka Beaphara (końcówka puszki) i Gimpeta (3/4 puszki, bardzo dobre mleczko) Mogę Ci też podesłac 2 saszetki convalescence, można rozrabiac to razem z mleczkiem, żeby zwiększyc kalorycznosc mikstury. Podeślij adres na PW, będę w poniedziałek na poczcie. Dzisiaj przyszło mleczko , dziękuję . Tym maluszkom już nie pomoże , ale przyda się dla następnych dzieciaczków . Quote
Gacusiowa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 przykro mi, że tym razem się nie udało [*] niech posłuży innym maluszkom... Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 To się nie mogło udać . Dzisiaj jak byłam z cziłką w klinice , to spotkałam tego pana od kotów . Przyniósł do kliniki swoje 3 umierające koty . Jeden maluch od innej kotki juz odszedł , a jednego biedacza siłą mu zabrała studentka . Ma krwawą biegunke . Posłałam ja tam , gdzie moje dostały surowicę . Ale wątpie , żeby maluszkowi się udało . To moze być biegunka bakteryjna , albo p . Quote
Recommended Posts