sh_maniak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dzięki Waszka :) Asanpi z konkurentkami w swojej klasie ;) [IMG]http://img57.imageshack.us/img57/710/0027ft.jpg[/IMG] Czekamy na opis ;) [IMG]http://img57.imageshack.us/img57/1294/0014yr.jpg[/IMG]
resuruss Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dziewczyny sliczne fotki!!!!!! Sh_maniak!!!!Jaka szalowa fryzurka!!!!!:evil_lol:
flashka-g Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Asanpi sie super ustawia;)) No własnie ja tak myslalam co Marta ma na tej głowie;))
flashka-g Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 a ja myslalam ze sobie dredy zrobilas:))) hehehe
maga18 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='sh_maniak']Dzięki Waszka :) Asanpi z konkurentkami w swojej klasie ;) [url]http://img57.imageshack.us/img57/710/0027ft.jpg[/url] Czekamy na opis ;) [url]http://img57.imageshack.us/img57/1294/0014yr.jpg[/url][/QUOTE] moja Asia :loveu: stała pięęęęęęęęknie!! :loveu: :multi: inne sie chowały :evil_lol: :cool3: :p
maga18 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Toffi z konkurencją :) [img]http://img228.imageshack.us/img228/6577/image79za.jpg[/img] [img]http://img388.imageshack.us/img388/1777/resizeofimage66ph.jpg[/img]
resuruss Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Maga!Pieknie prezentujesz Toffcia!!!!!!:loveu:
onka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='maga18']moja Asia :loveu: stała pięęęęęęęęknie!! :loveu: :multi: inne sie chowały :evil_lol: :cool3: :p[/quote] no ba :) Ty również znaczy sie Toffik:lol:
sh_maniak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='maga18']moja Asia :loveu: stała pięęęęęęęęknie!! :loveu: :multi: inne sie chowały :evil_lol: :cool3: :p[/quote] hehehe duzy cień Aska musiała dawać :eviltong: A serio juz jest z niej prawdziwa showmenka :loveu:
maga18 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='resuruss']Maga!Pieknie prezentujesz Toffcia!!!!!!:loveu:[/QUOTE] dzieki, staram sie :) :cool3: [quote name='onka']no ba :) Ty również znaczy sie Toffik:lol:[/QUOTE] Toffik o dziwo po raz pierwszy nie chcial sie pieścić na ringu tylko stał w miare fajnie :) mam nadzieje ze juz mu tak zostanie... bo w Poznaniu to go na mizianie wzięło :mad: :lol: a w Nowej Rudzie zamiast stać wolał sie kłaść... :mad: :shake:
Nesjanna Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Maga - a ja myślałam, że Toffi - jest taki grzeczny - zawsze !!!:roll: :evil_lol: a tylko moje to wierciuchy .....
maga18 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 :lol: Toffi na wystawie jest tak pobudzony, ze ciezko sie z nim dogadac... tyle piesków, ludzi dookola, w torbie nagródki :) w Trencinie przed ringiem chcial gwalcic wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka :lol: wiec mialam obawy czy bedzie napalony na swoich konurentow na ringu... dzieki Bogu w pore mu minęło... i jakos to bylo :)
Nesjanna Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [INDENT]taaaaak - tyle fajnych rzeczy do okoła - a tu pani chce żeby stać nieruchomo ... - koszmar !!! - ale jesteś niedobra dla Toffika .....:cool3: [/INDENT]
Donio Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Chciałbym wrócić do wystawy w Kaliszu 12.VI.2005 [quote name='"www.ancksunamun.memebot.com"'][SIZE=+2][SIZE=2]12 VI 2005r Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Kaliszu nasz Papillon Anck-Su-Namun Angel zdobyla ocene doskonałą i Zwycieztwo Młodzieży sędzia Dolejsova Olga , Chinski Grzywacz Sphinx Sub-O-Divo zdobyl ocene doskonałą i CWC sędzia Katarzyna [/SIZE][SIZE=2]Boryłło[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] Wysłałem dwa posty do Aniolka, które cytuję niżej: [QUOTE]To już wiem. Znamy się na pewno. Poznaliśmy się chyba w Bydgoszczy na walentynkowej, gdzie zresztą zostałem zachęcony do wystawiania Xira, no i zrobiłem mu w bólach Mł. Ch. Pl. A najbardziej pamiętam Kalisz. Tylko nie wiem, dlaczego na Waszej stronce są inne nazwiska sędziów? Wiem, że papillony sędziowała Iwona Urbanowska, a jednocześnie grzywki jakiś Niemiec. Cieszę się, że spotykamy się na forum. Pozdrawiam. Donio. P.S. A Donio w Kaliszu wygrał otwartą. :cool:[/QUOTE] [QUOTE]Nie odpowiedziałeś mi na mojego prv w sprawie sędziów w Kaliszu. Pies drapał:lol:. Ale jeszcze jedna rzecz mnie męczy. Pamiętam, że ten Niemiec tak dziwnie sędziował; nie wybierał NPwR i NSwR, tylko BOBa wybierał ze wszystkich zwycięzców klas. W porównaniu pamiętam Dafne Grucy, Polę (BOB), Donia, nie pamiętam młodzieży i nie pamiętam, żeby był Sphinx, ale wychodziło, że to Donio jest NPwR. Ale Sphinx musiał być w tym porównaniu skoro dostał CWC (tak jest na Waszej stronce). Możesz mi to wyjaśnić i przypomnieć? Pozdrawiam serdecznie. Donio.[/QUOTE] Nie dostałem odpowiedzi na żadną z tych prv. Jestem czasami uparty. Pamięć bywa zawodna, więc zadzwoniłem do oddziału w Kaliszu (czynny środy 16-20) i dowiedziałem się, że chiński grzywacz Sphinx dostał ocenę bardzo dobrą. Są strony i stronki, są kłamstewka i małe kłamczuszki, co Angel?
resuruss Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Donio']Chciałbym wrócić do wystawy w Kaliszu 12.VI.2005 Wysłałem dwa posty do Aniolka, które cytuję niżej: Nie dostałem odpowiedzi na żadną z tych prv. Jestem czasami uparty. Pamięć bywa zawodna, więc zadzwoniłem do oddziału w Kaliszu (czynny środy 16-20) i dowiedziałem się, że chiński grzywacz Sphinx dostał ocenę bardzo dobrą. Są strony i stronki, są kłamstewka i małe kłamczuszki, co Angel?[/quote] Donio powala mnie Twoja dociekliwosc i wiedza....:mdleje:
AngelOfDeath Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Donio']Chciałbym wrócić do wystawy w Kaliszu 12.VI.2005 Wysłałem dwa posty do Aniolka, które cytuję niżej: Nie dostałem odpowiedzi na żadną z tych prv. Jestem czasami uparty. Pamięć bywa zawodna, więc zadzwoniłem do oddziału w Kaliszu (czynny środy 16-20) i dowiedziałem się, że chiński grzywacz Sphinx dostał ocenę bardzo dobrą. Są strony i stronki, są kłamstewka i małe kłamczuszki, co Angel?[/quote] och donio jak sie ciesze ze to napisales , pokazales swoja glupote i bezczelnosc , odpisalem ci na ostatnie pw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i napisalem ze moj webmaster popelnil blad na stronie :mad::mad::mad: fakt moja wina :razz::razz::razz: tres pw do donia "tam moj webmaster sie pomysli w gorzowie sphinx dostal cwc ,a w kaliszu nie , w kaliszu dostal bdb , musze to poprawic , nie rozumiem dlaczego moja strona cie tak nurtuje" i gdybys byl choc troche inteligetny wiedzialbys ze w gorzowie sedziowala Fuksa pani Katarzyna Boryłło a w Kaliszu ów niemiec :lol::lol::lol::lol: i wszystko byloby ok tam nawet daty sa pomylone:eviltong::eviltong::eviltong: nie ma to jak wspolpraca :cool3::cool3::cool3: a na stronie jest napisane ze sedzina K.Boryłło sedziowala w kaliszu wiec to samo sobie przeczy fakt nie martw sie donio bedzie zmiana bo i tak zmienie teraz nieco strone , ale nie mam na to teraz zbyt duzo czasu :roll::roll:
AngelOfDeath Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Donio mam teraz do ciebie pytanko , zwlaszcza ze wszyscy tu wiemy ze masz sklonnosc do posiadania wielu nickow na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oraz duzo adresow mailowych :cool3::cool3::cool3: czy ty czasem do Pani Marii Michaleszczuk po tym co o niej napisalem w topicu o papillonach nie wysylales jakis dziwnych maili ??? :mad::mad::mad: bo cos mi sie tak wydaje ale dzieki Bogu ona nie pozostala tobie dluzna:cool1::cool1::cool1:
Donio Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 To ze strony Sphinxa - wystawy: [COLOR=#999999]SPHINX: [COLOR=Black] [COLOR=Silver] 12.06.2005r Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Kaliszu: ocena doskonała oraz CWC , sedzia Katarzyna Boryłło XII Miedzynarodowa XLV Bałtycka Wystawa Psów Rasowych: ocena doskonala,lokata II 11.09.2005 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Zielona Góra: ocena doskonała,lokata II[/COLOR] Tzn. zamiast Kalisza miał być Gorzów, a Kalisz miało wciąć? A poza tym, chłoptasiu, jeżeli JA piszę, że nie dostałem odpowiedzi, to znaczy, że nie dostałem odpowiedzi. W skrzynce odbiorczej mam od początku 8 wiadomości i jeszcze dowidzę. Co do emotikonek: jeżeli jesteś uczniem Orsini to dawaj przynajmniej dwa razy więcej. [/COLOR] [/COLOR]
AngelOfDeath Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Donio']To ze strony Sphinxa - wystawy: [COLOR=#999999]SPHINX: [COLOR=Black] [COLOR=Silver] 12.06.2005r Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Kaliszu: ocena doskonała oraz CWC , sedzia Katarzyna Boryłło XII Miedzynarodowa XLV Bałtycka Wystawa Psów Rasowych: ocena doskonala,lokata II 11.09.2005 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Zielona Góra: ocena doskonała,lokata II[/COLOR] Tzn. zamiast Kalisza miał być Gorzów, a Kalisz miało wciąć? A poza tym, chłoptasiu, jeżeli JA piszę, że nie dostałem odpowiedzi, to znaczy, że nie dostałem odpowiedzi. W skrzynce odbiorczej mam od początku 8 wiadomości i jeszcze dowidzę. Co do emotikonek: jeżeli jesteś uczniem Orsini to dawaj przynajmniej dwa razy więcej. [/COLOR] [/COLOR][/quote] jakos nie wierze ze nie dostales ode mnie odpowiedzi , szkoda ...... nie jestem uczniem nikogo :lol::lol::lol: ale ucze sie wielu rzeczy od wielu osob mozesz mi wierzyc i to o mnostwo pozniomow wyzej niz ty :cool1::cool1::cool1: teraz twoja kolej na odpowiedz :diabloti::diabloti::diabloti:
Donio Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='AngelOfDeath']Donio mam teraz do ciebie pytanko , zwlaszcza ze wszyscy tu wiemy ze masz sklonnosc do posiadania wielu nickow na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oraz duzo adresow mailowych :cool3::cool3::cool3: czy ty czasem do Pani Marii Michaleszczuk po tym co o niej napisalem w topicu o papillonach nie wysylales jakis dziwnych maili ??? :mad::mad::mad: bo cos mi sie tak wydaje ale dzieki Bogu ona nie pozostala tobie dluzna:cool1::cool1::cool1:[/quote] To ciekawe. Co za wszyscy? Mam dwa nicki od moich psów: Donio od grzywacza (Donovan Pastoral) i Wąski na Charcim Forum od whippeta (Keep the Faith Ypsylon). Maila chyba nie mam, a może mam - to mój syn wie, jak go proszę to mi sprawdza, bo ja nie umiem. Pani Marii chyba nie znam, a w każdym razie nie kojarzę, a na dogo wchodzę tylko na "dziewiątkę", [COLOR="Red"]/post moderowany/[/COLOR]. Jak się nazywam można sprawdzić w jakimś katalogu, bo sporo wystawiałem. Mam na imię Piotr, pierwszy człon nazwiska mojej żony to nazwisko panieńskie.
AngelOfDeath Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 cholera dlaczego ja sie musze tlumaczyc a jakis tam g@#$% :mad::evil_lol::angryy: vel DONIO nie :shake::shake::shake::shake:/?????
Recommended Posts