Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dzięki Waszka :)

Asanpi z konkurentkami w swojej klasie ;)

[IMG]http://img57.imageshack.us/img57/710/0027ft.jpg[/IMG]

Czekamy na opis ;)

[IMG]http://img57.imageshack.us/img57/1294/0014yr.jpg[/IMG]

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sh_maniak']Dzięki Waszka :)

Asanpi z konkurentkami w swojej klasie ;)

[url]http://img57.imageshack.us/img57/710/0027ft.jpg[/url]

Czekamy na opis ;)

[url]http://img57.imageshack.us/img57/1294/0014yr.jpg[/url][/QUOTE]

moja Asia :loveu: stała pięęęęęęęęknie!! :loveu: :multi: inne sie chowały :evil_lol: :cool3: :p

Posted

Toffi z konkurencją :)
[img]http://img228.imageshack.us/img228/6577/image79za.jpg[/img]

[img]http://img388.imageshack.us/img388/1777/resizeofimage66ph.jpg[/img]

Posted

[quote name='maga18']moja Asia :loveu: stała pięęęęęęęęknie!! :loveu: :multi: inne sie chowały :evil_lol: :cool3: :p[/quote]
no ba :) Ty również znaczy sie Toffik:lol:

Posted

[quote name='maga18']moja Asia :loveu: stała pięęęęęęęęknie!! :loveu: :multi: inne sie chowały :evil_lol: :cool3: :p[/quote]

hehehe duzy cień Aska musiała dawać :eviltong:
A serio juz jest z niej prawdziwa showmenka :loveu:

Posted

[quote name='resuruss']Maga!Pieknie prezentujesz Toffcia!!!!!!:loveu:[/QUOTE]

dzieki, staram sie :) :cool3:

[quote name='onka']no ba :) Ty również znaczy sie Toffik:lol:[/QUOTE]
Toffik o dziwo po raz pierwszy nie chcial sie pieścić na ringu tylko stał w miare fajnie :) mam nadzieje ze juz mu tak zostanie... bo w Poznaniu to go na mizianie wzięło :mad: :lol: a w Nowej Rudzie zamiast stać wolał sie kłaść... :mad: :shake:

Posted

:lol: Toffi na wystawie jest tak pobudzony, ze ciezko sie z nim dogadac... tyle piesków, ludzi dookola, w torbie nagródki :)
w Trencinie przed ringiem chcial gwalcic wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka :lol: wiec mialam obawy czy bedzie napalony na swoich konurentow na ringu... dzieki Bogu w pore mu minęło... i jakos to bylo :)

Posted

[INDENT]taaaaak - tyle fajnych rzeczy do okoła - a tu pani chce żeby stać nieruchomo ... - koszmar !!! - ale jesteś niedobra dla Toffika .....:cool3: [/INDENT]

Posted

Chciałbym wrócić do wystawy w Kaliszu 12.VI.2005

[quote name='"www.ancksunamun.memebot.com"'][SIZE=+2][SIZE=2]12 VI 2005r
Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Kaliszu nasz Papillon Anck-Su-Namun Angel zdobyla ocene doskonałą i Zwycieztwo Młodzieży sędzia Dolejsova Olga , Chinski Grzywacz Sphinx Sub-O-Divo zdobyl ocene doskonałą i CWC sędzia Katarzyna [/SIZE][SIZE=2]Boryłło[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]

Wysłałem dwa posty do Aniolka, które cytuję niżej:

[QUOTE]To już wiem. Znamy się na pewno. Poznaliśmy się chyba w Bydgoszczy na walentynkowej, gdzie zresztą zostałem zachęcony do wystawiania Xira, no i zrobiłem mu w bólach Mł. Ch. Pl. A najbardziej pamiętam Kalisz. Tylko nie wiem, dlaczego na Waszej stronce są inne nazwiska sędziów? Wiem, że papillony sędziowała Iwona Urbanowska, a jednocześnie grzywki jakiś Niemiec. Cieszę się, że spotykamy się na forum. Pozdrawiam. Donio.
P.S. A Donio w Kaliszu wygrał otwartą. :cool:[/QUOTE]

[QUOTE]Nie odpowiedziałeś mi na mojego prv w sprawie sędziów w Kaliszu. Pies drapał:lol:. Ale jeszcze jedna rzecz mnie męczy. Pamiętam, że ten Niemiec tak dziwnie sędziował; nie wybierał NPwR i NSwR, tylko BOBa wybierał ze wszystkich zwycięzców klas. W porównaniu pamiętam Dafne Grucy, Polę (BOB), Donia, nie pamiętam młodzieży i nie pamiętam, żeby był Sphinx, ale wychodziło, że to Donio jest NPwR. Ale Sphinx musiał być w tym porównaniu skoro dostał CWC (tak jest na Waszej stronce). Możesz mi to wyjaśnić i przypomnieć?
Pozdrawiam serdecznie. Donio.[/QUOTE]

Nie dostałem odpowiedzi na żadną z tych prv.
Jestem czasami uparty. Pamięć bywa zawodna, więc zadzwoniłem do oddziału w Kaliszu (czynny środy 16-20) i dowiedziałem się, że chiński grzywacz Sphinx dostał ocenę bardzo dobrą.
Są strony i stronki, są kłamstewka i małe kłamczuszki, co Angel?

Posted

[quote name='Donio']Chciałbym wrócić do wystawy w Kaliszu 12.VI.2005

Jestem czasami uparty. Pamięć bywa zawodna, więc zadzwoniłem do oddziału w Kaliszu (czynny środy 16-20) i dowiedziałem się, że chiński grzywacz Sphinx dostał ocenę bardzo dobrą.
Są strony i stronki, są kłamstewka i małe kłamczuszki, co Angel?[/quote]

Donio powala mnie Twoja dociekliwosc i wiedza....:mdleje:

Posted

[quote name='Donio']Chciałbym wrócić do wystawy w Kaliszu 12.VI.2005

Są strony i stronki, są kłamstewka i małe kłamczuszki, co Angel?[/quote]

och donio jak sie ciesze ze to napisales , pokazales swoja glupote i bezczelnosc , odpisalem ci na ostatnie pw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i napisalem ze moj webmaster popelnil blad na stronie :mad::mad::mad: fakt moja wina :razz::razz::razz:

tres pw do donia "tam moj webmaster sie pomysli w gorzowie sphinx dostal cwc ,a w kaliszu nie , w kaliszu dostal bdb , musze to poprawic , nie rozumiem dlaczego moja strona cie tak nurtuje"

i gdybys byl choc troche inteligetny wiedzialbys ze w gorzowie sedziowala Fuksa pani Katarzyna Boryłło a w Kaliszu ów niemiec :lol::lol::lol::lol: i wszystko byloby ok tam nawet daty sa pomylone:eviltong::eviltong::eviltong:

nie ma to jak wspolpraca :cool3::cool3::cool3:

a na stronie jest napisane ze sedzina K.Boryłło sedziowala w kaliszu wiec to samo sobie przeczy fakt

nie martw sie donio bedzie zmiana bo i tak zmienie teraz nieco strone , ale nie mam na to teraz zbyt duzo czasu :roll::roll:

Posted

Donio mam teraz do ciebie pytanko , zwlaszcza ze wszyscy tu wiemy ze masz sklonnosc do posiadania wielu nickow na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oraz duzo adresow mailowych :cool3::cool3::cool3: czy ty czasem do Pani Marii Michaleszczuk po tym co o niej napisalem w topicu o papillonach nie wysylales jakis dziwnych maili ??? :mad::mad::mad: bo cos mi sie tak wydaje ale dzieki Bogu ona nie pozostala tobie dluzna:cool1::cool1::cool1:

Posted

To ze strony Sphinxa - wystawy:
[COLOR=#999999]SPHINX:
[COLOR=Black]
[COLOR=Silver] 12.06.2005r Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Kaliszu: ocena doskonała oraz CWC , sedzia Katarzyna Boryłło

XII Miedzynarodowa XLV Bałtycka Wystawa Psów Rasowych: ocena doskonala,lokata II

11.09.2005 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Zielona Góra: ocena doskonała,lokata II[/COLOR]
Tzn. zamiast Kalisza miał być Gorzów, a Kalisz miało wciąć?
A poza tym, chłoptasiu, jeżeli JA piszę, że nie dostałem odpowiedzi, to znaczy, że nie dostałem odpowiedzi. W skrzynce odbiorczej mam od początku 8 wiadomości i jeszcze dowidzę.
Co do emotikonek: jeżeli jesteś uczniem Orsini to dawaj przynajmniej dwa razy więcej.

[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Donio']To ze strony Sphinxa - wystawy:
[COLOR=#999999]SPHINX:
[COLOR=Black]
[COLOR=Silver] 12.06.2005r Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Kaliszu: ocena doskonała oraz CWC , sedzia Katarzyna Boryłło

XII Miedzynarodowa XLV Bałtycka Wystawa Psów Rasowych: ocena doskonala,lokata II

11.09.2005 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Zielona Góra: ocena doskonała,lokata II[/COLOR]
Tzn. zamiast Kalisza miał być Gorzów, a Kalisz miało wciąć?
A poza tym, chłoptasiu, jeżeli JA piszę, że nie dostałem odpowiedzi, to znaczy, że nie dostałem odpowiedzi. W skrzynce odbiorczej mam od początku 8 wiadomości i jeszcze dowidzę.
Co do emotikonek: jeżeli jesteś uczniem Orsini to dawaj przynajmniej dwa razy więcej.

[/COLOR]
[/COLOR][/quote]
jakos nie wierze ze nie dostales ode mnie odpowiedzi , szkoda ......

nie jestem uczniem nikogo :lol::lol::lol: ale ucze sie wielu rzeczy od wielu osob mozesz mi wierzyc i to o mnostwo pozniomow wyzej niz ty :cool1::cool1::cool1:

teraz twoja kolej na odpowiedz :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Donio mam teraz do ciebie pytanko , zwlaszcza ze wszyscy tu wiemy ze masz sklonnosc do posiadania wielu nickow na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oraz duzo adresow mailowych :cool3::cool3::cool3: czy ty czasem do Pani Marii Michaleszczuk po tym co o niej napisalem w topicu o papillonach nie wysylales jakis dziwnych maili ??? :mad::mad::mad: bo cos mi sie tak wydaje ale dzieki Bogu ona nie pozostala tobie dluzna:cool1::cool1::cool1:[/quote]
To ciekawe. Co za wszyscy? Mam dwa nicki od moich psów: Donio od grzywacza (Donovan Pastoral) i Wąski na Charcim Forum od whippeta (Keep the Faith Ypsylon). Maila chyba nie mam, a może mam - to mój syn wie, jak go proszę to mi sprawdza, bo ja nie umiem. Pani Marii chyba nie znam, a w każdym razie nie kojarzę, a na dogo wchodzę tylko na "dziewiątkę", [COLOR="Red"]/post moderowany/[/COLOR]. Jak się nazywam można sprawdzić w jakimś katalogu, bo sporo wystawiałem. Mam na imię Piotr, pierwszy człon nazwiska mojej żony to nazwisko panieńskie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...