Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matrix.....']Gratuluję serdecznie :)
trzymam teraz za Asanpi
i ... powinna Basia napisać ... jest jeszcze na wystawie - Luna cac, cacib i bob !!

Basiu !!!Gratulacje!!!!!Suuuuuuuuuuper!!!!!

Posted

Ja również Wam dziewczyny gratuluję ,spisałyście się na 6
Maga18 no to teraz jak masz CACIBA ,musisz jeżdzić i skończyć INTERA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

heh gruca ja powiem tak najciezej zdobyc pierwszego i ostatniego Caciba;)) Własciciwie z 1 nie mialam problemu..ale pamietam ze musiałam zdobyc jeszcze CACIB w Polsce..najgorzej bylo z ostatnim caly czas Res. za psami co nie były Interami. wrr Heh zawsze mialam tylko szczescie miec res za Gessi. Gratuluje wszystkim:)) I postaram sie zajrzec do magi w Brnie na ring bo na pewno takze jade:)

Posted

flashka-g napisał(a):
heh gruca ja powiem tak najciezej zdobyc pierwszego i ostatniego Caciba;)) Własciciwie z 1 nie mialam problemu..ale pamietam ze musiałam zdobyc jeszcze CACIB w Polsce..najgorzej bylo z ostatnim caly czas Res. za psami co nie były Interami. wrr Heh zawsze mialam tylko szczescie miec res za Gessi. Gratuluje wszystkim:)) I postaram sie zajrzec do magi w Brnie na ring bo na pewno takze jade:)

A kto powiedział że jest łatwo o CACIBA ,niech się Maga18 też troszeczkę najeżdzi,podenerwuje ,ale jak go już uzyska to będzie mile wspominać niektóre porażki.

Posted

Maga i Sh-maniak- wielkie gratulacje, wymiziajcie psiaki
:B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...