Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

buuu a ja pierwszy raz od 3 miesiecy wstalam przed 7... szkółke dzis zaczynam :morning: :robot: :( Koniec tego błogiego lenistwa... :-? :(

Jeszcze raz wszystkim seredecznie gratuluje!! :klacz:

[b]Iwonka[/b] fotki sliczne! A Shar pejka najsliczniesjza!! :angel:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonka Kejsi śliczna, napewno kariera przed Wami.
Twoje pomarszczone dziecko też cudne możesz być dumna.
Trzymam kciuki za Zabrze.

Posted

[b]Maga i Gruca[/b] :D -ślicznie dziękuję, zwłaszcza za słowa uznania dla pomarszczonej panienki :lol: - jestem z niej strasznie dumna :D .
Jej właściciele są w niej zakochani, a najlepszym przyjacielem jest 4,5 roczy synek, który w sumie wychowawał się razem z Aimee- jedli z jednej miski :lol: , razem śpią i widać wielkie przywiązanie psa i chłopca :D .

Posted

[b]Iwona[/b] dzięki za zdjęcia, są super, i wielkie gratulacje dla ślicznej Kejsi i pomarszczonej mordki :lol: Piękna sunię wypuściłaś w świat. :P

Posted

WITAM WSZYSTKICH -

zapraszam do umieszczania BEZPŁATNYCH zdjęć grzywaczków na

[url]www.grzywacze.pl[/url]

oraz OGŁOSZEŃ

a także uzupełniania z nami wyników z wystaw oraz podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami ad portalu.

LUDZIE PODODAWAJCIE COŚ BO NIE MAMY NA CZYM TESTOWAĆ !!!!! :wallbash: :stupid:

Posted

Aniu i Psy -
dzięki,

ale bardzo zależy nam na tym żeby dodawały to poszczególne osoby ...

chyba, że nikt nie będzie chciał ....
to wtedy chyba się... :2gunfire:

to naprawdę ma być portal o rasie !!!

Jeżeli są tu (a wiem, że są) hodowle zapraszam do dodawania ogłoszeń i fajnych fotek grzywaczy oraz artykułów na ich temat.

Ostatnio pytano mnie klika razy o szczeniaczki łysego psa i owłosionego (PP) wiecie gdzie są bo ja nie.

PODZIELCIE SIĘ SWOIMI WIADOMOŚCIAMI !!! :modla:

Posted

Policzylam sobie,ze na wystawie w Zabrzu bedzie grono grzywkomaniakow!
Onka z Vasco i Wiewiora
Dudek z Veronica
Iwona z Kejsi
Ja z Harleyem
chyba wszyscy???Jesli kogos pominelam to prosze sie przypomniec i przepraszam z gory....

Posted

ankaW!!!Bylo tak jak nam wet powiedzial...Jak zrobi koopke to zaraz znikna wszystkie problemy....Niestety znaczna utrata wagi nie zniknela....Tucze go na sile,ale z tym jego apetytem ciagle go gonie z miseczka po domu.Wczoraj cielecinka wzgardzil,czym wywolal oburzenie pani z miesnego.

Malawaszka!!!Ja liczylam "wystawiaczy" :wink: ,jakby Ciebie moglo nie byc?????Wtedy mnie tez by nie bylo.....Wiec obecnosc obowiazkowa!!!!

Posted

Hej -jak widzę lista obecności sporządzona :D , mam nadzieję,że wszyscy się stawią :D
Res- reflektujesz na transport :D? - sorki ,że tak późno się pytam, ale miałam kolorowy zawrót głowy :( , syn chory, mąż chory, zęby Kesi i orka na ugorze w pracy :( .

Posted

Dzieki Res- mam nadzieję, że do niedzieli mu się poprawi :D ,jeżeli nie to będę wdzięczna jeżeli będę się mogła z Wami zabrać :D . W razie czego -dam znać.

Posted

Mam pytanko
od ktorego miesiąca wystawia się szczenięta? Od 6?
Jeżeli tak to dam radę pokazac się dopiero w łodzi w maju, bo suniek w marcu kończy 6 miesięcy.

Już postanowiłam, że pojadę w grudniu do Nowego dworu Maz. po potpatrywac. MOze ktosik się wybiera?

Narazie przede mnną masa nauki. Jakie umiejętnosci musi posiąść do wystawy? Stanie, ząbki trucht, ale jak dokładnie ma to wyglądać z tech, punktu widzenia.

A .........
W łodzi jest międzynarodówka, więc nie wiem - czy to może być jej pierwsza wystawa?

Pozdrawiam Aga :D

Posted

[quote name='miniaga']Mam pytanko
od ktorego miesiąca wystawia się szczenięta? Od 6?
Jeżeli tak to dam radę pokazac się dopiero w łodzi w maju, bo suniek w marcu kończy 6 miesięcy.

Już postanowiłam, że pojadę w grudniu do Nowego dworu Maz. po potpatrywac. MOze ktosik się wybiera?

Narazie przede mnną masa nauki. Jakie umiejętnosci musi posiąść do wystawy? Stanie, ząbki trucht, ale jak dokładnie ma to wyglądać z tech, punktu widzenia.

A .........
W łodzi jest międzynarodówka, więc nie wiem - czy to może być jej pierwsza wystawa?

Pozdrawiam Aga :D[/quote]
co nieco na temat wystaw jest tutaj :wink: [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26128&start=0[/url]
Pzdr

Posted

Miniaga!Jesli suczka konczy w marcu szesc miesiecy to smialo mozesz ja juz wystawic w kwietniu.Mysle ,ze dobrze bedzie jak sama wczesniej pojezdzisz na wystawy i zobaczysz jak to wyglada z bliska.Moze na Poznan sie wybierz - tam bedzie wystawiana polska czolowka wiec bedziesz mogla podpatrzec technike u najlepszych.Polecam tez wizyte w ZK - w dniu dyzuru sekcji psow ozdobnych a tam na pewno uzyskasz przynajmniej czesc potrzebnych informacji.Jesli masz jakies pytania to pisz smialo - jak bede mogla chetnie pomoge.

Posted

Hej od dziś jesteś moim idolem :wink:
a powaznie bardzo dziękuje za pomoc.

Najblizej mi do Łodzi, więc jeżeli suczka bedzie się nadawac na wystawy to tam bedziemy pierwszy raz. W 2006 napewno równiez Kraków. Co dalej zobaczymy.
Popodgladam w NOwym dworze, choć Poznania nie wykluczm, bo bardzo chcę was wszystkie pozanć :D Zobaczymy jak finanse.

Narazie skontaktowałam się z wetem - bardzo się ucieszył, ze znów bedziemy miec psa(3 lata nie mielismy zwierzaka)

Resurus - pozdrawiam jeszcze raz.

Aga

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...