Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

to przeczytaj sobie pierwsze 3,5 strony i policz ile tam postow o wystawach jest i kto jest ich autorami bo nie ja:)))))i jak sie bedziesz wtedy wszystkich czepiala uczestnikow to OK, a jak nie to bede cyniczna :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na stronie ZK Zabrze jest skrócony katalog
Dla mnie jeszcze jedna radość bo po raz pierwszy zobaczę córkę Kali na ringu. Tym większa, że niestety z właścicielami urwał mi się kontakt dosyć dawno temu i nie miałam żadnych wiadomości ( co mnie baaardzo martwiło) o losach naszej małej Chinki, która jest już dużą panną. O losach synusia wiem sporo i jesteśmy w kontakcie, zaczyna święcić sukcesy na ringach :D , mam nadzieję ,że w przyszłym roku ukończy championat krajowy oraz międzynarodowy. Późno go zaczęli wystawiać ale za to skuteczność spora - co wystawa to CWC oraz res CACIB w Krakowie. Zachęceni sukcesami być może będą kontynuować wystawianie, do czego szczerze ich zachęcam :D .

Posted

Pogłówkowałam i może się uda skopiować :lol:

FCI 288 - Chiski grzywacz (bezwł./owłosiony) / Chinese crested dog
Psy - Rüden
Klasa: szczenit / puppy
1205 ADVOCAAT Black Dragon
1206 MOREL Maff-Staff
Klasa: młodziey / youth
1207 VASCO Rosa Thea
Klasa: otwarta / open
1208 DON JUAN z Lubuskiej Wsi
1209 HARLEY D Sub Divo
Suki - Hündinnen
Klasa: szczenit / puppy
1210 KASIOPEA z Jasne hvezdy
Klasa: młodziey / youth
1211 Grzywacz CORVETTE
1212 FINEZJA
Klasa: porednia / intermediate
1213 AGUNA Boska Kate
1214 VERONICA Rosa Thea
Klasa: otwarta / open
1215 LAWENDA Maff-Staff
1216 SAQUEHANNA FORTUNA Zikkurat
1217 SASQUEHANNA FASCYNACJA Zikkurat

Posted

Jak z tego wynika chyba poznam Onkę i odświeżę znajomość z Dudkiem :lol: , no i oczywiście licze,że będzie Res :lol: / a może jednak Rybnik też wypali?/

Posted

Nie wiem,ja bym sie wybrala....nawet bez psa.....choc poprawe widac z godziny na godzine,ale jeszcze nie bede go meczyc.Nmiech sobie sopkojnie dochodzi do siebie.sama bym pojechala ....tylko co z Zuzia?????? :roll:

Posted

resuruss napisał(a):
sama bym pojechala ....tylko co z Zuzia?????? :roll:

Jak to "co"- na smycz lub ringówkę i na wystawę :lol: , niech dziwczyna łapie wystawowego bakcyla :lol:

Posted

tiaaaaaaaaaaaa, za smycz to ona bardzo chetnie lapie,ale psy niezbyt chetnie ida ,a to z racji tego ze sa baaaaardzo przyduszone.....poza tym Iwona sama jestes mama...wiesz jak wygladaja wyjazdy z takim malym dzieckiem......Trzeba zabrac milion rzeczy i byc przygotowanym na tysiac roznych ewentualnych zdazen.A ja sama,wiec nie zbyt kolorowo to widze.Strasznie chcialabym byc przy debiucie Kejsi.......moze cos wymysle.

Posted

Wiem Aniu jak to jest :D . Jednak jakbyś się zdecydowała to wiesz gdzie mnie szukać -służymy miejscem w samochodzie :D .

Posted

ja to mam szczęście :roll:
1216 SAQUEHANNA FORTUNA Zikkurat
1217 SASQUEHANNA FASCYNACJA Zikkurat
dwie sliczne suki..
ehhh czyli dupa z championatu...
zwłaszcza Fascynacja mi sie podoba bardzo
no cóż
Vasco jest sam :wink: chociaz tyle

Posted

Iwonka coś ty:) ja już na ring sie nie nadaje bo jak stoje to nie widze psa :lol: :lol: :lol: więc mowy nie ma ciocia Dudek jest kochan imi psiaki wystawi:)
a potem na kolejnych wystawach będe błagac kogos o wystawienie jak jej nie będzie, bo ja osobiście to sie w tym roku chyba przed rozsypaniem ostatni raz pokażę :( bo jeszcze z 8 tyg i będą mnie ciąć brrrrrrrr)
fajnie że będziesz:)
namawiam wł mojego Larixa żeby sie wybrali z Krakowa na ta wystawe z psem cobym mogłam wyściskać ale neiw eim czy będa akurat mogli

Posted

Mam nadzieje ,ze na Zabrze sie wykurujemy, bo jednak Rybnik sobie odpuszczamy,a szkoda - nie chyba,ze przyjade sama bez Harleya....Na Zabrze sie ciesze bo mamy konkurenta w klasie ,a zawsze razniej biegac z kims po ringu a nie samemu w koleczko.

Posted

Trochę od wrocławskiej wystawy minęło, dopiero teraz mogę coś napisać, mam chwilę :D
Fajnie było poznać Magę i Panią Myszę :D
Resztę pewnie też bym poznała, gdyby nie dzieci które musiałam pilnować. Pozwolę sobie wstawić fotki :D
Ogólnie wystawa bardziej mi się podoba z perspektywy widza niż wystawcy.

Mysia rodzina :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...