Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Germanika napisał(a):
Ja,niestety mam dużo psów do wystawiania-Werset,Wiraż,Saphir,Falstaff,Ignorant,a jeszcze kilka wystaw muszę zostawić dla Górala i jego Idealisty,a jeszce suki Perspektywa i Passa,nie wiem jak to wszystko zorganizuję.Pewnie trzeba będzie wysyłać psy na różne wystawy w tym samym terminie.

ale z tego co sie orientuję, to Werset i Wiraż maja juz Ml.Ch.Pl - i dalej beda wystawiane w kl.mlodziezy??? :hmmmm:

Posted

AnkaW napisał(a):
To się ciesz Maga, najgorsze miałaś już za sobą :wink: A z Milką kiedy zaczęłaś?

z Milka zaraz po tym jak sie oswoila z domem :lol: nie ma lekko :lol: ale w sumie Mileczka tez juz cosik umiala... 8)

Posted

Germanika napisał(a):
,zresztą to była bardzo miła wystawa,owocna w różne zdarzenia i spotkania,które będę długo pamiętał.

:o :o :o :o :o :o
mam juz byc zazdrosna czy jeszcze nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Germanika napisał(a):
A teraz mała prywata-kocham Senga Sengana!!!!!!!!!!!!.

o nie!!!!!
zabije ku.... :evilbat: 0X :evil: :evilbat: 0X :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Senga strzez sie!!!! :evilbat: 0X :evil: 0X 0X :lol: :lol: :lol:

Posted

tylko, ze to JA chce Ciebie ukatrupic jako moja konkurencje, a nie Ty mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taka mala roznica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

buehehe Krysia zazdrośnik :sweetCyb:

Germanika teraz szybko musisz cos miłego Krysi napisac, bo nam sie dziewczyny pozabijaja o Twoje czułe słówka :lol: :lol: :wink:

Posted

myślę, że gdyby Ciebie ktoś unicestwił cieszyły by się całe rzesze i tłumy !!!!
no przecież pisze, że to nie ja musze to zrobić! A powodów znalazło by się tyle ile ludzi, którzy chcieli by to zrobić :fadein:

Posted

Senga widze, ze cierpisz na jakas czkawke lub padaczke, ze piszesz 2 razy to samo prawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a zawsze taka wyszczekana a teraz sie powtarza...hmmmm :lol: :lol: :lol: :lol:
Martus nie pozabijaja, JA ja ukatrupie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
Ja nie musze się zabijać !!!!! słysze je od Germaniki codziennie!!!
i nawet tutaj chciał mi cos miłego przekazać :D

hihihihi
TYLKO on :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

nie AZ a TYLKO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiec nie przekrecaj znaczenia slow:)))))
Tylko to oznacza, ze nikt wiecej-przetlumacze Ci w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
najblizsza wystawka w legionowie i moge nawet napisac kto rase wygra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jesteś cyniczna
oczywiście,że nie zawsze piszę na temat ,ale tu widzą dużo Twoich monologów nie na temat, możesz o niczym pisać przecież np na offie

Wchodząc na temat wystawy,spodziewam się chociaż czegoś związanego lużno z nimi :o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...