maga18 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 yyyy na pewno nie za wczesnie ;) Toffi byl juz uczony przez hodowce od kiedy stanal pewnie na cztery łapy ;)
AnkaW Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 To się ciesz Maga, najgorsze miałaś już za sobą :wink: A z Milką kiedy zaczęłaś?
maga18 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Germanika napisał(a):Ja,niestety mam dużo psów do wystawiania-Werset,Wiraż,Saphir,Falstaff,Ignorant,a jeszcze kilka wystaw muszę zostawić dla Górala i jego Idealisty,a jeszce suki Perspektywa i Passa,nie wiem jak to wszystko zorganizuję.Pewnie trzeba będzie wysyłać psy na różne wystawy w tym samym terminie. ale z tego co sie orientuję, to Werset i Wiraż maja juz Ml.Ch.Pl - i dalej beda wystawiane w kl.mlodziezy??? :hmmmm:
maga18 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 AnkaW napisał(a):To się ciesz Maga, najgorsze miałaś już za sobą :wink: A z Milką kiedy zaczęłaś? z Milka zaraz po tym jak sie oswoila z domem :lol: nie ma lekko :lol: ale w sumie Mileczka tez juz cosik umiala... 8)
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Germanika napisał(a):,zresztą to była bardzo miła wystawa,owocna w różne zdarzenia i spotkania,które będę długo pamiętał. :o :o :o :o :o :o mam juz byc zazdrosna czy jeszcze nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Germanika napisał(a):A teraz mała prywata-kocham Senga Sengana!!!!!!!!!!!!. o nie!!!!! zabije ku.... :evilbat: 0X :evil: :evilbat: 0X :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Senga strzez sie!!!! :evilbat: 0X :evil: 0X 0X :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 ze chce Cie ukatrupic????? hahaha wiesz ile osob mi da medal za to? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 nie, nie wiem, może powiesz mi to bede wedzieć kogo uszczęśliwisz? myślę, że gdyby Ciebie ktoś unicestwił cieszyły by się całe rzesze i tłumy !!!!
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 tylko, ze to JA chce Ciebie ukatrupic jako moja konkurencje, a nie Ty mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taka mala roznica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 buehehe Krysia zazdrośnik :sweetCyb: Germanika teraz szybko musisz cos miłego Krysi napisac, bo nam sie dziewczyny pozabijaja o Twoje czułe słówka :lol: :lol: :wink:
SengaSengana Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 myślę, że gdyby Ciebie ktoś unicestwił cieszyły by się całe rzesze i tłumy !!!! no przecież pisze, że to nie ja musze to zrobić! A powodów znalazło by się tyle ile ludzi, którzy chcieli by to zrobić :fadein:
SengaSengana Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ja nie musze się zabijać !!!!! słysze je od Germaniki codziennie!!! i nawet tutaj chciał mi cos miłego przekazać :D
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Senga widze, ze cierpisz na jakas czkawke lub padaczke, ze piszesz 2 razy to samo prawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a zawsze taka wyszczekana a teraz sie powtarza...hmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: Martus nie pozabijaja, JA ja ukatrupie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 SengaSengana napisał(a):Ja nie musze się zabijać !!!!! słysze je od Germaniki codziennie!!! i nawet tutaj chciał mi cos miłego przekazać :D hihihihi TYLKO on :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hahahaha tylko sama juz wiesz ze niektorzy nie wiedza co to zart:)))patrz bobtail:)))hahahaha i tu znowu przyklad:))))))))))))))
SengaSengana Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 orsini dla mnie "AŻ ON" ale dla Ciebie może być "TYLKO ON" Z Twoich żartów nieczęsto ktoś się tutaj śmieje...
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 nie AZ a TYLKO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiec nie przekrecaj znaczenia slow:))))) Tylko to oznacza, ze nikt wiecej-przetlumacze Ci w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JustynaJK Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 co ma to konewrsacja do tematu Wystawy?
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 bo ja w calym tym topicu to zauwazylam moze ze 4 posty na temat wystaw, i co????do tej pory Ci to Justynko nie przeszkadzalo? :o :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Res, jak Twój WYSTAWOWY KRÓL ? juz zrobił tę upragnioną przez wszystkich kupę?
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 najblizsza wystawka w legionowie i moge nawet napisac kto rase wygra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 kurcze no....a na USG tez nic nie wyszlo?:((((
JustynaJK Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 orsini napisał(a):najblizsza wystawka w legionowie i moge nawet napisac kto rase wygra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jesteś cyniczna oczywiście,że nie zawsze piszę na temat ,ale tu widzą dużo Twoich monologów nie na temat, możesz o niczym pisać przecież np na offie Wchodząc na temat wystawy,spodziewam się chociaż czegoś związanego lużno z nimi :o
Recommended Posts