malawaszka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 resuruss napisał(a):Malawaszka !Miki to menszczyzna!!!! :wink: :roflt: no tak sisiorka nie zauważyłam, ale napisu, że to psy też nie :lol: :oops: BTW to chyba nawet widzialam Mikiego na żywo gdzieś, al nie jestem pewna :roll: PIĘKNE fotki :klacz: Kesi jaka duuża już :angel:
resuruss Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Malawaszka!!!Ano widzialas-handlerki trudno zapomniec.Przypomne Krakow 2005!
malawaszka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 resuruss napisał(a):Malawaszka!!!Ano widzialas-handlerki trudno zapomniec.Przypomne Krakow 2005! TAK TAK TAK!! Pies jest śliczny, ale z tego co pamiętam to był dość wysoki nie? j tam takie lubię :drinking:
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Dzięki Res :D I jeszcze jedno zdjęcie- wybaczcie ale naprawdę jestem przeogromnie szczęśliwa i chcę sie z Wami podzielić moja radością :oops:
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 malawaszka napisał(a):resuruss napisał(a):Malawaszka!!!Ano widzialas-handlerki trudno zapomniec.Przypomne Krakow 2005! TAK TAK TAK!! Pies jest śliczny, ale z tego co pamiętam to był dość wysoki nie? j tam takie lubię :drinking: Jest wysoki :lol: -dostąpił zaszczytu pomiaru przez sędzinę :lol:
resuruss Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Iwona!chwal sie -jest czym!!!!swietna ta fota z dogiem.Piekny dog!!!!!
resuruss Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 wysoki,nie wysoki,ale musicie przyznac ,ze razem z handlerka robia piorunujace wrazenie!!!!!!!!
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 resuruss napisał(a):Iwona!chwal sie -jest czym!!!!swietna ta fota z dogiem.Piekny dog!!!!! No,no, no - ty mi sie tutaj dogiem nie zachwycaj :nono: :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 resuruss napisał(a):wysoki,nie wysoki,ale musicie przyznac ,ze razem z handlerka robia piorunujace wrazenie!!!!!!!! no pewnie - super wyglądają :-)))
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 resuruss napisał(a):wysoki,nie wysoki,ale musicie przyznac ,ze razem z handlerka robia piorunujace wrazenie!!!!!!!! To jest handlerka :o . A może wystawi mi Kesi :question: Jestem ciekawa jaki image by przybrała :lol:
Em-ka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Hej kobietki - tej pani zrobionej na grzywka trudno nie pamietać - mam jeszcze gdzieś jej fotki - wtedy zdobyła I miejsce - chyba za to przygotowanie własnej osoby! hahaha - pełna symbioza :)
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 resuruss napisał(a)::oops: :oops: :oops: ....ale tyz pikny.... Niewątpliwie :D
resuruss Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Iwona!To jest handlerka tego konkretnego psa....To pies jej szefowej,a ona po prostu go wystawia...Zreszta Miki razem z wlascicielka sa z Katowic.W sumie trzeba by bylo ich zagonic na jakies spotkanko!!!
Em-ka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 matrix..... napisał(a): Tak jak pisze Ress to faktycznie tylko kwestia czasu :) i dobrego przygotowania się do odpowiedniej pielęgnacji grzywacza - jak już parę razy tu wspomniałem, chciałbym mieć powder puffa czyli faktycznie prawie kuzyna charta afgańskiego :) Em-ka jeszcze daj mi trochę czasu na podszkolenie :) Matrix - ja sie przygotowywałam na grzywka 2 lata - i mam PP; mam nadzieję, że tak długo nie będziesz zwlekał! Iwonka - bardzo ładne zdjecia - i zmarszczka też cudowna!
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Em-ka napisał(a): - i zmarszczka też cudowna! No wreszcie pochwała :lol: - dzięki Em-ka :D :D :D
Em-ka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Iwonka - gdzie wybierasz się teraz na wystawę z Kesi? moze sie gdzieś spotkamy :)
resuruss Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ja juz chwalilam przez telefon!!!Sprawie Ci jednak ta przyjemnosc!!!!! Jaka cudowna Piekna panienka!!!!!Caly jej urok tkwi w tym,ze taka mloda a juz pomarszczona :D :wink:
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Em-ka napisał(a):Iwonka - gdzie wybierasz się teraz na wystawę z Kesi? moze sie gdzieś spotkamy :) Następna już za tydzień- Zabrze :D - zapraszamy :modla: :modla: :modla:
resuruss Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Iwona z Kejsi ida jak burza....drzyj konkurencjo!!!!!!
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 resuruss napisał(a):Ja juz chwalilam przez telefon!!!Sprawie Ci jednak ta przyjemnosc!!!!! Jaka cudowna Piekna panienka!!!!!Caly jej urok tkwi w tym,ze taka mloda a juz pomarszczona :D :wink: Ooooo- to rozumiem :lol: :lol: :lol: A jak była mała to pewni panowie powiedzieli: coś ona nie podobna do Pani :lol: bo mówią,że pies się upodabnia do właściciela :lol: ( ale to było dosyć dawno :oops: )
resuruss Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Wiec znaczy ,ze wiekszosc z Nas musi wylysiec,przynajmniej czesciowo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Tam gdzie trzeba nie mamy owłosienia :lol: :lol: :lol:
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 A jak nóżek nie ogolę to też mogę mieć ładne "skarpetki" :lol: :lol: :lol:
Iwona Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Fajnie się nockami pisze ale kto pójdzie za mnie jutro do pracy :hmmmm: , z braku ochotników -idę spać życząc dobrej i spokojnej nocki :D
Recommended Posts