Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
Malawaszka !Miki to menszczyzna!!!! :wink:

:roflt: no tak sisiorka nie zauważyłam, ale napisu, że to psy też nie :lol: :oops: BTW to chyba nawet widzialam Mikiego na żywo gdzieś, al nie jestem pewna :roll:

PIĘKNE fotki :klacz: Kesi jaka duuża już :angel:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
Malawaszka!!!Ano widzialas-handlerki trudno zapomniec.Przypomne Krakow 2005!

TAK TAK TAK!! Pies jest śliczny, ale z tego co pamiętam to był dość wysoki nie? j tam takie lubię :drinking:

Posted

Dzięki Res :D
I jeszcze jedno zdjęcie- wybaczcie ale naprawdę jestem przeogromnie szczęśliwa i chcę sie z Wami podzielić moja radością :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
resuruss napisał(a):
Malawaszka!!!Ano widzialas-handlerki trudno zapomniec.Przypomne Krakow 2005!

TAK TAK TAK!! Pies jest śliczny, ale z tego co pamiętam to był dość wysoki nie? j tam takie lubię :drinking:

Jest wysoki :lol: -dostąpił zaszczytu pomiaru przez sędzinę :lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Iwona!chwal sie -jest czym!!!!swietna ta fota z dogiem.Piekny dog!!!!!

No,no, no - ty mi sie tutaj dogiem nie zachwycaj :nono: :lol: :lol: :lol:

Posted

resuruss napisał(a):
wysoki,nie wysoki,ale musicie przyznac ,ze razem z handlerka robia piorunujace wrazenie!!!!!!!!

To jest handlerka :o . A może wystawi mi Kesi :question: Jestem ciekawa jaki image by przybrała :lol:

Posted

Hej kobietki - tej pani zrobionej na grzywka trudno nie pamietać - mam jeszcze gdzieś jej fotki - wtedy zdobyła I miejsce - chyba za to przygotowanie własnej osoby! hahaha - pełna symbioza :)

Posted

Iwona!To jest handlerka tego konkretnego psa....To pies jej szefowej,a ona po prostu go wystawia...Zreszta Miki razem z wlascicielka sa z Katowic.W sumie trzeba by bylo ich zagonic na jakies spotkanko!!!

Posted

matrix..... napisał(a):

Tak jak pisze Ress to faktycznie tylko kwestia czasu :) i dobrego przygotowania się do odpowiedniej pielęgnacji grzywacza - jak już parę razy tu wspomniałem, chciałbym mieć powder puffa czyli faktycznie prawie kuzyna charta afgańskiego :)
Em-ka jeszcze daj mi trochę czasu na podszkolenie :)

Matrix - ja sie przygotowywałam na grzywka 2 lata - i mam PP; mam nadzieję, że tak długo nie będziesz zwlekał!

Iwonka - bardzo ładne zdjecia - i zmarszczka też cudowna!

Posted

Ja juz chwalilam przez telefon!!!Sprawie Ci jednak ta przyjemnosc!!!!!
Jaka cudowna Piekna panienka!!!!!Caly jej urok tkwi w tym,ze taka mloda a juz pomarszczona :D :wink:

Posted

Em-ka napisał(a):
Iwonka - gdzie wybierasz się teraz na wystawę z Kesi? moze sie gdzieś spotkamy :)

Następna już za tydzień- Zabrze :D - zapraszamy :modla: :modla: :modla:

Posted

resuruss napisał(a):
Ja juz chwalilam przez telefon!!!Sprawie Ci jednak ta przyjemnosc!!!!!
Jaka cudowna Piekna panienka!!!!!Caly jej urok tkwi w tym,ze taka mloda a juz pomarszczona :D :wink:

Ooooo- to rozumiem :lol: :lol: :lol: A jak była mała to pewni panowie powiedzieli: coś ona nie podobna do Pani :lol: bo mówią,że pies się upodabnia do właściciela :lol: ( ale to było dosyć dawno :oops: )

Posted

Fajnie się nockami pisze ale kto pójdzie za mnie jutro do pracy :hmmmm: , z braku ochotników -idę spać życząc dobrej i spokojnej nocki :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...