Ilka21 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nesjanko odpowiem za Marysię bo nie wiem czy ma stały dostęp do netu. Ona tego paluszka sobie wybiła,najprawdopodobniej biegnąc na jakiś kamyk źle trafiła
Light of Shin-Ra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ress gratuluję nowego domownika, śliczny jest . A Bu nie dostała biedaczka kompleksów z powodu włosa? Nie dość, że jej dokucza to jeszcze taki włos... biedna Bu.
resuruss Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dziekujemy ,własnie tu dzikie gonitwy odstawia pan Wicek :loveu: Bułka szczesliwa ,ze musze podzielic moj czas na jej włos i jego ,choc on ma tak niekłopotliwy ,ze całosc robie godzinke :multi: No i juz odkryłam dlaczego psy pp mają mało zwolennikow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myslałam ,ze to jakas tajna siła ludzi odpycha od nich ....a to siki :evil_lol: Poprostu Wincenty leje sobie na brzuch ...mimo gumeczek po kazdym spacerku musze mu brzuch myc ,bo zajezdza aromatem moczyku :evil_lol:
Śnieżynka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 dlatego moj leje jak baba pod siebie udajac ze podnosi noge :D i udaje mu sie czasem nie olac :D a jak nawet to tylko delikatnie koncówki :)
resuruss Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wicek przed samym wyjazdem na Wrocław olał sobie calą noge :diabloti:...przednią :diabloti:
Śnieżynka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 a to ja swojemu bandarzuje futro po kapieli przed wystawa jak idzie na nocne sikanko i poranne :D
Nesjanna Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Ilka21']Nesjanko odpowiem za Marysię bo nie wiem czy ma stały dostęp do netu. Ona tego paluszka sobie wybiła,najprawdopodobniej biegnąc na jakiś kamyk źle trafiła[/quote] noooo tak jak wybity - to po prostu musi się zagoić Ress - no chłopak ma olewający stosunek .......... :cool3:
meta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Viniacz pp nie jest a tez co spacer przednie nogi i brzuch do mycia- szcza gdzie tylko sie da,byle po sobie :shake:
Dada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Mój też sie obsikiwał, mimo, ze sika jak baba, ale mu się śpieszy bardzo mocno zawsze i podczas sikania idzie :cool1: Ress, u mnie codziennie był brzuch myty, non stop.. Nie krzyczeć, ale obcięłam mu trochę włosów na brzuchu i mam problem z głowy, bo na nogi naszczęście (tfutfu) nie sika
Solange Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Wiecie co, od razu mi lepiej jak to czytam!!! Mój też prawie zawsze obsikuje sobie przednie łapy (mimo że jest łysy) i ciągle muszę go myć. A na początku zastanwiałyśmy się z mamą czy on nie ma jakiejś wady... :)
resuruss Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hehe...no u mnie z łysych jest zdolny najbardziej Harys ,choc reszcie tez sie zdarza :evil_lol:.Jak Maga dobrze ujeła na klacie po spacerku robi sie bagienko :evil_lol:,ale Wicek jest najzdolniejszy - przy takiej eksploatacji to zbankrutuje na szamponie :evil_lol:,albo wyłysieje :evil_lol:
AiK Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Solange']Wiecie co, od razu mi lepiej jak to czytam!!! Mój też prawie zawsze obsikuje sobie przednie łapy (mimo że jest łysy) i ciągle muszę go myć. A na początku zastanwiałyśmy się z mamą czy on nie ma jakiejś wady... :)[/quote] dlatego wolę dziewczynki:evil_lol: Dusia i Sparki zadzierają delikatnie jedną łapkę zeby sobie bucików nie osiusiać:diabloti:
Ilka21 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a u mnie nikt się nie obsikuje:eviltong: mam zdolnych facetów:evil_lol:
Ilka21 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 nawet Toffi, on sikał jeszcze przed kastracja tak,że myślałam że się wywali bo tak nogę wysoko podnosił.Po kastracji tak dziwnie sikał ni jak baba ni jak facet tak na stosjaco i cały ciężar przenosił na przednie łapy a teraz jak Bodzio jest to normalnie zaczął teren zanaczyć(czego wcześniej nie robił) i znów nogę podnosić- jaja mu wróciły:evil_lol: A tak wogóle chłopaki się świetnie dogaduja i Bodzio zaczyna łapac na czym polega zabawa w wydaniu moich oszołomów i nawet na chwilę podłancza się. Bodzio jest jak narazie taki mniej ruchliwy jak moje grzywce, podejrzewam,że jeszcze się nie oswoił ale jak śpi to nic do niego podejśc nie może i zakłócic bo warczy no chyba,że to ja;) Za mna chodzi jak za matką i jak odejdę gdzieś to piszczy. Moją mame jak wchodzi do domu to obszczekuje i dopiero jak się przebierze w ciuchy "domowe" to przychodzi do głaskania - śmiałam się że woli ja po swojsku ubrana:evil_lol:
Dada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 szybko sie zaklimatyzował, bardzo sie cieszę i gratuluję! :multi:
resuruss Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Zabrze 2007 [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]szczeni[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1729228t00][SIZE=1]a[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1]t / puppy[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1251 KINGSTON Pastoral[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]młodziey / youth[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1252 BODYGUARD Black Dragon 1253 CIRRO Wiatr Pustyni 1254 ELVIS z Chmielnik 1255 GALLILEO Sub-O-Divo 1256 MONTE CARLO Amitacja 1257 SEN Next Germanika[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]po[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1729228t00][SIZE=1]s[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1]rednia / intermediate[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1258 AMAR Family-Frost 1259 Sasquehanna /FCI/ ZŁOTY WIEK[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]otwarta / open[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1260 QUANDO Sub Divo[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]championów / champion[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1261 IntCh MultiCh CORTI Certova Stena[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=2][LEFT]Suki - Hündinnen[/LEFT] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]szczeni[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1729228t00][SIZE=1]a[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1]t / puppy[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1262 K`ICY Motylek Biały 1263 KALIPSO Pastoral[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]młodziey / youth[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1264 CARMEN Wiatry Pustyni 1265 IMPERIA Sub-O-Divo 1266 MADAME BUTTERFLY Galus[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]po[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1729228t00][SIZE=1]s[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1]rednia / intermediate[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1267 KRESSI z Haliparku 1268 LAVAZZA Super Ciapki 1269 TILIA Lavendula[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]otwarta / open[/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1270 NELY Pupo-Haichi 1271 TOYOTA Sakladir[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [LEFT]Siwy był zgłoszony w championy :roll:[/SIZE][/FONT][/B][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][/LEFT] [/B][/I][/SIZE][/FONT]
Light of Shin-Ra Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jestem bardzo ciekawa rywalizacji między dwoma psami w młodzieży ciekawe czy tym razem wygra przydomek czy uroda. :evil_lol:
meta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 sedzia zagraniczny i to chyba bardoz zagraniczny wiec jest szansa ze uroda ;)
resuruss Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jesli chodzi o Bodyguarda i Sna to oba są uroczymi młodziencami i mieli okazje juz ze sobą konkurowac w ringu.
meta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 no jesli chodzi o Sna -uroczy to moze i tak, ale to wszystko :razz:
resuruss Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Rybnik 2007 [B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][SIZE=3][LEFT]Chiński Grzywacz PSY[/LEFT] [/B][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=3][LEFT]Klasa młodzieży 2 918 - 919 Klasa pośrednia 2 920 - 921 Klasa otwarta 2 922 - 923[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][SIZE=3][LEFT]SUKI[/LEFT] [/B][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=3][LEFT]Klasa szczeniąt 1 924 - 924 Klasa młodzieży 2 925 - 926 Klasa pośrednia 3 927 - 929 Klasa otwarta 2 930 - 931[/LEFT] Klasa championów 1 932 - 932 [/SIZE][/FONT]
Viris Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Nie wiem czy ktoś się ucieszy, ale mój aparat i ja pojawimy sie na 99% w NDM. Jak coś domyślać się które to ja i krzyczeć o fotki albo sms z numerem startowym na 608339230. Jak ktoś bardzo chce ;)
Recommended Posts