Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nesjanko odpowiem za Marysię bo nie wiem czy ma stały dostęp do netu. Ona tego paluszka sobie wybiła,najprawdopodobniej biegnąc na jakiś kamyk źle trafiła

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy ,własnie tu dzikie gonitwy odstawia pan Wicek :loveu:
Bułka szczesliwa ,ze musze podzielic moj czas na jej włos i jego ,choc on ma tak niekłopotliwy ,ze całosc robie godzinke :multi:
No i juz odkryłam dlaczego psy pp mają mało zwolennikow :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Myslałam ,ze to jakas tajna siła ludzi odpycha od nich ....a to siki :evil_lol:
Poprostu Wincenty leje sobie na brzuch ...mimo gumeczek po kazdym spacerku musze mu brzuch myc ,bo zajezdza aromatem moczyku :evil_lol:

Posted

[quote name='Ilka21']Nesjanko odpowiem za Marysię bo nie wiem czy ma stały dostęp do netu. Ona tego paluszka sobie wybiła,najprawdopodobniej biegnąc na jakiś kamyk źle trafiła[/quote]

noooo tak jak wybity - to po prostu musi się zagoić

Ress - no chłopak ma olewający stosunek .......... :cool3:

Posted

Mój też sie obsikiwał, mimo, ze sika jak baba, ale mu się śpieszy bardzo mocno zawsze i podczas sikania idzie :cool1:
Ress, u mnie codziennie był brzuch myty, non stop..
Nie krzyczeć, ale obcięłam mu trochę włosów na brzuchu i mam problem z głowy, bo na nogi naszczęście (tfutfu) nie sika

Posted

Wiecie co, od razu mi lepiej jak to czytam!!! Mój też prawie zawsze obsikuje sobie przednie łapy (mimo że jest łysy) i ciągle muszę go myć. A na początku zastanwiałyśmy się z mamą czy on nie ma jakiejś wady... :)

Posted

Hehe...no u mnie z łysych jest zdolny najbardziej Harys ,choc reszcie tez sie zdarza :evil_lol:.Jak Maga dobrze ujeła na klacie po spacerku robi sie bagienko :evil_lol:,ale Wicek jest najzdolniejszy - przy takiej eksploatacji to zbankrutuje na szamponie :evil_lol:,albo wyłysieje :evil_lol:

Posted

[quote name='Solange']Wiecie co, od razu mi lepiej jak to czytam!!! Mój też prawie zawsze obsikuje sobie przednie łapy (mimo że jest łysy) i ciągle muszę go myć. A na początku zastanwiałyśmy się z mamą czy on nie ma jakiejś wady... :)[/quote]

dlatego wolę dziewczynki:evil_lol: Dusia i Sparki zadzierają delikatnie jedną łapkę zeby sobie bucików nie osiusiać:diabloti:

Posted

nawet Toffi, on sikał jeszcze przed kastracja tak,że myślałam że się wywali bo tak nogę wysoko podnosił.Po kastracji tak dziwnie sikał ni jak baba ni jak facet tak na stosjaco i cały ciężar przenosił na przednie łapy a teraz jak Bodzio jest to normalnie zaczął teren zanaczyć(czego wcześniej nie robił) i znów nogę podnosić- jaja mu wróciły:evil_lol:

A tak wogóle chłopaki się świetnie dogaduja i Bodzio zaczyna łapac na czym polega zabawa w wydaniu moich oszołomów i nawet na chwilę podłancza się. Bodzio jest jak narazie taki mniej ruchliwy jak moje grzywce, podejrzewam,że jeszcze się nie oswoił ale jak śpi to nic do niego podejśc nie może i zakłócic bo warczy no chyba,że to ja;) Za mna chodzi jak za matką i jak odejdę gdzieś to piszczy. Moją mame jak wchodzi do domu to obszczekuje i dopiero jak się przebierze w ciuchy "domowe" to przychodzi do głaskania - śmiałam się że woli ja po swojsku ubrana:evil_lol:

Posted

Zabrze 2007

[B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]szczeni[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1729228t00][SIZE=1]a[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1]t / puppy[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1251 KINGSTON Pastoral[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]młodziey / youth[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1252 BODYGUARD Black Dragon
1253 CIRRO Wiatr Pustyni
1254 ELVIS z Chmielnik
1255 GALLILEO Sub-O-Divo
1256 MONTE CARLO Amitacja
1257 SEN Next Germanika[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]po[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1729228t00][SIZE=1]s[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1]rednia / intermediate[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1258 AMAR Family-Frost
1259 Sasquehanna /FCI/ ZŁOTY WIEK[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]otwarta / open[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1260 QUANDO Sub Divo[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]championów / champion[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1261 IntCh MultiCh CORTI Certova Stena[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=2][LEFT]Suki - Hündinnen[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]szczeni[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1729228t00][SIZE=1]a[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1]t / puppy[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1262 K`ICY Motylek Biały
1263 KALIPSO Pastoral[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]młodziey / youth[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1264 CARMEN Wiatry Pustyni
1265 IMPERIA Sub-O-Divo
1266 MADAME BUTTERFLY Galus[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]po[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1729228t00][SIZE=1]s[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1]rednia / intermediate[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1267 KRESSI z Haliparku
1268 LAVAZZA Super Ciapki
1269 TILIA Lavendula[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=#000080][LEFT]Klasa: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=1]otwarta / open[/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1][LEFT]1270 NELY Pupo-Haichi
1271 TOYOTA Sakladir[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]
[LEFT]Siwy był zgłoszony w championy :roll:[/SIZE][/FONT][/B][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=1][/LEFT]
[/B][/I][/SIZE][/FONT]

Posted

Rybnik 2007

[B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][SIZE=3][LEFT]Chiński Grzywacz
PSY[/LEFT]
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=3][LEFT]Klasa młodzieży 2 918 - 919
Klasa pośrednia 2 920 - 921
Klasa otwarta 2 922 - 923[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][SIZE=3][LEFT]SUKI[/LEFT]
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=3][LEFT]Klasa szczeniąt 1 924 - 924
Klasa młodzieży 2 925 - 926
Klasa pośrednia 3 927 - 929
Klasa otwarta 2 930 - 931[/LEFT]
Klasa championów 1 932 - 932
[/SIZE][/FONT]

Posted

Nie wiem czy ktoś się ucieszy, ale mój aparat i ja pojawimy sie na 99% w NDM. Jak coś domyślać się które to ja i krzyczeć o fotki albo sms z numerem startowym na 608339230. Jak ktoś bardzo chce ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...