miniaga Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cherrie w nowej fryzurze wygląda po :loveu:prostu SUPER:loveu:
MOLA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Teraz mam wszystkie łyse grzywki :loveu: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img170.imageshack.us/img170/8189/grzywaczewdomu161ta8.png[/IMG][/URL]
miniaga Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='flashka-g']W Czechach na klubóce byl konkurs na najlepszego ostrzyzonego grzywacza:) zeby nie bylo ze pp nie da sie zrobic na hairless jak ktos tu kiedys gadal..:) [URL]http://www.nahaci.cz/images/KCHN07/KV97_9138.jpg[/URL] jaka ma ladna skórke;) tylko bym jeszcze prostownicy uzyla:)[/quote] Troszkę włos przedegażować, wyprostować i nagus:cool3: A ja wczoraj po długiej chorobie poczułam się na tyle dobrze że wykąpałam dziewczyny i z ulgą stwierdziłam, że Tasi włos jest w nie najgorszej kondycji i nie trzeba golić.... Przy kąpieli następnym razem zrobię Tasi zdjęcie, żeby wszyscy Ci co z powderów próbują na siłę zrobić nagusa, zobaczyli że tasia jest bardziej naga niż ich "nagusy"
Nesjanna Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 wczytuję drugą partię zdjęć z Łodzi - jest ich baaaaaaaardzo dużo - pewnie do wieczora mi się zejdzie ale już zapraszam do oglądania: [URL="http://www.psy.waw.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=119&catid=69"]wystawa[/URL]
resuruss Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [B]WOW!!!Ale pucharros!!!!Gratulacje :loveu:[/B]
flashka-g Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Do zobaczyska jutro we Wroclawiu:) i powodzenia:) Dzisiaj juz sie widzialam z Macsowem:)
resuruss Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [B]Wrocław 2007 [/B] PSY Szczenieta : 1.Pan Plot Gro Bez Młodziez 1. BOODYGUARD Black Dragon 2.GALLILEO Sub-O-Divo 3.GUCCI Sub-O- Divo 4.JAMIL JASHAN Avocaduh 5.MONTE CARLO Amitycja 6.Hossa-Vija VERACRUS SALVE 7.VINCENT Favonius POŚREDNIA 1.KOLIA Poarott 2.Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE 3.Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE 4.OUDI Super Ciapki 5.TYMIANEK Lavlandula 6.ZŁOTY WIEK Sasquehanna OTWARTA 1Sasguehanna DEKOR 2.ELTON JOHN Polcolland 3.GOBLIN Polcoland 4.JASON Z Jasne Hvezdy 5.PAN I WŁADCA Secret 6.VANILA GIFT Sub-O-Divo Championy 1.ALEN Sasquehanna 2.HAZARD Z Gangu Łysych 3.VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo SUCZKI : KLASA SZCZENIAT: 1.BAHIJA Inka's MŁODZIEŻ: 1.BRANDY Black Dragon 2.CARMEN Wiatry Pustyni 3.IMPERIA Sub-O-Divo 4.KEY FOR ACRO z Haliparku 5.KRESSI Z Haliparku 6.MADAME BUTTERFLY Galus 7.SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat 8.SENSACJA Poarott 9.VODKA MARTINI Sakladir 10.WRÓŻKA Sasquehanna 11.VIVA ESPANIA Favonius POŚREDNIA : 1.CATTY Garden Roses 2.CORY Bos Bohemia 3.DHALILA Sub-O-Divo 4.GEENA Cetrova Stena 5.IMPREZKA z Ganu Łysych 6.JOKKO Amitycja 7.LAVAZZA Super Ciapki 8.LINDA Z Jasne Hvezdy 9.TILIA Lavandula OTWARTA : 1.AMELJA Copykaja 2.BOGATKA Sasquehanna 3.GRACJA Słodkie Marzenie 4.NELY Pupo-Haichi 5.POLA Amitycja 6.SASQUEHANNA RED HOT Zikkurat 7.WONDERFULY CHARLIZA Sub-O-Divo Championy: 1. CORVETTE Grzywacz
moon_light Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Powiedzcie mi prosze jak to jest, czy grzywacze łyse są całkowicie bez włosa na korpusie, czy je sie goli, czy jak? :)
resuruss Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Są rozne ,jednak 98% trzeba podgalac ...jedne wiecej inne mniej Tu w kazdym linku masz pokazaną "kosmetyke " nagusa [URL]http://www.crestars.com/grooming.htm[/URL]
moon_light Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='resuruss']Są rozne ,jednak 98% trzeba podgalac ...jedne wiecej inne mniej Tu w kazdym linku masz pokazaną "kosmetyke " nagusa [URL]http://www.crestars.com/grooming.htm[/URL][/quote] Człowiek uczy się całe życie :) Byłam pewna że one rodzą sie calkowicie nagie na ciałku. Na ostatniej wystawie zostałam uświadomiona przez znajomą, ale nie mogłam jej uwierzyc:cool1:. A czy grzywacza Powder Puff, mozna wygolić na "nagusa", i mowic na wystawach że to nagus?:evil_lol:
moon_light Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='AnkaW']Można :diabloti:[/quote] Sprytnie, sprytnie:razz: A czy sędziowie lubią takie obficie owłosione na glowie i nogach grzywacze? (takie oszukanstwo powieksza szanse na wygrana?) ps.Grywacza nie mam i raczej miec nie bede (choc kiedys otarłam się o zakup w Gdansku pod Neptunem:look3:-wstyyyd), Pytam wiec czysto informacyjnie:lol:;)
Light of Shin-Ra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='moon_light']Sprytnie, sprytnie:razz: A czy sędziowie lubią takie obficie owłosione na glowie i nogach grzywacze? (takie oszukanstwo powieksza szanse na wygrana?) ps.Grywacza nie mam i raczej miec nie bede (choc kiedys otarłam się o zakup w Gdansku pod Neptunem:look3:-wstyyyd), Pytam wiec czysto informacyjnie:lol:;)[/quote] Z tego co wiem to niestety tak. :angryy:
miniaga Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mam wieści z Wrocławia. Volcano Negro Najlepszy Pies w Rasie. Zw młodzieży w psach Bodygard Black Dragon Linda z Jasnej Hvezdy CWC lok 1 i czeka na porównanie. Zw mł w suczkach chyba Sensacja Poarott Gratulacje ogromne dla Marioli - duży sukces w tak licznych stawkach oraz dla hodowczynii właścicelki Bodygarda. Anna 1 wnuczek spisuje się wspaniale - Brendy (siostra Bodzia) 2 co też w tak licznej stawce jest bardzo dużym sukcesem. GRATULACJE GRATULACJE, ale się cieszę:loveu:
Agama Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 no to Ilonka cieszy sie bardzo gratulacje:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
meta Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Wrocław 2007 PSY Szczenieta : 1.Pan Plot Gro Bez Młodziez 1. BOODYGUARD Black Dragon -dosk,lok I, ZwMł 2.GALLILEO Sub-O-Divo 3.GUCCI Sub-O- Divo 4.JAMIL JASHAN Avocaduh -dosk,lok II 5.MONTE CARLO Amitycja 6.Hossa-Vija VERACRUS SALVE 7.VINCENT Favonius -dosk,lok IV POŚREDNIA 1.KOLIA Poarott 2.Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE 3.Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE 4.OUDI Super Ciapki 5.TYMIANEK Lavlandula 6.ZŁOTY WIEK Sasquehanna OTWARTA 1Sasguehanna DEKOR 2.ELTON JOHN Polcolland 3.GOBLIN Polcoland 4.JASON Z Jasne Hvezdy 5.PAN I WŁADCA Secret 6.VANILA GIFT Sub-O-Divo Championy 1.ALEN Sasquehanna 2.HAZARD Z Gangu Łysych 3.VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo -dosk,lok I,CWC,BOS SUCZKI : KLASA SZCZENIAT: 1.BAHIJA Inka's MŁODZIEŻ: 1.BRANDY Black Dragon -dosk,lok II 2.CARMEN Wiatry Pustyni 3.IMPERIA Sub-O-Divo 4.KEY FOR ACRO z Haliparku 5.KRESSI Z Haliparku 6.MADAME BUTTERFLY Galus -dosk,lok III 7.SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat 8.SENSACJA Poarott -dosk,lok I,ZwMł 9.VODKA MARTINI Sakladir 10.WRÓŻKA Sasquehanna 11.VIVA ESPANIA Favonius -dosk,lok IV POŚREDNIA : 1.CATTY Garden Roses 2.CORY Bos Bohemia 3.DHALILA Sub-O-Divo 4.GEENA Cetrova Stena 5.IMPREZKA z Ganu Łysych 6.JOKKO Amitycja 7.LAVAZZA Super Ciapki 8.LINDA Z Jasne Hvezdy -dosk,lok I,CWC 9.TILIA Lavandula OTWARTA : 1.AMELJA Copykaja 2.BOGATKA Sasquehanna 3.GRACJA Słodkie Marzenie 4.NELY Pupo-Haichi 5.POLA Amitycja 6.SASQUEHANNA RED HOT Zikkurat 7.WONDERFULY CHARLIZA Sub-O-Divo Championy: 1. CORVETTE Grzywacz tyle wiem, uzupelniajcie :p
maga18 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Bodyguard - BOB Junior Volkano - Cacib, BOB Tymianek - res.Cacib Linda - Cacib, Nely- res.Cacib (albo odwrotnie ) mama Magdy
moon_light Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Han Sharn']Z tego co wiem to niestety tak. :angryy:[/quote] Eh , to bardzo przykre. W każdej rasie jakieś przekręty. Nie drążę tematu, zeby nie bylo kłótni:)
Nesjanna Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 bravo LINDA !!!! bravo - wszyscy zadowoleni
maga18 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 PSY Szczenieta : 1.Pan Plot Gro Bez - WO I Młodziez 1. BOODYGUARD Black Dragon -dosk,lok I, ZwMł,BOB Junior 2.GALLILEO Sub-O-Divo - dosk III 3.GUCCI Sub-O- Divo - dosk 4.JAMIL JASHAN Avocaduh -dosk,lok II 5.MONTE CARLO Amitycja - nieobecny 6.Hossa-Vija VERACRUS SALVE - dosk 7.VINCENT Favonius -dosk,lok IV POŚREDNIA 1.KOLIA Poarott dosk 2 2.Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE - nieobecny 3.Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE - dosk IV 4.OUDI Super Ciapki dosk 3 5.TYMIANEK Lavlandula -dosk,lok I,CWC,r.CACIB 6.ZŁOTY WIEK Sasquehanna bdb OTWARTA 1Sasguehanna DEKOR - dosk III 2.ELTON JOHN Polcolland - dobry 3.GOBLIN Polcoland - nieobecny 4.JASON Z Jasne Hvezdy - dosk II 5.PAN I WŁADCA Secret dosk 1CWC SKOńCZYł CHAMPIONA POLSKI )))) 6.VANILA GIFT Sub-O-Divo - doskonaly IV Championy 1.ALEN Sasquehanna dosk 2 2.HAZARD Z Gangu Łysych dosk 3 3.VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo -dosk,lok I,CWC,BOS,CACIB,BOB SUCZKI : KLASA SZCZENIAT: 1.BAHIJA Inka's WO1 BOB Puppy MŁODZIEŻ: 1.BRANDY Black Dragon -dosk,lok II 2.CARMEN Wiatry Pustyni - dosk 3.IMPERIA Sub-O-Divo - (nie pamietam czy była, a jak byla to dosk) 4.KEY FOR ACRO z Haliparku - nieobecna 5.KRESSI Z Haliparku - doskonala 6.MADAME BUTTERFLY Galus -dosk,lok III 7.SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat - doskonala 8.SENSACJA Poarott -dosk,lok I,ZwMł 9.VODKA MARTINI Sakladir - dosk 10.WRÓŻKA Sasquehanna - dosk 11.VIVA ESPANIA Favonius -dosk,lok IV POŚREDNIA : 1.CATTY Garden Roses - ????? byla wogle? 2.CORY Bos Bohemia - dosk IV 3.DHALILA Sub-O-Divo - dosk 4.GEENA Cetrova Stena dosk 5.IMPREZKA z Ganu Łysych - dosk 6.JOKKO Amitycja - dosk 7.LAVAZZA Super Ciapki - dosk III 8.LINDA Z Jasne Hvezdy -dosk,lok I,CWC,BOS res.CACIB 9.TILIA Lavandula dosk 2 OTWARTA : 1.AMELJA Copykaja - bdb 2.BOGATKA Sasquehanna dosk 2 3.GRACJA Słodkie Marzenie - bdb 4.NELY Pupo-Haichi -dosk,lok I,CWC,CACIB 5.POLA Amitycja dosk3 6.SASQUEHANNA RED HOT Zikkurat - nieobecna 7.WONDERFULY CHARLIZA Sub-O-Divo - bdb Championy: 1. CORVETTE Grzywacz - dosk I, CWC Caciby w sukach poprawione - czyli Nely CACIB a Linda res.CACIB
miniaga Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gratlacje dla wszystkich ogromniaste!!! ale fajna wystawka musiała być:loveu:
maga18 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 zdjęcia: [URL="http://picasaweb.google.pl/gattaca.kennel/WrocAw"]http://picasaweb.google.pl/gattaca.kennel/WrocAw[/URL]
resuruss Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 My juz tez wrocilismy :evil_lol: dzika i nieobliczalna bestia poszła spac :loveu::evil_lol: [B]Gratulacje dla Molki z Volcano i Lindą oraz Dady ,ktora jest super sympatyczną osobą i swietnie sobie radzi w ringu .[/B] [B]Dla Ilki i Bodka ( pamietaj ,ze to dzieki moim magicznym smakołykom ) [/B] [B]Dla Onki i chłopakow - pittbulli - zaszalezliscie wow!!![/B] Mam pare fot spoza ringu - głownie maluchow Maxa ,Naomi i miotu A Roingold .Mam duzo Corwetty w ruchu . Ogolnie super atmosfera - słonko prazyło ,psy przepiekne - dawno nie było tak mocnej staweczki .Sedzina miała w niektorych klasach bardzo trudny orzech do zgryzienia i chyba niektore wyniki były zaskoczeniem .
Recommended Posts