Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dzieki Aniu :)

Nawiązując do tych zagranicznych chętnych na szczeniaki... to moj Api - suka pp - miala isc do Finlandii - ale chyba nie pojdzie... babka sie prawie nie odzywa... jakas taka dziwna jest... pierw pisala meile codziennie, a teraz raz na jakis czas sms`s. Tymbardziej, ze do Finlandii moglaby isc juz dawno temu... a tak to tylko sie biedna do nas przywiazuje a my do niej :-(
Nie chce oddawc Api i sprawic by słuch o niej zaginął :roll: Tymbardziej ze jest świetna pod kazdym względem :loveu:
Najwyzej zostanie ze mną... :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga, ja Ci co prawda juz gratulowalam osobiscie, ale jeszcze raz nie zaszkodzi !! [COLOR=Red][B]GRATULACJE !!![/B][COLOR=Black]:loveu:
I nastepny raz nie spozniac sie na finaly:mad:;)
[/COLOR][/COLOR]

Posted

prosze bardzo Maga :))))

co do tych sprzedazy szczeniat uwazam ze powinno sie informowac o hodowcach i nabywcach niegodnych polecenia, no chyba ze dla kogos nieistotne jest zdrowie fizyczne i psychiczne psa a jedynie kasa;
do finlandii sczzeniak moze jechac juz w wieku 3 mies. i 21 dni; wiec... ja odmowilam juz 2 hodowlom finskim i tam moje psy napewno nie pojada; mysle ze rowniez Onka ma wiele do powiedzenia na ten temat bo swoje przezyla;

Posted

ja wlasnie odmowilam jednej :angryy:
nie dosc ze zrobilam dla niej wyjatek i trzymalam sunie 3 miesiace dluzej - bo tak jak piszesz moze jechac po 3 miesiacach - to teraz wymyśla sobie ta osoba ze 'dom jej sie wali' :shake: zaliczke wysyla 2 miesiace i nie wyslała... wiec nie mam zadnych skrupułów by odmowić jej szczenie
Api jest juz na tyle duza, ze za bardzo sie przywiazalismy do niej, a ona do nas... z Maxem jest podobnie i ciezko bedzie go oddac-ale jednak od poczatku jestesmy nastawieni, ze pojedzie we wrzesniu... Api miala teraz leciec i wychodzi na to, ze zostaje :)

Posted

Stawka na [B]Rzeszów - 19.08.2007r.[/B] całe 6 sztuk [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/moose.gif[/IMG]

[B]sędzia: A. Ostrowski[/B]

[B]Psy[/B]

[B]szczenięta[/B]
1. Karat Pastoral

[B]młodzież[/B]
1. Fido Figlarny Ogonek

[B]otwarta[/B]
1. Fokus lub Cypisek z Gangu Łysych

[B]championy[/B]
1. Fokus lub Cypisek z Gangu Łysych

[B]Suki[/B]

[B]młodzież[/B]
1. Ebra Dwie Tęcze

[B]pośrednia[/B]
1. Imprezka z Gangu Łysych

Taka piekna staweczka dzieki AnkaW :)

Posted

[quote name='maga18']hehe szkoda tylko, ze szczeniaki nie startuja o wybor BOB
jakies inne propozycje? :cool3:[/QUOTE]

co ty nie powiesz :eviltong:
ile to sie czlowiek moze na takim forum nauczyc ;)

Posted

nooooooo to Ty nie wiedzialas? :crazyeye: :eviltong: :lol:

a tak na serio to na forum naprawde mozna sie wiele dowiedziec...
ja wlasnie zauwazylam, ze mam JESZCZE JEDNEGO nie planowanego grzywacza w domu... :lol:
z tego co pamietam to te co mam sa planowane :hmmmm: :lol:

[quote name='Weronisia & Jokkusia']No to widze Madzia, że jeszcze jeden nie planowany Grzywacz w domu będzie :P[/QUOTE]

Posted

pewnie sie naraze wielu zacnym hodowcom i wlascicielom grzywek JAK DLA MNIE TO POWINIEN WYGRAC FIDO,cudowna szata ,charakter,nie wspominajac o spelnieniu wzorca rasy
MALY SLICZNY UROKLIWY CHLOPIEC:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gosiu trzymajcie sie:lol:

Posted

[quote name='maga18']nooooooo to Ty nie wiedzialas? :crazyeye: :eviltong: :lol: [/QUOTE]
no popatrz, a ja sie ciagle dziwilam ze Valentino bierze Bob Puppy a BOBa mu nie daja :-o to juz teraz wiem :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...