maga18 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dzieki Aniu :) Nawiązując do tych zagranicznych chętnych na szczeniaki... to moj Api - suka pp - miala isc do Finlandii - ale chyba nie pojdzie... babka sie prawie nie odzywa... jakas taka dziwna jest... pierw pisala meile codziennie, a teraz raz na jakis czas sms`s. Tymbardziej, ze do Finlandii moglaby isc juz dawno temu... a tak to tylko sie biedna do nas przywiazuje a my do niej :-( Nie chce oddawc Api i sprawic by słuch o niej zaginął :roll: Tymbardziej ze jest świetna pod kazdym względem :loveu: Najwyzej zostanie ze mną... :lol:
Savannah Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Maga, ja Ci co prawda juz gratulowalam osobiscie, ale jeszcze raz nie zaszkodzi !! [COLOR=Red][B]GRATULACJE !!![/B][COLOR=Black]:loveu: I nastepny raz nie spozniac sie na finaly:mad:;) [/COLOR][/COLOR]
anna1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 prosze bardzo Maga :)))) co do tych sprzedazy szczeniat uwazam ze powinno sie informowac o hodowcach i nabywcach niegodnych polecenia, no chyba ze dla kogos nieistotne jest zdrowie fizyczne i psychiczne psa a jedynie kasa; do finlandii sczzeniak moze jechac juz w wieku 3 mies. i 21 dni; wiec... ja odmowilam juz 2 hodowlom finskim i tam moje psy napewno nie pojada; mysle ze rowniez Onka ma wiele do powiedzenia na ten temat bo swoje przezyla;
maga18 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ja wlasnie odmowilam jednej :angryy: nie dosc ze zrobilam dla niej wyjatek i trzymalam sunie 3 miesiace dluzej - bo tak jak piszesz moze jechac po 3 miesiacach - to teraz wymyśla sobie ta osoba ze 'dom jej sie wali' :shake: zaliczke wysyla 2 miesiace i nie wyslała... wiec nie mam zadnych skrupułów by odmowić jej szczenie Api jest juz na tyle duza, ze za bardzo sie przywiazalismy do niej, a ona do nas... z Maxem jest podobnie i ciezko bedzie go oddac-ale jednak od poczatku jestesmy nastawieni, ze pojedzie we wrzesniu... Api miala teraz leciec i wychodzi na to, ze zostaje :)
Weronisia & Jokkusia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No to widze Madzia, że jeszcze jeden nie planowany Grzywacz w domu będzie :P
macsow1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 hura hura hurabrawo MAGA :) kto jedzie do czestochowy??????przyznac sie z kim wygram :P
Natalia:) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja jade, ale w otwartej :eviltong: Kto tam byc ??
flashka-g Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 jak juz mowilam ja jade na 100% do czestochowy;) na stronie zk jest na biezaco aktualizowany spis wystawcow wiec mozna sprawdzic czy nas przyjeli.
Śnieżynka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Stawka na [B]Rzeszów - 19.08.2007r.[/B] całe 6 sztuk [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/moose.gif[/IMG] [B]sędzia: A. Ostrowski[/B] [B]Psy[/B] [B]szczenięta[/B] 1. Karat Pastoral [B]młodzież[/B] 1. Fido Figlarny Ogonek [B]otwarta[/B] 1. Fokus lub Cypisek z Gangu Łysych [B]championy[/B] 1. Fokus lub Cypisek z Gangu Łysych [B]Suki[/B] [B]młodzież[/B] 1. Ebra Dwie Tęcze [B]pośrednia[/B] 1. Imprezka z Gangu Łysych Taka piekna staweczka dzieki AnkaW :)
meta Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ciekawe kto wezmie rase :cool3: ja stawiam na Karata:p
Śnieżynka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ja tez :D najlepszy z całej staweczki :D Karacik górą :D baterie do aparatu od dzisiaj laduje :) zeby jak najwiecej mu zdjec porobic :D
maga18 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 hehe szkoda tylko, ze szczeniaki nie startuja o wybor BOB jakies inne propozycje? :cool3:
meta Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='maga18']hehe szkoda tylko, ze szczeniaki nie startuja o wybor BOB jakies inne propozycje? :cool3:[/QUOTE] co ty nie powiesz :eviltong: ile to sie czlowiek moze na takim forum nauczyc ;)
maga18 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nooooooo to Ty nie wiedzialas? :crazyeye: :eviltong: :lol: a tak na serio to na forum naprawde mozna sie wiele dowiedziec... ja wlasnie zauwazylam, ze mam JESZCZE JEDNEGO nie planowanego grzywacza w domu... :lol: z tego co pamietam to te co mam sa planowane :hmmmm: :lol: [quote name='Weronisia & Jokkusia']No to widze Madzia, że jeszcze jeden nie planowany Grzywacz w domu będzie :P[/QUOTE]
Agama Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 pewnie sie naraze wielu zacnym hodowcom i wlascicielom grzywek JAK DLA MNIE TO POWINIEN WYGRAC FIDO,cudowna szata ,charakter,nie wspominajac o spelnieniu wzorca rasy MALY SLICZNY UROKLIWY CHLOPIEC:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gosiu trzymajcie sie:lol:
maga18 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a czemu mialabys sie narazac? kazdy ma swoj typ :) ja juz nie typuje, bo ostatnio cos nie trafiam :eviltong: tak jak w totku... :lol:
meta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='maga18']nooooooo to Ty nie wiedzialas? :crazyeye: :eviltong: :lol: [/QUOTE] no popatrz, a ja sie ciagle dziwilam ze Valentino bierze Bob Puppy a BOBa mu nie daja :-o to juz teraz wiem :lol:
AnkaW Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='meta']ciekawe kto wezmie rase :cool3: ja stawiam na Karata:p[/quote] Inaczej być nie może :p
Śnieżynka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ania widze ze we dwie jestesmy typowane do zgarniecia rasy :) ja sie z Toba moge podzielic :) lepiej byc z kims niz samemu :) bo raźniej :D
Recommended Posts