Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='miniaga']STAWKA NA WARSZAWĘ:

[FONT=ArialMT]Pies [/FONT]
[FONT=ArialMT]Szczeniąt [/FONT]
[FONT=ArialMT]VALENTINO Favonius[/FONT]
[FONT=ArialMT]BODYGUARD Black Dragon[/FONT]

[FONT=ArialMT]Młodzież[/FONT]
[FONT=ArialMT]SEN Next Germanika (FCI) [COLOR=red]dosk 1 ,ZW Mł[/COLOR][/FONT]

[FONT=ArialMT]Pośrednia[/FONT]
[FONT=ArialMT]JONA GOLD z Gangu Łysych [/FONT]
[FONT=ArialMT]Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE [COLOR=red]dosk 1 ,CWC[/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]GALVANI Pastoral[/FONT]

[FONT=ArialMT]Otwarta[/FONT]
[FONT=ArialMT]GREMLIN GUCIO Casidi [COLOR=red]dosk 1 ,CWC[/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]EMINENT Nesjana[/FONT]
[FONT=ArialMT]CYRANO Dwie Tęcze[/FONT]
[FONT=ArialMT]VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo[/FONT]
[FONT=ArialMT]- DINAR Dwie Tęcze[/FONT]
[FONT=ArialMT]INŻYNIER Raj dla Zwierząt [COLOR=red]dosk 2[/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]DRAGON MOON C ME AT SUA SPONTE[/FONT]
[FONT=ArialMT]FOCUS z Gangu Łysych[/FONT]

[FONT=ArialMT]Championów[/FONT]
[FONT=ArialMT]CAMPARI Sua Sponte [COLOR=red]dosk 2 ,res CACIB[/COLOR] [/FONT]
[FONT=ArialMT]NABAB Germanika [COLOR=red]dosk 1 ,CWC ,CACIB ,NPwR[/COLOR] [B][COLOR=red]BOB[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=ArialMT]CYPISEK z Gangu Łysych [COLOR=red]dosk 3[/COLOR][/FONT]

[FONT=ArialMT]Suki[/FONT]
[FONT=ArialMT]Szczeniąt [/FONT]
[FONT=ArialMT]CARMEN Wiatry Pustyni [COLOR=red]WO 3[/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]- JABUCHNA MUSIOŁEK Nadobnisie i Koczkodany [COLOR=red]WO 4[/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]- Shadow White PERLA SELENA [COLOR=red]WO [/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]VODKA MARTINI Sakladir[COLOR=red] WO1[/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]- Corrida Wiatry Pustyni [COLOR=red]WO 2[/COLOR][/FONT]

[FONT=ArialMT]Młodzież[/FONT]
[FONT=ArialMT]LINDA z Jasne Hvezdy[/FONT]
[FONT=ArialMT]Sasquehanna (FCI) BOTANIKA [COLOR=red]dosk 1 ,ZW .Mł NJw R - UKONCZYŁA CH MŁ!!!!!:multi: [/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]Sasquehanna (FCI) WRÓŻKA[/FONT]
[FONT=ArialMT]Secret RODOWE ZŁOTO[/FONT]
[FONT=ArialMT]SASQUEHANNA RED-HOT Zikkurat[/FONT]
[FONT=ArialMT]MADAME BUTTERFLY[/FONT]

[FONT=ArialMT]Pośrednia[/FONT]
[FONT=ArialMT]JAGÓDKA z Gangu Łysych [COLOR=red]dosk 1,CWC :multi: [/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]IMPREZKA z Gangu Łysych[/FONT]
[FONT=ArialMT]INDIANA Helvetius (FCI)[/FONT]

[FONT=ArialMT]Otwarta[/FONT]
[FONT=ArialMT]HAPPY Amitycja [COLOR=red]dosk 2 [/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]INSPIRACJA Germanika [COLOR=red]dosk 1 ,CWC[/COLOR][/FONT]

[FONT=ArialMT]Championów[/FONT]
[FONT=ArialMT]Sasquehanna WENWDA[/FONT]
[FONT=ArialMT]Sasquehanna (FCI) EKSPOZYCJA [COLOR=red]dosk 2 res cacib[/COLOR] [/FONT]
[FONT=ArialMT]PERSPEKTYWA Germanika [COLOR=red]dosk 1,CWC ,CACIB ,NSwR[/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]Grzywacz CORVETTE [COLOR=red]dosk 3[/COLOR][/FONT]
[FONT=ArialMT]DAFNE z Gangu Łysych[/FONT]
[FONT=ArialMT]HARRIET z Gangu Łysych[/FONT]

[/quote]

Gratulacje dla wszystkich :multi: :multi: :multi: :multi: super wyniki !!!!!

Szczegolnie gratuluje Laulni :loveu: :loveu: :loveu: i Kofisi ,Niko tez pieknie poszedł w takiej stawce :multi:
Gratulacja dla Mikiego
Gratulacje dla niezmordowanej Miniagi i Jagoody za 3 duze CWC :multi:
Bardzo mocna stawka i trudny wybor ,wiec gratulacje dla zwyciezcy Nababa :klacz:

Czekam na reszte wynikow i bede uzupełniac .

Posted

Serdeczne Gratulacje!!
Szczegolnie dla Macsowa i Mikiego, Laluni i jej psiakow oraz dla Miniagi i Jagi:multi:

Laluniu wiedzialam ze wam sie uda:):)

a widac ze tym razem Jabuchna juz tak nie lsnila na ringu;)

Posted

a była wogle Jabuchna?

[B]tak czy siak GRATULUJE WSZYSTKIM!!!![/B] :laola:

Super wyniki :)

Lalunia gratulacje za ukocznenie Mł.Ch.Pl :klacz:
Maciek gratuluje dużego CWC :klacz: teraz tylko odstęp czasu i mamy nowego Ch.Pl :klacz:
Miniaga Jaga szaleje :sweetCyb: :ylsuper: kolejny Ch.Pl w drodze :happy1: oby tak dalej!!! :)
Anna1&Cyga brawoooo - BOB Puppy :) :klacz: A jak tam BIS`y????

Dodam, że res. CACIB Ekspozycja
Corvettka dosk 3
Bodyguard WO 1

Posted

[CENTER]Gratulacje dla wszystkich
ale szczególnie dla dwóch osób , które nie mogły jakoś uwierzyć w możliwości swoich (pięknych) psów
czyli dla [B]Lalunii, Macsowa
:loveu:
i dla Miniagi[/B]
Jaga zrobi Championat na samych "dużych" CWC.
Oby tak dalej.

[LEFT]P.S. Bardzo się cieszę, że wygrał mój faworyt czyli Nabab.
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Perla jest bez lokaty,ale jak na debiut podwójny jesteśmy i tak zadowolone
Gucio dostał dosk. lok II
więcej nie załapałam
dziękuję wszystkim za ogromną pomoc
Ani Kusal,Miniadze,Ajcka,Ilka Ress

Posted

Jeszcze raz chciałam pogratulować wszystkim i podziękować za super towarzystwo, mile spędzony czas. Było bardzo fajnie. Lalunia i Angel było miło Was poznać.

O to ja ślepa Ani nie wiedziałm...

No i oczywiście specjalne podziękowania dla Miniagi

Posted

[quote name='maga18']a była wogle Jabuchna?

[B]tak czy siak GRATULUJE WSZYSTKIM!!!![/B] :laola:

Super wyniki :)

Lalunia gratulacje za ukocznenie Mł.Ch.Pl :klacz:
Maciek gratuluje dużego CWC :klacz: teraz tylko odstęp czasu i mamy nowego Ch.Pl :klacz:
Miniaga Jaga szaleje :sweetCyb: :ylsuper: kolejny Ch.Pl w drodze :happy1: oby tak dalej!!! :)
Anna1&Cyga brawoooo - BOB Puppy :) :klacz: A jak tam BIS`y????

Dodam, że res. CACIB Ekspozycja
Corvettka dosk 3
Bodyguard WO 1[/quote]

Czy byla Jabuchna to nie wiem:) tak czy siak nie zalśniła,

Jaga to powinna miec jakis platynowy championat;) ,

Ekspozycja ma Cacib po Persi.

Posted

Nie wiem co napisać. Wróciłam ogromnie szczęśliwa (3 duże CWC na 3 wystawy)Dostałyśmy ładny opis -jedyna uwaga pod adresem Jagi :"dziś włos nieco zbyt obciążony" (cytat z opisu). Ocena w przyjemnej atmosferze:loveu:Pani sędzina uśmiechnięta - zero stresu:multi:
Dziękuję wszystkim za gratulacje.

[B]Bardzo serdecznie gratuluję Laluni i Coffi ukończenia Młodzieżowego Championatu!!!
[/B]Dziewczyny trzymam kciuki za dalsze sukcesy, których napewno nie zabraknie:multi:
Gratulacje dla Ajckiej i Ilki21, które spisały się super (2 i 3 lokata) i pięknie zaprezentowały swoje suczki:multi::multi: Przed nimi była tylko Vódeczka:loveu::loveu::loveu: Sunia która całkowicie podbiła moje serce. Gratulacje dla Cygi i Anny 1!!!!

Maćku (nie chcę standartowo przekręcić nicku) super spisaliście się z Mikim:multi::multi::multi:Może teraz seria złotek?

CACIBy nie były zaskoczeniem, choć o zwycięstwie zadecydowały małe szczegóły. Gratulacje dla tych którzy zdobyli dziś najwyższe laury.

Mam trochę zdjęć, ale proszę o wyrozumiałość, bo w zdecydownej większości robiła je moja siedmioletnia córka z koleżanką. Niedługo wstawię.

Posted

Jedna z najpiękniejszych wystaw na jakiej byłem:multi::multi::multi:
Wspaniała atmosfera, wspaniałe towarzystwo, wspaniała stawka psiaków:loveu::loveu::loveu:, wspaniałe sędziowanie.
Germanika wziął wszystko, co mógł, ale wszystkie psy dostarczyły wielu emocji i wrażeń. Gratulacje dla Ani i Bodyguarda, dla Maćka i Mickiego, dla Moniki i Kocisława, dla Kasi i Kofi, dla Jagódki i miniagi. Szczególne dla Ewy i jej dwóch pięknych suczek (Ekspo i Red-Hot).
Szkoda, że zabrakło Lindy i Volcano Negro.
Szkoda, że nie było Cygi, ale serdeczne gratulacje dla Vodki - najpiękniejszego szczenięcia. Jabu była dziś czwarta w.o., została surowiej, ale sprawiedliwie potraktowana przez sędziego. Tak bywa;)
Wróżka powinna w zasadzie startować poza konkursem:roll:, no ale tak nie można. W opisie ma "czasami chodzi":evil_lol::evil_lol::evil_lol:, czyli jest postęp.

Posted

To ja sie wbije z lekka fotorelacja ale tylko do psów championów bo mnie juz do domu zapedziły moje drogie kolezanki ktore były moja podwózką...
Wszytskim zadowolonym z opisów, a szczególnie zwycięzcą serdecznie gratuluję:p
Wyniki macie wiec tylko fotki ;)
z gory przepraszam ze nie za to fotki strice uchwyconej pozycji wystawowej ale niestety stalam tak że wystawcy i psy były do mnie ''plecami'' jest jak jest ;)
BODYGUARD Black dragon
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/21/4c36b8c9bd93ee3e.jpg[/IMG][/URL]

VALENTINO Favonius
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/21/83341c403bb20fbc.jpg[/IMG][/URL]

SEN Next Germanika
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/21/c2da14a91dcbabe3.jpg[/IMG][/URL]

GALVANI Pastoral
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/21/7a35da1b955378b9.jpg[/IMG][/URL]

JONA GOLD Z Gangu Łysych
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/21/13dffcd10634dd6b.jpg[/IMG][/URL]

narazie tyle bo mam straszne problemy z programami do wrzucania zdjeć na net ...wieczorem reszta

Posted

Lindy nie było na wystawie? A trzymałam za nią kciuki
Gratuluję wszystkim! Szczególnie Perełce za debiut i wszystkim zwycięzcom!

Posted

wróciłam :)
jestem padnięta i nieprzytomna
dziękuję wszystkim
gratuluję wygranym

................i ze szczęścia się popłakałam ........................

nie jestem dziś sobą ..................

Posted

Wreszcie dotarłam do domu. Atmosfera na wystawie miła. Dinar ocena doskonała. Opis ma ładny, tylko zdanie "pies dziś nieco za gruby" nie jest najlepsze :evil_lol: , jednak zupełnie słuszne. Zgadzam się z nim w 100%.

[B]Gratuluję zwyciezcom. Lalunia, Macsow, Miniaga - wielkie brawa! :laola: [/B]

[B]Angel, [/B]Happy jest prześliczna! :loveu: I bardzo dziekuję za rady! :buzi:

Posted

[quote name='Dada']Lindy nie było na wystawie? A trzymałam za nią kciuki

Gratuluję wszystkim! Szczególnie Perełce za debiut i wszystkim zwycięzcom![/quote]
bardzo dziękujemy,bez lokaty ale opis bardzo dobry,więc można powiedzieć udana wystawa

Posted

Hossa Via MICKE PRINCE SUPRISE bardzo mi sie podobał ten pies, śliczny ! naprawde ładny w ruchu ,w pełni zaśłuzył na CWC gratuluje włascicielowi;)
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3605/img8837pf3.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/21/5b92bfd0ca5a854a.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red]Wszystkim serdecznie gratuluję !!!! :loveu:

[SIZE=3]A w szczególnośc : Adzie i Jagodzie :loveu: Dziewczyny podbiajcie ringi z prędkością światła :loveu:
Maćkowi i Mikiemu :loveu: za to (pewnie oczekiwane) CWC
Laluni i Kofci :loveu: Za ukończenie Mł.Ch.Pl.
Anna1 i Cyga, gratulacje z BOB Puppy :loveu:
[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

Przede wszystkim chce podziekowac Agnieszce za pomoc w odnalezieniu sie w wawie :buzi:

I za super towarzystwo Adze , Marysi , Ilce , Agamie , Laluni , Ance1 , Nesjance :multi:

ciesze sie ze poznalem Solange , Ilke , Lalunie , Ajcke:multi:

Gratuluje Laluni ML.Ch , Miniadze CWC , Annie1

a ocena w niektoreych klasach noc coz ugryze sie w jezyk :diabloti:

a teraz ide spac bo jestem na noga 38godzine :D

Posted

[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/6897/gremlinguciocasidi2zl9.jpg[/IMG]Gucio
[URL=http://img242.imageshack.us/my.php?image=dscf2272ak5.jpg][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/7836/dscf2272ak5.th.jpg[/IMG][/URL]Perla moja zestresowana Gwiazdeczka

Posted

jeszcze raz gratulacje:) dla nas wystawka bardzo udana, wszytskie dzieci super sie spisaly, lalunie i cofcie juz wysciskalismy :)
dzieki za rewelacyjne towarzystwo:) i czekamy na wiecej fotek bo my nie mielismy za bardzo czasu na robienie;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...