Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
AiK !!!Mam prosbe do Ciebie!!
Czy mogłabys napisac dane psiaka z Hajana? Baaaaardzo prosze !

Chodzi Ci o sznaucera? I z jakiej klasy?

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AiK']STAWKA GORZÓW

pośrednia
GENESIS z Lubuskiej Wsi dosk.
otwarta
GREMLIN GUCIO Casidi dosk. cwc
LASHES GRAND Hajan ?
champion
MY LONGTIME COMPANION Ultimo dosk.cwc ndpwr bob

młodzież
KOPCIUSZEK z Gangu Łysych dosk.zwycięzca młodzieży
pośrednia
HAPPY Amitycja dosk. (czy cwc nie wiem)
otwarta
NAGOJA SASQUEHANNA Pomarszczony czar dosk.( czy cwc nie wiem)
champion
HARRIET z Gangu Łysych dosk. nswr cwc:multi:
KISS the boys Kashi dosk.

zdjecia jak wybiore

[quote name='AiK']Chodzi Ci o sznaucera? I z jakiej klasy?

Nie sznaucery to juz były w Hajanie po wpisaniu do FCI i nazwa sie zmieniła na Hajan Polonia :p .Chodzi mi o pieska z klasy otwartej ,ktorego wymieniłas w stawce.

Posted

resuruss napisał(a):
Nie sznaucery to juz były w Hajanie po wpisaniu do FCI i nazwa sie zmieniła na Hajan Polonia :p .Chodzi mi o pieska z klasy otwartej ,ktorego wymieniłas w stawce.

Przepraszam, nie wiem skąd ja to wzięłam :oops:

W stawce razem z Guciem był PAGANINI Raj Dla Zwierząt.

Posted

[quote name='cyga']Gratulacje dla Mety i Donia oraz wszystkich zadowolonych z wyników niedzielnych wystaw:) ...przyjemnie było popatrzeć na Idealiste i Perspektywe:)

Olsztyn 2007
Valentino Favonius
http://img120.imageshack.us/img120/5108/1lipca2007fidaicori002vx3.jpg

Vodka Martini Sakladir
http://img507.imageshack.us/img507/6341/1lipca2007fidaicori006kw5.jpg http://img296.imageshack.us/img296/3503/1lipca2007fidaicori023fs3.jpg

Jamajka Pastoral
http://img515.imageshack.us/img515/6276/1lipca2007fidaicori017tg1.jpgPerspektywa Germanika
http://img178.imageshack.us/img178/4077/1lipca2007fidaicori018ha4.jpg

Cyga, dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie:)
flashka-q, meta, miniaga, lothia, Weronika&Jokkusia, Ress - miło czytać Wasze posty.

Posted

AnkaW napisał(a):
cały tatuś

no Granada dala z siebie tez duzo, wlasciwie po raz pierwszy bo wczesniejsze to szly cale w ojcow; ja jestem z tych dwoch sztuczek baaardzoooo zadowolona :loveu: zobaczymy jakie wyjda kolejne dzieci Martiniego bo juz w drodze:)

Posted

[quote name='Donio']Cyga, dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie:)
flashka-q, meta, miniaga, lothia, Weronika&Jokkusia, Ress - miło czytać Wasze posty.
Donio Twoja mała była super przygotowana,piękna sunia, co ja zrobię że Vodka tak mi się spodobała:oops: [nie odbieraj tego proszę jako złośliwość]
teraz się przyjżałam konkurentce Perli na warszawskiej

super, mogę sobie tylko pomarzyć o takim włosie i o tym żeby Perla mi się tak pięknie pokazała

Posted

[quote name='lothia']Donio Twoja mała była super przygotowana,piękna sunia, co ja zrobię że Vodka tak mi się spodobała:oops: [nie odbieraj tego proszę jako złośliwość]
http://i9.photobucket.com/albums/a87/zetipe/P1010135.jpg
super, mogę sobie tylko pomarzyć o takim włosie i o tym żeby Perla mi się tak pięknie pokazała

dobry szampon, balsam, plyn do prostowania i prostownica i rozne cuda mozna zrobic;)

Posted

flashka-g napisał(a):
dobry szampon, balsam, plyn do prostowania i prostownica i rozne cuda mozna zrobic;)

Niezupełnie. Trzeba jeszcze mieć talent.

Posted

[quote name='lothia']Donio Twoja mała była super przygotowana,piękna sunia, co ja zrobię że Vodka tak mi się spodobała:oops: [nie odbieraj tego proszę jako złośliwość]
http://i9.photobucket.com/albums/a87/zetipe/P1010135.jpg
Dziękuję, Lothia:lol:
Ja naprawdę z przyjemnością czytam posty tych, którym się Vodka podoba. Widzisz, ktoś tam napisał, że Jabu wygrała tylko z jedną sunią i co to za osiągnięcie.
Nie wiem, czy Jabu przyjedzie do Warszawy. Niedługo wyjeżdża na stałe do Norwegii, ładnie się w Polsce pokazała i może starczy.

Posted

E tam talent odrazu.... Podcięcie psa tak żeby wyglądało że ma szyję i głębokie kątowanie tam gdzie go nie ma to znów nie taka trudna sztuka. Uczą teraz tego hurtowo na kursach dla bezrobotnych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jabuchna pięknie przygotowana, ale zdecydowanie Vódka bardziej mi się podoba.

Posted

Donio jak widzisz czytając posty,wygrała z jedna ale z jaką, a to o czymś świadczy
ja się mogę starać a takiego efektu nie jestem w stanie sama osiągnąć u Perli,mimo prostownicy i dobrych chyba kosmetyków, brak wprawy i krzywe oko robią swoje:roll:
mam nadzieję tylko że z czasem sie wyrobimy i ładnie będzie się moja Perełka pokazywać na wystawch:lol:

Posted

Donio jak widzisz czytając posty,wygrała z jedna ale z jaką, a to o czymś świadczy
ja się mogę starać a takiego efektu nie jestem w stanie sama osiągnąć u Perli,mimo prostownicy i dobrych chyba kosmetyków, brak wprawy i krzywe oko robią swoje:roll:
mam nadzieję tylko że z czasem sie wyrobimy i ładnie będzie się moja Perełka pokazywać na wystawch:lol:
myślę że trudniej jest pięknie przygotować pp, za to łysolki są efektowne same z siebie[jeżeli są dobrze zbudowane oczywiście, bo wiedomo że dla odmiany trudniej ukryć ich wady], a Vodka jest pięknie zbudowana i te mięśnie, których u pp niestety nie widać

Posted

Widzisz, ktoś tam napisał, że Jabu wygrała tylko z jedną sunią i co to za osiągnięcie.
W szczeniakach 2 to i tak dużo. W Warszawie wyjątkowo obrodziło w maluchy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Drodzy użytkownicy,

Przypominam o zmianie w punkcie 10 Regulaminu

10. Użytkowniku – pochwal się foto swojego psiaka, bądź innym równie ciekawym obrazkiem. Pamiętaj jednak, by jego wymiary nie przekraczały 640x640 pikseli – zbyt duże fotki utrudniają życie i będą zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – Mod pomoże. Jeśli masz do wrzucenia więcej niż pięć, pozostałe wstaw jako linki lub opublikuj w kolejnym poście. Nie 'cytuj' fotek - zdjęcie, które chcesz zacytować zamień na link.

Bardzo proszę,stosujcie sie do zmienionego regulaminu. Zdjęcia są piękne i szkoda,żebym musiała je zamieniać na linki.

Pozdrawiam,

Mod.;-)

Posted

[quote name='Chefrenek']Drodzy użytkownicy,

Przypominam o zmianie w punkcie 10 Regulaminu

10. Użytkowniku – pochwal się foto swojego psiaka, bądź innym równie ciekawym obrazkiem. Pamiętaj jednak, by jego wymiary nie przekraczały 640x640 pikseli – zbyt duże fotki utrudniają życie i będą zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – Mod pomoże. Jeśli masz do wrzucenia więcej niż pięć, pozostałe wstaw jako linki lub opublikuj w kolejnym poście. Nie 'cytuj' fotek - zdjęcie, które chcesz zacytować zamień na link.

Bardzo proszę,stosujcie sie do zmienionego regulaminu. Zdjęcia są piękne i szkoda,żebym musiała je zamieniać na linki.

Pozdrawiam,

Mod.;-)

Sorry, ale wstawiasz ten tekst 50 raz. Już wszyscy wiemy że jesteś modem i naprawdę nie musisz się powtarzac. To już jesty męczące.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...