Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']pierwszy ten lepszy ktory ma lepszego handlera:diabloti:[/quote]
Naprawdę szczerze mi żal Laluni.

Posted

[quote name='lothia']a ja mam nadzieję że wszyscy będziemy się dobrze bawić w Warszawie[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cunao: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Donio']Naprawdę szczerze mi żal Laluni.[/quote]

a mi nie , ma piekna suke i dlaczego mam jej wspolczuc , a gust sedziow moze dac wiele do myslenia w ostatnich 2 miesiacach :eviltong:

Posted

Dobry wieczór :).
[quote name='AnkaW']Ja nie umiem zmieniać cytowanych zdjęć na linki.[/quote]
Prawym przyciskiem myszy naciskamy na zdjęcie.Wchodzimy we [B]WŁAŚCIWOŚCI.[/B]Kopiujemy [B]ADRES OBRAZKA[/B] i wklejamy na forum.

Wiem,że nie każdy zagląda co chwilę do regulaminu,aby zobaczyć,czy czasami nie ma zmian.Dlatego jak jest coś nowego,to wklejamy.Nawet po kilka razy,jeśli jest taka potrzeba.
I bardzo chętnie we wszystkim pomożemy.
Pozdrawiam

Posted

Ja pierdut....
Wąski życzę ci żebyś umiał tak wystawić psa jak Lalunia. Chętnie opiszę twoje poczynania na charcim forum i to bez złośliwości, tylko nie wiem czy przeżyłbyś to.....

Lalunia ma 2 naprawdę ładne psy. Chciałabym mieć takiego Inżyniera i dumna bym była gdyby w mojej hodowli rodziły się psy tej klasy. Wartości psa nie ocenia się na podstawie tylko wyników z wystaw.

Ja równiez bardzo przeżywałam występy na ringu, nie jedną gafę popełniłam i trudno - uczę się za kazdym razem czegoś innego np, że sznurki od namiotu czasem działają jak Red Bull. Możesz Donio próbowac zaszczepić w ludziach wzajemną niechęć i pęd do wyścigu szczurów, ale na szczęście dla niektórych świat nie wali sie gdy zajmą 2 lokatę a wystawy dają ogromną radośc nawet wtedy kiedy jedyne co mamy z występu na ringu to zadyszka.

Posted

Mnie możecie bezpiecznie bo ja zawsze na końcu a i tak najlepsze jest spotkanie poza ringiem.
Ale poczekajcie jeszcze nadejdzie nasz dzień.:lol:

Vodka mi się niesamowicie podoba, chciałabym mieć kiedyś podobną suczkę. Psy Laluni widziałam na żywo i są świetne, szczególniej Nico jest super. Co do prezentacji to jeden ma więcej nerwów a drugi mnie. Po mnie mało widać ale w środku cała drżę ja wchodzimy na ring. No i jeszcze długo nie uda mi się tak przygotować psa jak Jabu ale kiedyś w końcu i to przyjdzie.

Życzę fajnej wystawy w Warszawie, prawdziwie sportowej rywalizacji i proszę o dużó zdjęć.

Posted

[quote name='miniaga']Ja pierdut....
Wąski życzę ci żebyś umiał tak wystawić psa jak Lalunia. Chętnie opiszę twoje poczynania na charcim forum i to bez złośliwości, tylko nie wiem czy przeżyłbyś to.....

Lalunia ma 2 naprawdę ładne psy. Chciałabym mieć takiego Inżyniera i dumna bym była gdyby w mojej hodowli rodziły się psy tej klasy. Wartości psa nie ocenia się na podstawie tylko wyników z wystaw.

Ja równiez bardzo przeżywałam występy na ringu, nie jedną gafę popełniłam i trudno - uczę się za kazdym razem czegoś innego np, że sznurki od namiotu czasem działają jak Red Bull. Możesz Donio próbowac zaszczepić w ludziach wzajemną niechęć i pęd do wyścigu szczurów, ale na szczęście dla niektórych świat nie wali sie gdy zajmą 2 lokatę a wystawy dają ogromną radośc nawet wtedy kiedy jedyne co mamy z występu na ringu to zadyszka.[/quote]
Dopinguję Lalunię od Kielc.
Mamy suki z tej samej hodowli.
Przyjechałem wcześniej do Szczecina, żeby trzymać za nią kciuki.
Zyczyłem jej osobiście zwycięstwa w Olsztynie, mimo że w jej klasie występowała moja sunia.
Lalunia bardzo ładnie wystawia swoje psy.
Ja lubię wystawiać Oddiego. Ostatnio udało mi się wygrać z jednym psem. Byłem bardzo szczęśliwy.
Więc nie pisz bzdur.

Posted

[quote name='lothia']z przykrościa stwierdzam że tutaj strach pogratulować psa/suki, bo zaraz wywołuje to kłótnie,niepotrzebne docinki[/quote]

jeszcze się nie przyzwyczaiłaś:evil_lol:

wystarczy że wygra jakiś pies który nie jest na topie albo jego własciciel nie nalezy do grona naj...i już jest wesoło:evil_lol:

Posted

[quote name='Donio']Dopinguję Lalunię od Kielc.
Mamy suki z tej samej hodowli.
Przyjechałem wcześniej do Szczecina, żeby trzymać za nią kciuki.
Zyczyłem jej osobiście zwycięstwa w Olsztynie, mimo że w jej klasie występowała moja sunia.
Lalunia bardzo ładnie wystawia swoje psy.
Ja lubię wystawiać Oddiego. Ostatnio udało mi się wygrać z jednym psem. Byłem bardzo szczęśliwy.
Więc nie pisz bzdur.[/quote]

Ja się ciebie spytałam dlaczego jej współczujesz, ale nie raczyłeś odpowiedzieć. A w zestawieniem z postu który cytowałeś takie wrażenie dało się odnieść, własnie. Nadal nie wyjasniłeś co tamtą wypowiedzią chciałes powiedzieć. I prosze tutaj nie dorabiać sobie ideologii, ze ktoś na Ciebie jedzie, bo Jabuchna wygrała. A że komuś bardzije podoba się Vódka mimo pięknego przygotowania twojego psa? Są gusty i guściki....

Posted

[quote name='miniaga']Ja się ciebie spytałam dlaczego jej współczujesz, ale nie raczyłeś odpowiedzieć. A w zestawieniem z postu który cytowałeś takie wrażenie dało się odnieść, własnie. Nadal nie wyjasniłeś co tamtą wypowiedzią chciałes powiedzieć. I prosze tutaj nie dorabiać sobie ideologii, ze ktoś na Ciebie jedzie, bo Jabuchna wygrała. A że komuś bardzije podoba się Vódka mimo pięknego przygotowania twojego psa? Są gusty i guściki....[/quote]
Ręce opadają.
Nie zauważyłem, żeby ktoś "jechał".
Raz już napisałem, że cieszę się, że Vodka się podoba. Zresztą lubię jej handlerkę.
O psach z zasady się nie wypowiadam publicznie.

Posted

[quote name='Donio']Ręce opadają.
Nie zauważyłem, żeby ktoś "jechał".
Raz już napisałem, że cieszę się, że Vodka się podoba. Zresztą lubię jej handlerkę.
O psach z zasady się nie wypowiadam publicznie.[/quote]

Wypowiadasz się tylko na PW - dostałam wiadomość:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...