maga18 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 wystarczy ze usuniesz znaczniki html [img] [/img] i zostawisz sam link :)
AnkaW Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzięki .....ale jak cytuję to wyświetla się zdjęcie i nie mam jak usunąć [img]
flashka-g Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Donio']Niezupełnie. Trzeba jeszcze mieć talent.[/quote] pierwszy ten lepszy ktory ma lepszego handlera:diabloti:
Donio Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='flashka-g']pierwszy ten lepszy ktory ma lepszego handlera:diabloti:[/quote] Naprawdę szczerze mi żal Laluni.
flashka-g Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Donio']Naprawdę szczerze mi żal Laluni.[/quote] a ja znam gorsze przypadki nieopodal:diabloti:
AiK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='lothia']a ja mam nadzieję że wszyscy będziemy się dobrze bawić w Warszawie[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cunao: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
miniaga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Donio']Naprawdę szczerze mi żal Laluni.[/quote] A to niby czemu?jesli moge spytać?
AngelOfDeath Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Donio']Naprawdę szczerze mi żal Laluni.[/quote] a mi nie , ma piekna suke i dlaczego mam jej wspolczuc , a gust sedziow moze dac wiele do myslenia w ostatnich 2 miesiacach :eviltong:
misiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dobry wieczór :). [quote name='AnkaW']Ja nie umiem zmieniać cytowanych zdjęć na linki.[/quote] Prawym przyciskiem myszy naciskamy na zdjęcie.Wchodzimy we [B]WŁAŚCIWOŚCI.[/B]Kopiujemy [B]ADRES OBRAZKA[/B] i wklejamy na forum. Wiem,że nie każdy zagląda co chwilę do regulaminu,aby zobaczyć,czy czasami nie ma zmian.Dlatego jak jest coś nowego,to wklejamy.Nawet po kilka razy,jeśli jest taka potrzeba. I bardzo chętnie we wszystkim pomożemy. Pozdrawiam
miniaga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja pierdut.... Wąski życzę ci żebyś umiał tak wystawić psa jak Lalunia. Chętnie opiszę twoje poczynania na charcim forum i to bez złośliwości, tylko nie wiem czy przeżyłbyś to..... Lalunia ma 2 naprawdę ładne psy. Chciałabym mieć takiego Inżyniera i dumna bym była gdyby w mojej hodowli rodziły się psy tej klasy. Wartości psa nie ocenia się na podstawie tylko wyników z wystaw. Ja równiez bardzo przeżywałam występy na ringu, nie jedną gafę popełniłam i trudno - uczę się za kazdym razem czegoś innego np, że sznurki od namiotu czasem działają jak Red Bull. Możesz Donio próbowac zaszczepić w ludziach wzajemną niechęć i pęd do wyścigu szczurów, ale na szczęście dla niektórych świat nie wali sie gdy zajmą 2 lokatę a wystawy dają ogromną radośc nawet wtedy kiedy jedyne co mamy z występu na ringu to zadyszka.
lothia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 z przykrościa stwierdzam że tutaj strach pogratulować psa/suki, bo zaraz wywołuje to kłótnie,niepotrzebne docinki
Light of Shin-Ra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Mnie możecie bezpiecznie bo ja zawsze na końcu a i tak najlepsze jest spotkanie poza ringiem. Ale poczekajcie jeszcze nadejdzie nasz dzień.:lol: Vodka mi się niesamowicie podoba, chciałabym mieć kiedyś podobną suczkę. Psy Laluni widziałam na żywo i są świetne, szczególniej Nico jest super. Co do prezentacji to jeden ma więcej nerwów a drugi mnie. Po mnie mało widać ale w środku cała drżę ja wchodzimy na ring. No i jeszcze długo nie uda mi się tak przygotować psa jak Jabu ale kiedyś w końcu i to przyjdzie. Życzę fajnej wystawy w Warszawie, prawdziwie sportowej rywalizacji i proszę o dużó zdjęć.
Donio Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='miniaga']Ja pierdut.... Wąski życzę ci żebyś umiał tak wystawić psa jak Lalunia. Chętnie opiszę twoje poczynania na charcim forum i to bez złośliwości, tylko nie wiem czy przeżyłbyś to..... Lalunia ma 2 naprawdę ładne psy. Chciałabym mieć takiego Inżyniera i dumna bym była gdyby w mojej hodowli rodziły się psy tej klasy. Wartości psa nie ocenia się na podstawie tylko wyników z wystaw. Ja równiez bardzo przeżywałam występy na ringu, nie jedną gafę popełniłam i trudno - uczę się za kazdym razem czegoś innego np, że sznurki od namiotu czasem działają jak Red Bull. Możesz Donio próbowac zaszczepić w ludziach wzajemną niechęć i pęd do wyścigu szczurów, ale na szczęście dla niektórych świat nie wali sie gdy zajmą 2 lokatę a wystawy dają ogromną radośc nawet wtedy kiedy jedyne co mamy z występu na ringu to zadyszka.[/quote] Dopinguję Lalunię od Kielc. Mamy suki z tej samej hodowli. Przyjechałem wcześniej do Szczecina, żeby trzymać za nią kciuki. Zyczyłem jej osobiście zwycięstwa w Olsztynie, mimo że w jej klasie występowała moja sunia. Lalunia bardzo ładnie wystawia swoje psy. Ja lubię wystawiać Oddiego. Ostatnio udało mi się wygrać z jednym psem. Byłem bardzo szczęśliwy. Więc nie pisz bzdur.
AiK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='lothia']z przykrościa stwierdzam że tutaj strach pogratulować psa/suki, bo zaraz wywołuje to kłótnie,niepotrzebne docinki[/quote] jeszcze się nie przyzwyczaiłaś:evil_lol: wystarczy że wygra jakiś pies który nie jest na topie albo jego własciciel nie nalezy do grona naj...i już jest wesoło:evil_lol:
miniaga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Donio']Dopinguję Lalunię od Kielc. Mamy suki z tej samej hodowli. Przyjechałem wcześniej do Szczecina, żeby trzymać za nią kciuki. Zyczyłem jej osobiście zwycięstwa w Olsztynie, mimo że w jej klasie występowała moja sunia. Lalunia bardzo ładnie wystawia swoje psy. Ja lubię wystawiać Oddiego. Ostatnio udało mi się wygrać z jednym psem. Byłem bardzo szczęśliwy. Więc nie pisz bzdur.[/quote] Ja się ciebie spytałam dlaczego jej współczujesz, ale nie raczyłeś odpowiedzieć. A w zestawieniem z postu który cytowałeś takie wrażenie dało się odnieść, własnie. Nadal nie wyjasniłeś co tamtą wypowiedzią chciałes powiedzieć. I prosze tutaj nie dorabiać sobie ideologii, ze ktoś na Ciebie jedzie, bo Jabuchna wygrała. A że komuś bardzije podoba się Vódka mimo pięknego przygotowania twojego psa? Są gusty i guściki....
Donio Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='miniaga']Ja się ciebie spytałam dlaczego jej współczujesz, ale nie raczyłeś odpowiedzieć. A w zestawieniem z postu który cytowałeś takie wrażenie dało się odnieść, własnie. Nadal nie wyjasniłeś co tamtą wypowiedzią chciałes powiedzieć. I prosze tutaj nie dorabiać sobie ideologii, ze ktoś na Ciebie jedzie, bo Jabuchna wygrała. A że komuś bardzije podoba się Vódka mimo pięknego przygotowania twojego psa? Są gusty i guściki....[/quote] Ręce opadają. Nie zauważyłem, żeby ktoś "jechał". Raz już napisałem, że cieszę się, że Vodka się podoba. Zresztą lubię jej handlerkę. O psach z zasady się nie wypowiadam publicznie.
miniaga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Donio']Ręce opadają. Nie zauważyłem, żeby ktoś "jechał". Raz już napisałem, że cieszę się, że Vodka się podoba. Zresztą lubię jej handlerkę. O psach z zasady się nie wypowiadam publicznie.[/quote] Wypowiadasz się tylko na PW - dostałam wiadomość:evil_lol:
malaSilky Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Gratulacje wszystkim co byli na wystawie:p Mam do was pytanko ktory pies wygral w klasie championow {suczek}
malaSilky Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='meta']w krakowie nie bylo suk w klasie championow.[/quote] sory za moj blod musialam sie pomylic:oops:
Dudek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dawno mnie tu nie było:razz: GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZADOWOLONYM! Anna 1 Zdjęcia cudowne!!!:loveu:
Recommended Posts