Nugatowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 lalunia napisał(a):nugatowa ale aga nie jest właścicielką tych piesków ?????? Wiem, małe zamieszanie wynikło :lol: miniaga napisał(a):Piknik Piknik Piknik, ale było super. Zdjęcia świetne i ja sie załapałam:evil_lol: Nugatowa ty się nie zastanawiaj tylko już bilet do Warszawy kupuj. Bedzie nas więcej niż w Krakowie więc będzie jeszcze weselej. Ano załapałaś. Może rzeczywiście do tej Wawy przywędruje :razz: :lol:
Light of Shin-Ra Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Nugatowa']No to ja garstkę fotek dorzuce z piknikowania :razz: :evil_lol: To moje słoneczka.:loveu:
resuruss Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tez mam Kudłatego I Iszke ,ktorego mina mówiła sama za siebie
miniaga Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A ja mam zdjęcia Ani S:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dudek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja też się przyłączam do gratulacji!!!!!!!:multi: GRATULUJĘ!!!!!!
Weronisia & Jokkusia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wszystkim serdecznie gratuluję , a w szczególności Miniadze i Annie1 !!!!! BRAWO DZIEWCZNY :loveu: Aga poraz kolejny pokazałaś, że Jagoda jest przepiękna :loveu: [SIZE=2]A teraz takie pytanie, kto wybiera się do Koszalina i Sopotu ???? :razz:
miniaga Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Bardzo dziękuję za gratulacje. Cieszę się że Jagoda się podoba:loveu: Do Koszalina się nie wybieram a nad Sopotem się zastanawiam...
maga18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='anna1'] Minaiga- gratuluje CACIB'a- ten jest pierwszy bo Metki nie przechodzi bo to byl jej ostatni do ukonczenia intera; dopiero od tej pory moga przechodzic;)))) to ja juz nic nie rozumiem... oto screen z regulaminu:
Agama Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Maga nie wiem czy tak jest z przechodzeniem r Caciba jak bylo dawniej-kiedys ,kilka lat temu mi wytlumaczono ,ze r cacib przechodzi gdy pies ,ktory otrzymal cacib ma w Brukseli zatwierdzonego intera-mysle ,ze nic w tej materii sie nie zmienilo
Elitesse Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='maga18']to ja juz nic nie rozumiem... oto screen z regulaminu: Maga CACIB wtedy przechodzi na resa jesli pies ma juz zatwierdzony tytul Intera basz wczesniej spelnil warunki ale czeka na zatwierdzenie co zwykle trwa kilka miesiecy, a wiec dopiero kolejne caciby metki beda przechodzic na resy :)
maga18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Elitesse napisał(a):Maga CACIB wtedy przechodzi na resa jesli pies ma juz zatwierdzony tytul Intera basz wczesniej spelnil warunki ale czeka na zatwierdzenie co zwykle trwa kilka miesiecy, a wiec dopiero kolejne caciby metki beda przechodzic na resy :) a widzisz :) teraz rozumiem :) dzieki :)
Agama Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 czyli dokladnie tak jak napisalam-utwiedzilam sie ,ze nic sie nie zmienilo
resuruss Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Agamo!Gratuluje wywiadu w Przyjacielu Psie :loveu: Oprocz Kikusi i Kinga na oprawe zdjęciową załapał sie Cypisek z Gangu Łysych :multi:
Agama Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ania zabije, nic nie widzialam nie autoryzowalam:cool1: owszem Adze powiedzialam w pociagu jednak myslalam ,ze sie nie ukaze,skoro nie dostalam materialu na meila-pewnie plama na calej linii
Weronisia & Jokkusia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Musze jutro iść do sklepu i kupić gazetkę z wywiadem Agamy :eviltong:
miniaga Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Agama napisał(a):Ania zabije, nic nie widzialam nie autoryzowalam:cool1: owszem Adze powiedzialam w pociagu jednak myslalam ,ze sie nie ukaze,skoro nie dostalam materialu na meila-pewnie plama na calej linii Dziękuję za zaufanie. Rano biegnę do kiosku:multi:
Agama Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 zamorduje udusze wlasnorecznie na warszawskiej-spotkanie juz niedlugo-zastanawiam sie co przygotowac do jedzonka na ten piknik,zeby nie jesc twardych szaszlykow itp
Nesjanna Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Agama - ja również gratuluję wywiadu iiiiiiiii liczę na skan :)
maga18 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Agama - czytalam - super artykuł :multi: a oto stawka na Olsztyn - sedzia M.Zasada PSY szczeniaki VAlentino Favonius otwarta Volcano Sub-O-Divo Idealista Germanika SUKI szczeniaki Jabuchna Nadobnisie i Koczkodany Vodka Martini Sakladir mlodziez Wrozka Sasquehanna Jamajka Pastoral Botanika Sasquehanna Linda z Jasne Hvezdy otwarta Inspiracja Germanika championy Perspektywa Germanika
Recommended Posts