Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

lalunia napisał(a):
nugatowa ale aga nie jest właścicielką tych piesków ??????

Wiem, małe zamieszanie wynikło :lol:
miniaga napisał(a):
Piknik Piknik Piknik, ale było super. Zdjęcia świetne i ja sie załapałam:evil_lol: Nugatowa ty się nie zastanawiaj tylko już bilet do Warszawy kupuj. Bedzie nas więcej niż w Krakowie więc będzie jeszcze weselej.

Ano załapałaś. Może rzeczywiście do tej Wawy przywędruje :razz: :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim serdecznie gratuluję , a w szczególności Miniadze i Annie1 !!!!! BRAWO DZIEWCZNY :loveu:

Aga poraz kolejny pokazałaś, że Jagoda jest przepiękna :loveu:

[SIZE=2]A teraz takie pytanie, kto wybiera się do Koszalina i Sopotu ???? :razz:

Posted

[quote name='anna1']
Minaiga- gratuluje CACIB'a- ten jest pierwszy bo Metki nie przechodzi bo to byl jej ostatni do ukonczenia intera; dopiero od tej pory moga przechodzic;))))

to ja juz nic nie rozumiem...

oto screen z regulaminu:

Posted

Maga nie wiem czy tak jest z przechodzeniem r Caciba jak bylo dawniej-kiedys ,kilka lat temu mi wytlumaczono ,ze r cacib przechodzi gdy pies ,ktory otrzymal cacib ma w Brukseli zatwierdzonego intera-mysle ,ze nic w tej materii sie nie zmienilo

Posted

[quote name='maga18']to ja juz nic nie rozumiem...

oto screen z regulaminu:

Maga CACIB wtedy przechodzi na resa jesli pies ma juz zatwierdzony tytul Intera basz wczesniej spelnil warunki ale czeka na zatwierdzenie co zwykle trwa kilka miesiecy, a wiec dopiero kolejne caciby metki beda przechodzic na resy :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Maga CACIB wtedy przechodzi na resa jesli pies ma juz zatwierdzony tytul Intera basz wczesniej spelnil warunki ale czeka na zatwierdzenie co zwykle trwa kilka miesiecy, a wiec dopiero kolejne caciby metki beda przechodzic na resy :)

a widzisz :) teraz rozumiem :) dzieki :)

Posted

Ania zabije, nic nie widzialam nie autoryzowalam:cool1: owszem Adze powiedzialam w pociagu jednak myslalam ,ze sie nie ukaze,skoro nie dostalam materialu na meila-pewnie plama na calej linii

Posted

Agama napisał(a):
Ania zabije, nic nie widzialam nie autoryzowalam:cool1: owszem Adze powiedzialam w pociagu jednak myslalam ,ze sie nie ukaze,skoro nie dostalam materialu na meila-pewnie plama na calej linii

Dziękuję za zaufanie. Rano biegnę do kiosku:multi:

Posted

zamorduje udusze wlasnorecznie na warszawskiej-spotkanie juz niedlugo-zastanawiam sie co przygotowac do jedzonka na ten piknik,zeby nie jesc twardych szaszlykow itp

Posted

Agama - czytalam - super artykuł :multi:

a oto stawka na Olsztyn - sedzia M.Zasada
PSY
szczeniaki
VAlentino Favonius

otwarta
Volcano Sub-O-Divo
Idealista Germanika

SUKI
szczeniaki
Jabuchna Nadobnisie i Koczkodany
Vodka Martini Sakladir

mlodziez
Wrozka Sasquehanna
Jamajka Pastoral
Botanika Sasquehanna
Linda z Jasne Hvezdy

otwarta
Inspiracja Germanika

championy
Perspektywa Germanika

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...