lalunia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 nio też się cieszę czeka mnie całonocna podróż do krakowa i duża stawka jak dobrze patrzyłam to jest 6 suniek w młodzieży i 5 piesków w otwartej i jak wszyscy będą to 33 grzywki :)
lalunia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 zmykam buziaki dla wszystkich [COLOR=red]karaluchy do poduchy ..........................[/COLOR]
Ilka21 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 no to wreszcie ZKwP oddział Kraków przysłał mi liścik priorytetem z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia;)
cyga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [B]meta [/B]Valentino jest BOSKI:loveu: :loveu: :loveu: super,że wstawiłaś fotki, chłopak już taki męski się zrobił:cool3:
miniaga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A ja nr nie dostałam więc czeka mnie stanie w sekretariacie a ty pytałaś czmu tak wcześnie się wybieram:evil_lol:
Ilka21 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 to ja chyba jestem w czepku urodzona:lol: , bo mi jak dotąd potwierdzenia mailem ze wszytkiego i odrazu przysłali a co nie kóym do tej pory nie. Aga czyli ja później mogę przyjechać:evil_lol:
meta Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='cyga'][B]meta [/B]Valentino jest BOSKI:loveu: :loveu: :loveu: super,że wstawiłaś fotki, chłopak już taki męski się zrobił:cool3:[/QUOTE] juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykanie foket zebym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na ringu za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake:
lalunia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='meta']juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykani foket zbym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na rinku za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake:[/quote] może byc całkiem super tak jak moja kofcia ze mną robi hopy a w innych rękach trochę się zdeprymowała i biegała :mad:
miniaga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Oj zapowiada się wesoły weekend:multi: Ilona możesz być później:evil_lol: Ja jadę tylko z Jagą, ale wracać będę z dwoma psami najprawdopodobniej:cool3:
Ilka21 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ooo to co Aga planujesz komuś podkraść jedną sztukę, czy Jaga się tak szybko rozmnoży:cool3: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
miniaga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Planuję ukraść jedną sztukę, ale nie grzywacza:razz:, bo wiesz ja lubię sobie coś z wystawy przytachać:evil_lol:
Ilka21 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no tak, psa przytachasz a znowu jakiś grzebień zostawisz-żeby było lżej:evil_lol: :evil_lol: ;)
miniaga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Nio ja zostwiam tylko ciężkie rzeczy: -ringówki z 5 conajmniej -ukochany grzebień -prostownice -przypinki do nr i..... biustonosz:evil_lol:
Dada Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Biustonosz..?! :evil_lol: Widzę, że wesoło macie na tych wystawach. Już się nie mogę doczekać końca sesji, żeby zobaczyć grzywki w akcji! :multi:
Agama Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 oj Aga dla kogo zdejmowalas ten biustonosz,pisz ,pisz ciekawy temat:lol:
miniaga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o to chodzi, ze ja się miałam w niego ubierać a nie z niego rozbierać... Wziełam sobie ubranie na zmianę, ale bluzeczka miała inny dekolt, więc wziełam sobie ładny staniczek na zmianę i..... wcieło go:-( nie wiem nawet jak ani gdzie i szkoda mi go bo był baaaaaaaaardzo fajny. Ja myślę że zwineła mi go pani od pudli:evil_lol: Nie miała na sobie stanika. Dobrze że mi spódnicy nie zwinełała, bo też wyglądała jakby też jej nie miała - tylko taki paseczkek 10 cm. Widać nie miała kasy bo tylko na tyle materiału jej starczyło:evil_lol:
lalunia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no ja przyjechałam ze szczecina o 1 ringówkę mniej widac straty są wpisane w wyjazdy ahhh
Ilka21 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no Aga biustonoszem to mnie rozwaliłaś:lol: :lol: :lol:
ajcka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 tez dostałam potwierdzenie wynika z niego ze bedzie niemal 3 tyś psów!:-o
lalunia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [B][U][COLOR=red]GRATULUJĘ WYGRANYM W KALISZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#ff0000]SZCZEGÓLNIE DOROCIE [/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#ff0000]ZASZALAŁAŚ JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[/COLOR][/U][/B] ja jurto jadę do Krakowa a zgłoszenia nie mam ciekwe jak mnie wpuszczą na teren wystawy ???????????
resuruss Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wez dowod wpłaty i przy wejsciu powiedz ,ze zgłoszenie nie dotarło ;)
cyga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='meta']juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykanie foket zebym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na ringu za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake:[/quote] no to super:multi: fotki napewno popstrykam:)
Recommended Posts