Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

nio też się cieszę czeka mnie całonocna podróż do krakowa i duża stawka
jak dobrze patrzyłam to jest 6 suniek w młodzieży i 5 piesków w otwartej
i jak wszyscy będą to 33 grzywki :)

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]meta [/B]Valentino jest BOSKI:loveu: :loveu: :loveu: super,że wstawiłaś fotki, chłopak już taki męski się zrobił:cool3:

Posted

to ja chyba jestem w czepku urodzona:lol: , bo mi jak dotąd potwierdzenia mailem ze wszytkiego i odrazu przysłali a co nie kóym do tej pory nie.
Aga czyli ja później mogę przyjechać:evil_lol:

Posted

[quote name='cyga'][B]meta [/B]Valentino jest BOSKI:loveu: :loveu: :loveu: super,że wstawiłaś fotki, chłopak już taki męski się zrobił:cool3:[/QUOTE]

juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykanie foket zebym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na ringu za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake:

Posted

[quote name='meta']juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykani foket zbym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na rinku za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake:[/quote]

może byc całkiem super tak jak moja kofcia ze mną robi hopy a w innych rękach trochę się zdeprymowała i biegała :mad:

Posted

Oj zapowiada się wesoły weekend:multi: Ilona możesz być później:evil_lol:
Ja jadę tylko z Jagą, ale wracać będę z dwoma psami najprawdopodobniej:cool3:

Posted

Nio ja zostwiam tylko ciężkie rzeczy:
-ringówki z 5 conajmniej
-ukochany grzebień
-prostownice
-przypinki do nr
i.....

biustonosz:evil_lol:

Posted

Biustonosz..?! :evil_lol:
Widzę, że wesoło macie na tych wystawach. Już się nie mogę doczekać końca sesji, żeby zobaczyć grzywki w akcji! :multi:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o to chodzi, ze ja się miałam w niego ubierać a nie z niego rozbierać...
Wziełam sobie ubranie na zmianę, ale bluzeczka miała inny dekolt, więc wziełam sobie ładny staniczek na zmianę i..... wcieło go:-( nie wiem nawet jak ani gdzie i szkoda mi go bo był baaaaaaaaardzo fajny.

Ja myślę że zwineła mi go pani od pudli:evil_lol: Nie miała na sobie stanika. Dobrze że mi spódnicy nie zwinełała, bo też wyglądała jakby też jej nie miała - tylko taki paseczkek 10 cm. Widać nie miała kasy bo tylko na tyle materiału jej starczyło:evil_lol:

Posted

[B][U][COLOR=red]GRATULUJĘ WYGRANYM W KALISZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=#ff0000]SZCZEGÓLNIE DOROCIE [/COLOR][/U][/B]

[B][U][COLOR=#ff0000]ZASZALAŁAŚ JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[/COLOR][/U][/B]

ja jurto jadę do Krakowa a zgłoszenia nie mam
ciekwe jak mnie wpuszczą na teren wystawy ???????????

Posted

[quote name='meta']juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykanie foket zebym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na ringu za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake:[/quote]

no to super:multi:
fotki napewno popstrykam:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...