lalunia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 nio też się cieszę czeka mnie całonocna podróż do krakowa i duża stawka jak dobrze patrzyłam to jest 6 suniek w młodzieży i 5 piesków w otwartej i jak wszyscy będą to 33 grzywki :)
lalunia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 zmykam buziaki dla wszystkich karaluchy do poduchy ..........................
Ilka21 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 no to wreszcie ZKwP oddział Kraków przysłał mi liścik priorytetem z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia;)
cyga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 meta Valentino jest BOSKI:loveu: :loveu: :loveu: super,że wstawiłaś fotki, chłopak już taki męski się zrobił:cool3:
miniaga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A ja nr nie dostałam więc czeka mnie stanie w sekretariacie a ty pytałaś czmu tak wcześnie się wybieram:evil_lol:
Ilka21 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 to ja chyba jestem w czepku urodzona:lol: , bo mi jak dotąd potwierdzenia mailem ze wszytkiego i odrazu przysłali a co nie kóym do tej pory nie. Aga czyli ja później mogę przyjechać:evil_lol:
meta Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='cyga']meta Valentino jest BOSKI:loveu: :loveu: :loveu: super,że wstawiłaś fotki, chłopak już taki męski się zrobił:cool3: juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykanie foket zebym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na ringu za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake:
lalunia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='meta']juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykani foket zbym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na rinku za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake:[/quote] może byc całkiem super tak jak moja kofcia ze mną robi hopy a w innych rękach trochę się zdeprymowała i biegała :mad:
miniaga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Oj zapowiada się wesoły weekend:multi: Ilona możesz być później:evil_lol: Ja jadę tylko z Jagą, ale wracać będę z dwoma psami najprawdopodobniej:cool3:
Ilka21 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ooo to co Aga planujesz komuś podkraść jedną sztukę, czy Jaga się tak szybko rozmnoży:cool3: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
miniaga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Planuję ukraść jedną sztukę, ale nie grzywacza:razz:, bo wiesz ja lubię sobie coś z wystawy przytachać:evil_lol:
Ilka21 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no tak, psa przytachasz a znowu jakiś grzebień zostawisz-żeby było lżej:evil_lol: :evil_lol: ;)
miniaga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Nio ja zostwiam tylko ciężkie rzeczy: -ringówki z 5 conajmniej -ukochany grzebień -prostownice -przypinki do nr i..... biustonosz:evil_lol:
Dada Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Biustonosz..?! :evil_lol: Widzę, że wesoło macie na tych wystawach. Już się nie mogę doczekać końca sesji, żeby zobaczyć grzywki w akcji! :multi:
Agama Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 oj Aga dla kogo zdejmowalas ten biustonosz,pisz ,pisz ciekawy temat:lol:
miniaga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o to chodzi, ze ja się miałam w niego ubierać a nie z niego rozbierać... Wziełam sobie ubranie na zmianę, ale bluzeczka miała inny dekolt, więc wziełam sobie ładny staniczek na zmianę i..... wcieło go:-( nie wiem nawet jak ani gdzie i szkoda mi go bo był baaaaaaaaardzo fajny. Ja myślę że zwineła mi go pani od pudli:evil_lol: Nie miała na sobie stanika. Dobrze że mi spódnicy nie zwinełała, bo też wyglądała jakby też jej nie miała - tylko taki paseczkek 10 cm. Widać nie miała kasy bo tylko na tyle materiału jej starczyło:evil_lol:
lalunia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no ja przyjechałam ze szczecina o 1 ringówkę mniej widac straty są wpisane w wyjazdy ahhh
Ilka21 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no Aga biustonoszem to mnie rozwaliłaś:lol: :lol: :lol:
ajcka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 tez dostałam potwierdzenie wynika z niego ze bedzie niemal 3 tyś psów!:-o
lalunia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 GRATULUJĘ WYGRANYM W KALISZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZCZEGÓLNIE DOROCIE ZASZALAŁAŚ JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ja jurto jadę do Krakowa a zgłoszenia nie mam ciekwe jak mnie wpuszczą na teren wystawy ???????????
resuruss Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wez dowod wpłaty i przy wejsciu powiedz ,ze zgłoszenie nie dotarło ;)
cyga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 meta napisał(a):juz niedlugo go zobaczysz na zywca ;) strasznie zaluje ze nie moge byc w olsztynie ale Ania obiecala ze go wystawi wiec prosze o cykanie foket zebym chociaz na zdjeciach poogladala co moj synek odstawi na ringu za szopke-pierwszy raz z obca osoba :shake: no to super:multi: fotki napewno popstrykam:)
Recommended Posts