maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 za to ja mam przeciek z Nowej Rudy (dzięki uprzejmosci Niunia_Zolzunia) [b]PSY szczenieta [/b] ARTUSH od Teareibi, RAFFI Rossini [b]mlodziez [/b] AVENEN KOKIETKA Sub-o-divo HAZARD z Gangu Lysych VENI OTELLO Sub-o-divo [b] posrednia[/b] OLINEK Rossini [b]otwarta [/b] CARLO Chrustowianki DON JUAN z lubuskiej wsi LITTLE PONY Pomarszczony Czar [b]SUKI mlodziez [/b] DONIA Chrustowianki FRASZKA z Gangu Łysych FREDERIKA KALIS z Treste NAGASAKI Pomarszczony Czar YOHANKA POWDER od Chlpiku [b]posrednia[/b] Grzywacz CORVETTE DAJANA KALIS z Treste DINA Chrustowianki TROPICANA TRACY od Chlpiku [b]otwarta [/b] LAWENDA Maff-Staff Łendi Rossini [b]championy[/b] DAFNE z Gangu Łysych
Agama Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 TRZYMAMY MOCNO KCIUKI :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D WRACAJCIE Z TYTULAMI :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
AnkaW Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Powodzenia - będę trzyma kciuki. Przywieźcie duuuużo medali i pucharków.
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ahhh nie dajcie się :kciuki: chciałabym Wam pokibicować, ale cóż :roll: Trzymam :kciuki: :drinking: :drinking: :drinking:
sh_maniak Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ja już byłam w Nowej Rudzie - dzisiaj :wink: , więc jutro mocno trzymam kciuki za grzywacze :kciuki: , zwłaszcza moje dwa ulubione :multi:
Draczyn Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 [quote name='sh_maniak']Ja już byłam w Nowej Rudzie - dzisiaj :wink: , więc jutro mocno trzymam kciuki za grzywacze :kciuki: , zwłaszcza moje dwa ulubione :multi:[/quote]A czy dziś wystawiałas psa. Jesak to pochwal si wynikami. Ja również zycze grzywaczykom również wielu sukcesów na jutrzejszej wystawie :D :D :D
sh_maniak Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 jak juz chcecie wiedzieć :cool1: Mój Sosiek sh junior - Zwycięztwo Młodzieży i Najlpszy Junior w Rasie czym ukończył [b]Młodzieżowy Championat Polski [/b] :angel: :angel: :klacz: oraz był w pierwszej szóstce na BIS JUNIOR gdzie jak zwykle była cała masa psów i oceniał P.Śliwka :D Moja Asanpi sh - debiutowała w dorosłej klasie i wywalczyła CWC oraz Najlepsza Sunie w Rasie :angel: :angel: :klacz: Mój wnuczek sh szczeniaczek Ares, wystawiany przezemnie pokonał w ringu swojego brata, a później wywalczyliśmy [b]BIS PUPPY !!!![/b] :angel: :angel: :klacz: A Goldenka juniorka Arka, również prezetowana przezemnie, wywalczyła Zwycięztwo Młodziezy i Najlepszego Juniora w Rasie :angel: :angel: I juz koniec chwalenia się :wink:
Draczyn Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 No to ekstra i wchodziisz tak sobie poprostu i nic nie mówisz. Wielkie brawa dla Ciebie i Twoich psiakó. Bardzo ale to bardzo jesteśmy z Was dumni. [/b][size=7]OGROMNE GRATULACJE[/size][b] :drinking: :drinking: :drinking: [/b]
sh_maniak Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 oki :oops: to własnie znalazłam na dgm :wink: [img]http://img412.imageshack.us/img412/2967/pict01048jr.jpg[/img]
Draczyn Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A to BIS młodzieży [img]http://img412.imageshack.us/img412/6852/pict01076xx.jpg[/img]
Draczyn Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 [quote name='maga18']a to 3 od lewej to co za rasa??[/quote]Też nie wiem, gdyby nie był taki duży, to bym pomyślała, że to owłosiony grzywaczyk
Ilona Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Życze wszystkim powodzenia i duuużżżżo medali na jutrzejszej wystawie :D trzymam kciuki :D :D :D
Iwona Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Gratulacje dla sh-maniak :BIG: :BIG: :BIG: Trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: za jutrzejszych wystawianych i wystawiających, szczególnie za dogomaniackich debiutantów :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Dudek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A ja mam przecieki z Wilna :lol: :angel: Być może niepełne, bo Ania mi przysłała wyniki oczekując na finały - zobaczymy jak się odezwie po powrocie :wink: METAXA Sua Sponte - CAJC, BOB Junior i BOB!!! MARTINI Sua Sponte - CAJC SAMBOR Favonius - dosk, lok.II Secret NA WAGĘ ZŁOTA - CAC i CACIB!!
resuruss Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Anna1!Gratulacje wielkie!!!!! :terazpol: :laola: Czyli polskie grzywaczki zgarnely prawie wszystko!!!!! :beerchug:
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Wielkie gratulacie Anna 1 . D uuuuuuuuuuuuuuuże brawa. Coś mi się nie chce wlączyć więcej ikon, wiec tylko wypiję toast za zdrowie Twoje i piesków :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
sh_maniak Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Madzia ty wiesz 8) :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :bigok:
miniaga Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Trzymamy z Tasi kciuki za wszystkich, którzy dziś są na wystawie. Mówię trzymamy, bo tasmina trzyma mnie zębami za kciuki. :D
sh_maniak Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 od 11 miały byc grzywki i nikt nic nie wie jeszcze ? :o
Recommended Posts