Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

J tez juz wrocilam 8) Zadowolona bardzooooo 8) Mileczka WRESZCIE swietnie sie pokazala!!! :angel: Toffi gorzej ale jakos to bylo :lol:
Dodam, ze bylo bardzoooooo duzo bdb... II i III lokaty w wiekoszci byly bdb a i zdarzalo sie bdb na I lokacie :wink: Dziwne, ale tak bylo!

Zdjecia jutro... padam na mordke... w przeciwienstwie do moich psiaczkow, ktore wlasnie kreca ósemki po pokojach :lol: 8)

Ciesze sie, ze spedzilam bardzo miło czas z Jolą, Grucą i innymi hodowcami :D

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
J tez juz wrocilam 8) Zadowolona bardzooooo 8) Mileczka WRESZCIE swietnie sie pokazala!!! :angel: Toffi gorzej ale jakos to bylo :lol:
Dodam, ze bylo bardzoooooo duzo bdb... II i III lokaty w wiekoszci byly bdb a i zdarzalo sie bdb na I lokacie :wink: Dziwne, ale tak bylo!

Zdjecia jutro... padam na mordke... w przeciwienstwie do moich psiaczkow, ktore wlasnie kreca ósemki po pokojach :lol: 8)

Ciesze sie, ze spedzilam bardzo miło czas z Jolą, Grucą i innymi hodowcami :D
Maga18 cieszę się że wróciłas bez przygód i jeszcze raz
OGROMNE GRATULACJE

Posted

a oto dokladne wyniki - duzoooo bdb - ale uwazam ze tak byc powinno 8)

PSY
szczenieta

ARTUSH od Teareibi - WO II
RAFFI Rossini - WO I

mlodziez
AVENEN KOKIETKA Sub-o-divo - bdb III
HAZARD z Gangu Lysych - dosk II
VENI OTELLO Sub-o-divo - dosk I Zw.Mł NJwR

posrednia

OLINEK Rossini - dosk I CWC NPwR

otwarta
CARLO Chrustowianki - bdb III
DON JUAN z lubuskiej wsi - bdb II
LITTLE PONY Pomarszczony Czar - dosk I CWC

SUKI
mlodziez

DONIA Chrustowianki - nb
FRASZKA z Gangu Łysych - bdb I
FREDERIKA KALIS z Treste - bdb II
NAGASAKI Pomarszczony Czar - bdb III
YOHANKA POWDER od Chlpiku - nb

posrednia
Grzywacz CORVETTE - dosk I CWC
DAJANA KALIS z Treste - bdb II
DINA Chrustowianki - bdb III
TROPICANA TRACY od Chlpiku - nb

otwarta
LAWENDA Maff-Staff - nb
Łendi Rossini - bdb I

championy
DAFNE z Gangu Łysych - dosk I CWC NPwR BOB :klacz:

Posted

Fajnie ,ze juz wrociliscie!!!Bo sie zaczynalam martwic dlaczego Was jeszcze nie ma???
Pewnie zmeczona???Ja strasznie czekalam na foteczki,ale wklej spokojnie jutro,a teraz smigaj odpoczywac.

Posted

maga18 napisał(a):
cyga napisał(a):
maga GRATULACJE!!!!!!!!!

dziekuje :angel:
Maga po raz trzeci gratuluję i przed chwilą przeczytałam na ozdobnych, że masz BoBa buldożków. Kto dostał BOBa ?????? Bardzo mnie to interesuje i b. proszę

Posted

Draczyn napisał(a):
maga18 napisał(a):
cyga napisał(a):
maga GRATULACJE!!!!!!!!!

Maga po raz trzeci gratuluję i przed chwilą przeczytałam na ozdobnych, że masz BoBa buldożków. Kto dostał BOBa ?????? Bardzo mnie to interesuje i b. proszę

Ch.Pl Mł.Ch.Pl GUSTAW Mieszko i Jagienka - pręgowany wł. Jarosław Makowski Wrocław

Posted

resuruss napisał(a):
Fajnie ,ze juz wrociliscie!!!Bo sie zaczynalam martwic dlaczego Was jeszcze nie ma???
Pewnie zmeczona???Ja strasznie czekalam na foteczki,ale wklej spokojnie jutro,a teraz smigaj odpoczywac.

jeszcze u dziadków bylismy... w Bielawie mieszkaja :D

Posted

maga18 napisał(a):
Draczyn napisał(a):
maga18 napisał(a):
cyga napisał(a):
maga GRATULACJE!!!!!!!!!

Ch.Pl Mł.Ch.Pl GUSTAW Mieszko i Jagienka - pręgowany wł. Jarosław Makowski Wrocław
Dzięki, pewnie masz piękny pucharek

Posted

nie mam pucharku ;) mam medalik :lol: a pucharki z finałow byly.... plastikowe :lol: chyba duzo wydali na te zlote, srebrne i brązowe medale za Best in Show

Posted

maga18 napisał(a):
nie mam pucharku ;) mam medalik :lol: a pucharki z finałow byly.... plastikowe :lol: chyba duzo wydali na te zlote, srebrne i brązowe medale za Best in Show
Właśnie z tymi pucharami to jest różnie. Kiedyś w Augustowie wygraliśmy 9kę i dostaliśmy łapkę do zbierania g....., ale jest dobra, bo słuzy nam do tej pory.Szkoda, że nie dawali pucharów, bo ja np to lubię, jak na Beście daja puchary

Posted

miniaga napisał(a):
Co oznacza skrót nb? Mam nadzieję, że totalnie nie osmieszyłam sie tym pytaniem, ale pierwszy raz spotkałam sie z takim skrótem. :oops:

nieobecny

Posted

miniaga napisał(a):
Co oznacza skrót nb? Mam nadzieję, że totalnie nie osmieszyłam sie tym pytaniem, ale pierwszy raz spotkałam sie z takim skrótem. :oops:
nb, to tak jak w szzkole w dzienniku - nieobecny

Posted

Dudek napisał(a):
Anna 1 z METAXA Sua Sponte wczoraj BIS JUNIOR!!!! :angel:

Anna1 Tobie również pragnę złożyć

NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Gruca, Maga wielkie gratulacje :lol: :lol: :lol:
Super wiadomości

Wreszcie dorwałam się do komputera, gdyż w wyniku tępienia wirusa wg. wskazówek Wind siadł nam cały komputer :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...