Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelOfDeath']

a za te telefony wczoraj to ...:mad::mad::mad::diabloti:[/quote]
jakie telefony? ktoś Cię molestuje telefonicznie? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='anna1']Dzidunia slonce ty moje- gdzie cie nosilo:))))) dzieki, no jakos chlopak sie pokazal:)))
wstawie fotki jesli tylko cos wyjdzie bo z dortmundu niestety tylko 1 a reszta tak ciemna ze nic nie widac;buuu[/quote]

a nosiło i nosi a to tu.. a to tam ;) a to z Dortmundu jest na forum ? nie widziałam ale przyznaje sie mam zaległości :/

aha, pozdrowienia dla sąsiadki ;)

Posted

[quote name='Vitalea']Myślę, że jednak się nie odwróci...zresztą tego życzę :) o ile się nie mylę, to p. sędzina Kiss Ibolya już rok temu dokonała wyboru, aby Campari pokrył jej sukę Empressę - więc na pewno ma o nim bardzo dobre zdanie i dzisiaj z pewnością to potwierdzi :)[/quote]
Vitalea, skąd ta zawoalowana złośliwość? Campari jest może troszkę przereklamowany, ale to naprawdę ładny pies:lol:. Anna1 - serdeczne gratulacje!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Donio']Vitalea, skąd ta zawoalowana złośliwość? Campari jest może troszkę przereklamowany, ale to naprawdę ładny pies:lol:. Anna1 - serdeczne gratulacje!:multi::multi::multi:[/quote]

kto jest przereklamowany ten jest !!

ja wlasnie czekam na przereklamowanie Żuczka , nie moge sie doczekac !! bo juz czuje przesyt innych psow :evil_lol:

Posted

[quote name='macsow1']jakie telefony? ktoś Cię molestuje telefonicznie? :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial Black][SIZE=7]TAK!!
[FONT=Arial][SIZE=2]Cameron Diaz oraz bełkot francusko-angielski :evil_lol: [/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][FONT=Arial Black][SIZE=7]TAK!! [/SIZE][/FONT]
[SIZE=7][FONT=Arial Black][FONT=Arial][SIZE=2]Cameron Diaz oraz bełkot francusko-angielski :evil_lol: [/SIZE][/FONT]
[/FONT][/SIZE][/quote]
hahahahaha
zapomniales o ZDRAWSTUJCIE;-))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

[B][FONT=Fixedsys][SIZE=3][COLOR=red]GRATULUJE ANNIA1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Fixedsys][SIZE=3][COLOR=red]przereklamowany Zunio wygral m.in. z niereklamowanym Codim!!!!!!SUPER!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Fixedsys][SIZE=3][COLOR=red]i to w oba dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Donio']Vitalea, skąd ta zawoalowana złośliwość? Campari jest może troszkę przereklamowany, ale to naprawdę ładny pies:lol:. Anna1 - serdeczne gratulacje!:multi::multi::multi:[/quote]
no wlasnie waski skad ta zawoalowana zlosliwosc u Ciebie?:))

Posted

Dzieki:))))
orsini- zdrawstwujtie, bonjour,cameron diaz, gutbaj :))))) angelku- umarlysmy ze smiechu :)))))))))))))))) trezba ogladac majewskiego:)

Posted

zdrastwujcie... hahahahah zasady dobrego wychowania, dyplomacji i znajomosc jezykow obcych ma tam gdzie Rosjanie nas maja od dluzszego juz czasu hahahahhahahaa

Posted

tak ale to nie ma zadnego znaczenia bo w niedziele byl przed:)
ja sie ciesze z sukcesow mojego przereklamowanego psa i kazdemu zycze dochowania sie takiego:)

Posted

no nabiegal sie chlopak :) jemu naleza sie ogromne podziekowania ze wzial Zuczka bo gdyby nie on to z 4 moiuch zgloszonych zaden by nie pojechal;
powoli wracaja, sa gdzies nad kielcami wiec jeszcze troche i w domu:)

Posted

Mówcie co chcecie, ale moim skromnym :evil_lol: zdaniem jest pies znacznie bardziej przereklamowany od Campariego... Campari jest śliczny i daje śliczne szczeniaczki... a ten 2 nie bardzo.. chyba wiecie o kim mowie..:evil_lol:
dlatego Anno1 wielkie gratulacje. :loveu: jak najbradziej słuszne:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=navy]Aniu[/COLOR][/B] - gratuluję sukcesów z Camparim! :multi: :klacz: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=navy]Katrinka[/COLOR][/B] - super - jeszcze raz gratuluję :) :multi: :klacz: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mam tu małą fotkę (chyba z dnia drugiego) - Campari (V1, CAC, CACIB, Middle-East European winner 2006, BOB) i Kolja (V1, HPJ, Middle-East European junior winner 2006, Best junior)[/FONT]

[CENTER][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/8279/camparikoljawp3.jpg[/IMG][/CENTER]

[FONT=Comic Sans MS]Trochę słaba jakość, ale chyba warunki do robienia zdjęć też były kiepskie;[/FONT]

Posted

[quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=navy]Aniu[/COLOR][/B] - gratuluję sukcesów z Camparim! :multi: :klacz: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=navy]Katrinka[/COLOR][/B] - super - jeszcze raz gratuluję :) :multi: :klacz: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mam tu małą fotkę (chyba z dnia drugiego) - Campari (V1, CAC, CACIB, Middle-East European winner 2006, BOB) i Kolja (V1, HPJ, Middle-East European junior winner 2006, Best junior)[/FONT]

[CENTER][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/8279/camparikoljawp3.jpg[/IMG][/CENTER]

[FONT=Comic Sans MS]Trochę słaba jakość, ale chyba warunki do robienia zdjęć też były kiepskie;[/FONT][/QUOTE]
[B]Gratuluję Kolji:-)[/B]
A dlaczego Tituś zaabsentował w Budzie:mad: :mad: :mad: - cieczkę dostał????:evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nio - chyba ucieczkę.............:eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jeden pan nam pokrzyżował plany - najechał na tył mojego samochodu jak stałam na skrzyzowaniu i nastapił bardzo szybki powrót do domu.........:evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]starciłam sporo czasu na załatwianie spraw z ubezpieczeniem, policją etc.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Szkoda, bo tak bardzo się chciałam pojechać na tę wystawę.....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ale co tam, najważniejsze, że nam sie nic nie stało![/FONT] :multi:

Posted

[quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nio - chyba ucieczkę.............:eviltong: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jeden pan nam pokrzyżował plany - najechał na tył mojego samochodu jak stałam na skrzyzowaniu i nastapił bardzo szybki powrót do domu.........:evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]starciłam sporo czasu na załatwianie spraw z ubezpieczeniem, policją etc.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Szkoda, bo tak bardzo się chciałam pojechać na tę wystawę.....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ale co tam, najważniejsze, że nam sie nic nie stało![/FONT] :multi:[/QUOTE]

Uuuu- przykra sprawa:angryy: - współczuję- najważniejsze , że wszyscy cali i zdrowi :calus:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...