Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nie obiecuje czegoś co jest trudne do zrealizowania.Niedługo jedziemy do Nowego Dworu,będziemy jechać jak "śledzie" :D ale to blisko,a Katowice to już większy kawałek drogi.Nasz samochód jest zapakowany na maksa,ale popytam znajomych może ktoś będzie miał miejsce.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Germanika - wycieczki do ciebie nie wykluczam i dziękuję za zaproszenie, bo z Niedzicy do Olsztyna niedaleko a ja w lato się tam wybieram. :D :D :D
Już ci kiedsys pisałam, że zdięcie KAsy na twojej stronie(chyba nawet pierwsze w galerii) urzeklo mnie totalnie, bo lubie rudzielce.

Nio właśnie zapomniałam wam powiedzieć, że ta łata Tasi od spodu jest totalnie ruda a na uszach pojawiają się cudne rude palamy.

Posted

Germanika!Dzieki wielkie!Fajnie by bylo jakbysmy mogli sie wszyscy razem spotkac w Katowicach.Wszystkie grzywki z DGM!!!!!
A moj oddzial da mi nagrode za ilosc zgloszonych grzywaczy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

A ja w Nowym Dworze będę towarzysko. Nio muszę zobaczyć jak taka wystawa wygląda :D A z warszawy to chwila :D i mam nadzieję, że wielu z was poznam wcześniej.

Anna1 a ty gdzie się wybierasz? Bo wiesz, że musze koniecznie zobaczeć mojego ulubieńca :wink:

Posted

A ja dopiero za dwa tygodnie pokaże wam Tasi, bo panna ma zakaz kąpieli. Teraz jest szara a za 14 dni - aż boję się pomyśleć!!!!
Ale wykorzystamy ten czas na leczenie wycieku z oczek. Czy ktoś próbował naparu ze swietlika? Od trzech dni przemywam jej oczka 3 razy dziennie i wydaje mi się, że jest znaczna poprawa... Sierść jest przebarwiona od tego ziółka ciut, ale wyciek minimalny

Posted

[b]Germanika[/b] z tym transportem dla mnie to nie musisz się poczuwać, ale dziekuje :D

[b]miniaga[/b] ale blisko mieszkasz nawet nie wiedziałam :fadein:
Do Katowić to pewnie nie pojade,ale do Nowego Dworu to się chyba wybiore pokibicować, tylko sprawdze kiedy to wypada

Posted

Dzięki.
Jedyne zdjęcie , na którym Kamilka wygląda jak krowa chora, na biegunkę, pochodzi z Nahaci.
Kiedyś byłam pod wrażeniem ich zdjęć, ale ostatnio mam wrażenie,że wybierają najgorsze........

Posted

[quote name='cyga']...piliście może herbate z plasterkiem mandarynki? jak nie to polecam,właśnie taką pije.[/quote]

aaaaa zasliniłam się na maxa :roll: a nie mam teraz ani pomaranczy ani mandarynek w domu BUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ania i Psy z tym się nie zgodzę,bo wielokrotnie zdjęcia moich psów umieszczane były na stronie p.Brychtowej i zawsze wszystkie były ok,a jeżeli ujęcia były mało korzystne to zamieszczali zdjęcia z innych wystaw.

Posted

Nie wiem czy wiecie, ale jak się rezerwuje bilet na intercity najpóżniej 7dni przed podróżą to koszt nizależnie od długości trasy wynosi 37 zł. Jakby chciał ktoś się towarzysko wybrac na wystawę :D

Posted

Germanika,
to fakt,zdjęcia Nababa tam są ślicznie, Kamilce się nie udało... Ale ogólnie tak sobie myślę patrząc na inne fotki z wystaw,że ostatnio dużo wstawiają takich, na których za dużo tych psów nie widać. Może to tylko moje wrażenie, bo się gniewam za Kamilkę :evilbat:
Ale oby,oby. Mają liczne plany na Polskę w 2006 , więc mam nadzieję,że i moje kundlice się załapią na elegancką foteczkę:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...