Misa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='resuruss']Na wystawe w Rybniku zgłoszonych jest 19 grzywaczy :loveu: Przyznac sie kogo spotkam?[/quote] To przyznaje sie:lol: , Janet a Judith z Jasné hvězdy /posrednia i orwarta/, King z Jasné hvězdy /posrednia/, Baila Ja-Pa-Maon i Clliv Modrý květ weterany :lol: Tylko mam nadzieje, ze jim moje zgloszenia doszly, jeszcze nie mam potwierdzenie z wystawy... :roll: :-(. Do widzenia w Rybniku!
Iwona Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Misa:lol: - cieszymy się ogromnie z ponownego spotkania:multi: :multi: :multi: . Sądząc z ilości całkowitej zgłoszonych psów to prawie pewne , że jesteście przyjęci a zgłoszeń poprostu "nie mogli":evil_lol: przysłać....
Misa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Super, ciesze sie na spotkanie, tez mnie interesuje, jakie dalsze psy tam zgloszone...Jasonek tez bedzie?
resuruss Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Czesc Misa!!!!Bardzo sie ciesze ze spotkania!!!!!!!! Na pewno jestescie przyjeci!!!! Super ,ze w koncu zobaczę Judith na zywo!:multi:
Ilona Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Jasonek i Konczita w otwartej:lol: [B]Misa[/B] wiem że twoje zgłoszenia dotarły do Rybnika:lol:
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 no to chyba Legionowo będzie puste .............
Donio Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Nesjanka']no to chyba Legionowo będzie puste .............[/quote] Wydaje mi się, że niezupełnie:lol::lol: Będziesz, Nesjanko? Jest 5 psów i 10 suk, obsadzone wszystkie klasy z wyjątkiem klasy szczeniąt w psach
Misa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Ilona']Jasonek i Konczita w otwartej:lol: [B]Misa[/B] wiem że twoje zgłoszenia dotarły do Rybnika:lol:[/quote] Dzieki, to sie juz nie boje, ze bym przyjechala i nie mogla wystawiac.:lol: Ciesze sie , ze bedziecie wszystcy!:loveu: :loveu: :loveu: Ja juz sie nie moge doczekac wystawy, dlatego, ze zglosilam moje 2:loveu: pierwsze psy do weteranow i oni uwielbiaja wystawy, i moj syn je pierwszy raz bedzie wystawial :roll: :roll: . Jak zglaszalam, to Clliv mial calkiem dobra siersc, teraz w ciagu 1 tygodnia ja wydrapal, no co, glownie, ze beda miec radosc, tak dlugo nie wystawiani...."exhibicionisti"
gruca Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ja też wybieram się do Rybnika mam 3 grzywacze ,xolo i whippetkę.Nie wiem jak sama to wszystko zabiorę ale liczę na pomoc Ress. Miło będzie mi Ciebie Misa poznać.
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Donio']Wydaje mi się, że niezupełnie:lol::lol: Będziesz, Nesjanko? Jest 5 psów i 10 suk, obsadzone wszystkie klasy z wyjątkiem klasy szczeniąt w psach[/quote] eeee to całkiem nieźle ............. nie mnie nie będzie będziemy się imprezować :evil_lol: a masz może bardziej szczgółową stawkę ????
resuruss Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No jasne.Bardzo lubie Ci pomagac Asiu :loveu: Sama przyjemnosc spedzac czasw Twoim towarzystwie:loveu:
Donio Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Nesjanka']eeee to całkiem nieźle ............. nie mnie nie będzie będziemy się imprezować :evil_lol: a masz może bardziej szczgółową stawkę ????[/quote] Stawki jakościowej nie będzie. My wystawiamy psa w championach:lol:
gruca Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='resuruss']No jasne.Bardzo lubie Ci pomagac Asiu :loveu: Sama przyjemnosc spedzac czasw Twoim towarzystwie:loveu:[/quote] Bardzo mi miło że jeszcze są osoby które lubią spędzać ze mną czas,zresztą ja na spotkanie z Tobą zawsze się cieszę.W takim razie jak publicznie wyraziłaś chęć pomocy zabieram jeszcze KOŁYSANKĘ.:lol:
Iwona Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 łoł- coraz więcej znajomych:lol: Fajnie,że będziesz Asiu:multi:
AiK Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Asiol bierzesz Kołysanke a mnie tam nie będzie i nie będę mogła ją zobaczyć :(
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 a ja jeszcze wrócę do Wrocławia - czy nikt nie ma już zdjęć ????
Dudek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 a ja się wybieram do Nowego Dworu wyłącznie towarzysko;) :cool3: nikogo nie wystrawiam:cool1:
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Dudek - to co możemy liczyć na fotki ???
Dudek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Jeśli mi mama pożyczy swój aparat ;) - to jasne:cool3:
Nesjanna Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Dudek']Jeśli mi mama pożyczy swój aparat ;) - to jasne:cool3:[/quote] no to super - już się cieszę !!!
Elitesse Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='flashka-g']A kto sie zgłosił do Zabrza???[/quote] ja :evil_lol: :evil_lol:
malawaszka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Elitesse']ja :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts