Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='resuruss']Na wystawe w Rybniku zgłoszonych jest 19 grzywaczy :loveu:
Przyznac sie kogo spotkam?[/quote]

To przyznaje sie:lol: , Janet a Judith z Jasné hvězdy /posrednia i orwarta/, King z Jasné hvězdy /posrednia/, Baila Ja-Pa-Maon i Clliv Modrý květ weterany :lol:
Tylko mam nadzieje, ze jim moje zgloszenia doszly, jeszcze nie mam potwierdzenie z wystawy... :roll: :-(.
Do widzenia w Rybniku!

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misa:lol: - cieszymy się ogromnie z ponownego spotkania:multi: :multi: :multi: . Sądząc z ilości całkowitej zgłoszonych psów to prawie pewne , że jesteście przyjęci a zgłoszeń poprostu "nie mogli":evil_lol: przysłać....

Posted

[quote name='Nesjanka']no to chyba Legionowo będzie puste .............[/quote]
Wydaje mi się, że niezupełnie:lol::lol:
Będziesz, Nesjanko?
Jest 5 psów i 10 suk, obsadzone wszystkie klasy z wyjątkiem klasy szczeniąt w psach

Posted

[quote name='Ilona']Jasonek i Konczita w otwartej:lol:
[B]Misa[/B] wiem że twoje zgłoszenia dotarły do Rybnika:lol:[/quote]

Dzieki, to sie juz nie boje, ze bym przyjechala i nie mogla wystawiac.:lol:
Ciesze sie , ze bedziecie wszystcy!:loveu: :loveu: :loveu:
Ja juz sie nie moge doczekac wystawy, dlatego, ze zglosilam moje 2:loveu: pierwsze psy do weteranow i oni uwielbiaja wystawy, i moj syn je pierwszy raz bedzie wystawial :roll: :roll: . Jak zglaszalam, to Clliv mial calkiem dobra siersc, teraz w ciagu 1 tygodnia ja wydrapal, no co, glownie, ze beda miec radosc, tak dlugo nie wystawiani...."exhibicionisti"

Posted

Ja też wybieram się do Rybnika mam 3 grzywacze ,xolo i whippetkę.Nie wiem jak sama to wszystko zabiorę ale liczę na pomoc Ress.
Miło będzie mi Ciebie Misa poznać.

Posted

[quote name='Donio']Wydaje mi się, że niezupełnie:lol::lol:
Będziesz, Nesjanko?
Jest 5 psów i 10 suk, obsadzone wszystkie klasy z wyjątkiem klasy szczeniąt w psach[/quote]

eeee to całkiem nieźle .............

nie mnie nie będzie będziemy się imprezować :evil_lol:

a masz może bardziej szczgółową stawkę ????

Posted

[quote name='Nesjanka']eeee to całkiem nieźle .............

nie mnie nie będzie będziemy się imprezować :evil_lol:

a masz może bardziej szczgółową stawkę ????[/quote]

Stawki jakościowej nie będzie. My wystawiamy psa w championach:lol:

Posted

[quote name='resuruss']No jasne.Bardzo lubie Ci pomagac Asiu :loveu: Sama przyjemnosc spedzac czasw Twoim towarzystwie:loveu:[/quote]

Bardzo mi miło że jeszcze są osoby które lubią spędzać ze mną czas,zresztą ja na spotkanie z Tobą zawsze się cieszę.W takim razie jak publicznie wyraziłaś chęć pomocy zabieram jeszcze KOŁYSANKĘ.:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...