flashka-g Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 W Lipsku w sobote mój podopieczny Diamond Black Avokaduh BOB:)
flashka-g Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Meggy napisał(a):Ress, dla mnie to sama przyjemnośc fotografować takie piękności!!:loveu: MAm nadzieję na niejedną jeszcze sesyjkę!!!!!:multi: :multi: Meggy o ile mi zbytnio słonko nie przygrzało to także miałysmy sie okazje poznac. Dobrze mówie??;)
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 No to jednak mu wybaczam ,ze nie był w Chorzowie ;) Tak Asiu ,poznałyscie sie :loveu:
flashka-g Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 resuruss napisał(a):No to jednak mu wybaczam ,ze nie był w Chorzowie ;) Tak Asiu ,poznałyscie sie :loveu: Jeszcze pzrypatrzysz mu sie w Zabrzu;)
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 No czekam juz z niecierpliwoscia.:multi:
Meggy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Flashka, tak poznałyśmy się...Ni nie mów, że nie pamiętasz??:lol: A kto za Tobą gonił na ringu z Bułką..Widziałas ile masz zdjęć????:loveu:
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 BoG IX Chorzow 2005 : http://www.chorzow.jpg.pl/?257821,9433,240047
Agama Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 w WARSZAWCE BOG 9 wygral motylek-papisie gora:loveu:
Ilona Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 WIELKIE BRAWA DLA ZWYCIĘZCÓW!!!!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
flashka-g Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Meggy napisał(a):Flashka, tak poznałyśmy się...Ni nie mów, że nie pamiętasz??:lol: A kto za Tobą gonił na ringu z Bułką..Widziałas ile masz zdjęć????:loveu: Tylko wiesz ja czasami to ejstem tak zkarecona na wystawach, ze potem mysle to z nią sie poznałam czy z kims innym:) Lepiej sie upewnic:lol: Zdjecia widzialam super są:multi: :multi: :multi: !!!
Meggy Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Oj, wiem, jak to jest z tym zakręceniem...Hihihi... Wczoraj koleżanka mnie się zapytała, czy zmieniam rasę i biorę się za grzywki, bo na zdjeciach jest ich troszk ę tak samo, jak wilczarzy...hihihi... ŁAdnie na fotkach wychodzisz, brawo!!!!
flashka-g Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Mnie na przykład na wystawach niektórzy myla z Gosia i Kropki...tylko same nie wiemy dlaczego:lol:
Ka-Vanga Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Meggy napisał(a):Wczoraj koleżanka mnie się zapytała, czy zmieniam rasę i biorę się za grzywki, bo na zdjeciach jest ich troszk ę tak samo, jak wilczarzy...hihihi... WLASNIE, zaraz bedzie ich wiecej niz sznaucerkow :eviltong: :mad: ;) .
Donio Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 paniMysza napisał(a):a kto jedzie do wrocławia zeby sie ze mną spotkać????:cool3: :evil_lol: Przyznam z niejakim wstydem, że nie jest to marzeniem mojego życia, więc z miłą chęcią zostanę w domu.
AngelOfDeath Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Donio napisał(a):Przyznam z niejakim wstydem, że nie jest to marzeniem mojego życia, więc z miłą chęcią zostanę w domu. :multi::multi::multi::multi: Mysza ja sie z Toba z wielka przyjemnoscia spotkam !!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 hahahahaha wonski masz new chinczyka tak???pokaz foty
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 wiecie co nudze sie a i Wam sie przyda cos na poprawe humoru:evil_lol: mam sliczna fotke z Chorzowa z SHOW:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzidtka MÓJ CI ON tak????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moj Kmicic:loveu: :loveu: a propos wąski jak Ci poszło z grejem w Chorzowie???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a to prawda , ze w sobote miales czarne spodnie i biale skarpetki?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jak Go mam nie kochac????:loveu: :loveu: :loveu:
paniMysza Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Donio napisał(a):Przyznam z niejakim wstydem, że nie jest to marzeniem mojego życia, więc z miłą chęcią zostanę w domu. hmmmmmmmmmmmmm:roll:
paniMysza Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 AngelOfDeath napisał(a)::multi::multi::multi::multi: Mysza ja sie z Toba z wielka przyjemnoscia spotkam !!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: no wiesz, ze juz sie nie moge doczekac:evil_lol:
Agama Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ANGEL w wystawach WARSZAWA-jest fota papisia ,ktory wygral 9 ,dziewczyna prezentowala go rowniez w parach hodowlanych MYSZKO czy moge CI do WROCKA przywiezc troche plakatow tyczacych OZZIEGO do porozwieszania
anna1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ło matko!!!! to juz zdradzasz pastucha:))))jestes niestala w uczuciach :))) [quote name='orsini']wiecie co nudze sie a i Wam sie przyda cos na poprawe humoru:evil_lol: mam sliczna fotke z Chorzowa z SHOW:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzidtka MÓJ CI ON tak????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moj Kmicic:loveu: :loveu: a propos wąski jak Ci poszło z grejem w Chorzowie???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a to prawda , ze w sobote miales czarne spodnie i biale skarpetki?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jak Go mam nie kochac????:loveu: :loveu: :loveu:
paniMysza Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Agama napisał(a):ANGEL w wystawach WARSZAWA-jest fota papisia ,ktory wygral 9 ,dziewczyna prezentowala go rowniez w parach hodowlanych MYSZKO czy moge CI do WROCKA przywiezc troche plakatow tyczacych OZZIEGO do porozwieszania pewnie! a co jest na tych plakatach???
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Kochana wąski jest moja JEDYNA i dozgonna miloscia i zawsze byl i zawsze bedzie tak???a z dzidzia bedziemy sie na gole klaty bic o niego ot co
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Donio mam nadzieję, że wiesz co z tym postem zrobić :razz:
Recommended Posts