Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Meggy napisał(a):
Ress, dla mnie to sama przyjemnośc fotografować takie piękności!!:loveu:

MAm nadzieję na niejedną jeszcze sesyjkę!!!!!:multi: :multi:

Meggy o ile mi zbytnio słonko nie przygrzało to także miałysmy sie okazje poznac. Dobrze mówie??;)

Posted

Flashka, tak poznałyśmy się...Ni nie mów, że nie pamiętasz??:lol:

A kto za Tobą gonił na ringu z Bułką..Widziałas ile masz zdjęć????:loveu:

Posted

Meggy napisał(a):
Flashka, tak poznałyśmy się...Ni nie mów, że nie pamiętasz??:lol:

A kto za Tobą gonił na ringu z Bułką..Widziałas ile masz zdjęć????:loveu:

Tylko wiesz ja czasami to ejstem tak zkarecona na wystawach, ze potem mysle to z nią sie poznałam czy z kims innym:) Lepiej sie upewnic:lol:

Zdjecia widzialam super są:multi: :multi: :multi: !!!

Posted

Oj, wiem, jak to jest z tym zakręceniem...Hihihi...

Wczoraj koleżanka mnie się zapytała, czy zmieniam rasę i biorę się za grzywki, bo na zdjeciach jest ich troszk ę tak samo, jak wilczarzy...hihihi...

ŁAdnie na fotkach wychodzisz, brawo!!!!

Posted

Meggy napisał(a):
Wczoraj koleżanka mnie się zapytała, czy zmieniam rasę i biorę się za grzywki, bo na zdjeciach jest ich troszk ę tak samo, jak wilczarzy...hihihi...

WLASNIE, zaraz bedzie ich wiecej niz sznaucerkow :eviltong: :mad: ;) .

Posted

paniMysza napisał(a):
a kto jedzie do wrocławia zeby sie ze mną spotkać????:cool3: :evil_lol:

Przyznam z niejakim wstydem, że nie jest to marzeniem mojego życia, więc z miłą chęcią zostanę w domu.

Posted

Donio napisał(a):
Przyznam z niejakim wstydem, że nie jest to marzeniem mojego życia, więc z miłą chęcią zostanę w domu.

:multi::multi::multi::multi:

Mysza ja sie z Toba z wielka przyjemnoscia spotkam !!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

wiecie co nudze sie a i Wam sie przyda cos na poprawe humoru:evil_lol:
mam sliczna fotke z Chorzowa z SHOW:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dzidtka MÓJ CI ON tak????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moj Kmicic:loveu: :loveu:

a propos wąski jak Ci poszło z grejem w Chorzowie???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a to prawda , ze w sobote miales czarne spodnie i biale skarpetki?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i jak Go mam nie kochac????:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
:multi::multi::multi::multi:

Mysza ja sie z Toba z wielka przyjemnoscia spotkam !!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

no wiesz, ze juz sie nie moge doczekac:evil_lol:

Posted

ANGEL w wystawach WARSZAWA-jest fota papisia ,ktory wygral 9 ,dziewczyna prezentowala go rowniez w parach hodowlanych
MYSZKO czy moge CI do WROCKA przywiezc troche plakatow tyczacych OZZIEGO do porozwieszania

Posted

ło matko!!!! to juz zdradzasz pastucha:))))jestes niestala w uczuciach :)))

[quote name='orsini']wiecie co nudze sie a i Wam sie przyda cos na poprawe humoru:evil_lol:
mam sliczna fotke z Chorzowa z SHOW:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dzidtka MÓJ CI ON tak????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moj Kmicic:loveu: :loveu:

a propos wąski jak Ci poszło z grejem w Chorzowie???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a to prawda , ze w sobote miales czarne spodnie i biale skarpetki?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i jak Go mam nie kochac????:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Agama napisał(a):
ANGEL w wystawach WARSZAWA-jest fota papisia ,ktory wygral 9 ,dziewczyna prezentowala go rowniez w parach hodowlanych
MYSZKO czy moge CI do WROCKA przywiezc troche plakatow tyczacych OZZIEGO do porozwieszania

pewnie! a co jest na tych plakatach???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...