gruca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja będę,mam tak blisko do Wrocławia że grzech nie przyjechać.
Em-ka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 paniMysza napisał(a):a kto jedzie do wrocławia zeby sie ze mną spotkać????:cool3: :evil_lol: Dla mnie to trochę daleko...........:shake:
Weronisia & Jokkusia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A kto jedzie do Zielonej Góry ????
paniMysza Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Em-ka napisał(a):Dla mnie to trochę daleko...........:shake: no jak to?? szkoda:-(
maga18 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 do Wrocławia jade do Zielonej nie jade :lol:
AngelOfDeath Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Stawka na Zielona Góre 723Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyTYMIANEK Lavandula Pies szczeniąt 724Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyWERISSIMO Rossini Pies szczeniąt 725Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyGENESIS z Lubuskiej Wsi Pies młodzieży 726Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyHossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE Pies młodzieży 727Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyRUMIANEK Lavandula Pies młodzieży 728Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyARTUSH od Teareibi Pies pośrednia 729Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyELITE SUNSHINE v. Hellmundin Pies pośrednia 730Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyCARLO Chrustowianki Pies otwarta 731Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyMy Longtime Companion ULTIMO Pies otwarta 732Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionySPHINX Sub-O-Divo Pies otwarta 733Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyVASCO Rosa Thea Pies otwarta 734Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyLiddyleaze RAVEN, Ch. VDH Pies championów 735Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyJOKKO Amitycja Suka szczeniąt 736Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyTILIA Lavandula Suka szczeniąt 737Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyA DREAMGIRL BY PIECHUR of Exotic Dog's Suka młodzieży 738Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyHAPPY Amitycja Suka młodzieży 739Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyHARRIET z Gangu Łysych Suka pośrednia 740Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyALMEJA Cicero Suka otwarta 741Chiński grzywacz bezwłosy, owłosiony DONIA Chrustowianki Sukaotwarta 742Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyLAWENDA Maff-Staff Suka otwarta 743Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyKashi KISS THE BOYS, Ch. VDH Suka championów 744Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionySasquehanna WENWDA, Ch. Dt Suka championów
resuruss Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Kolejna porcja zdjec z Nowego Targu: http://www.zatta.pl/NowyTarg2006/img_5394.html http://www.zatta.pl/NowyTarg2006/img_5398.html http://www.zatta.pl/NowyTarg2006/kopiaimg_5735.html http://www.zatta.pl/NowyTarg2006/p1040201.html http://www.zatta.pl/NowyTarg2006/p1040230.html http://www.zatta.pl/NowyTarg2006/p1040519.html http://www.zatta.pl/NowyTarg2006/p1040528.html Dogomaniackie grzywki jednak przyciagaja wzrok ;)
paniMysza Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 maga18 napisał(a):do Wrocławia jade do Zielonej nie jade :lol: :sweetCyb: no to fajosko!
Iwona Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [SIZE="4"]Trzymam kciuki za wystawiajacych w Warszawie:thumbs:
Iwona Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='AngelOfDeath']Stawka na Zielona Góre 723Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyTYMIANEK Lavandula Pies szczeniąt 724Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyWERISSIMO Rossini Pies szczeniąt 725Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyGENESIS z Lubuskiej Wsi Pies młodzieży 726Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyHossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE Pies młodzieży 727Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyRUMIANEK Lavandula Pies młodzieży 728Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyARTUSH od Teareibi Pies pośrednia 729Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyELITE SUNSHINE v. Hellmundin Pies pośrednia 730Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyCARLO Chrustowianki Pies otwarta 731Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyMy Longtime Companion ULTIMO Pies otwarta 732Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionySPHINX Sub-O-Divo Pies otwarta 733Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyVASCO Rosa Thea Pies otwarta 734Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyLiddyleaze RAVEN, Ch. VDH Pies championów 735Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyJOKKO Amitycja Suka szczeniąt 736Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyTILIA Lavandula Suka szczeniąt 737Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyA DREAMGIRL BY PIECHUR of Exotic Dog's Suka młodzieży 738Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyHAPPY Amitycja Suka młodzieży 739Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyHARRIET z Gangu Łysych Suka pośrednia 740Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyALMEJA Cicero Suka otwarta 741Chiński grzywacz bezwłosy, owłosiony DONIA Chrustowianki Sukaotwarta 742Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyLAWENDA Maff-Staff Suka otwarta 743Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionyKashi KISS THE BOYS, Ch. VDH Suka championów 744Chiński grzywacz bezwłosy, owłosionySasquehanna WENWDA, Ch. Dt Suka championów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: - ale dużo grzyweczek w Zielonej Górze:lol:
Iwona Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Aniołku- pozwoliłam sobie zrobić stawkę bardziej czytelną:lol: : Stawka na KWP W Zielonej Górze 17 wrzesień 2006. Sędzia: Iwona Urbanowska. Psy –klasa szczeniąt: 723 TYMIANEK Lavandula 724 WERISSIMO Rossini Psy – klasa młodzieży: 725 GENESIS z Lubuskiej Wsi 726 Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE 727 RUMIANEK Lavandula Psy – klasa pośrednia: 728 ARTUSH od Teareibi 729 ELITE SUNSHINE v. Hellmundin Psy – klasa otwarta: 730 CARLO Chrustowianki 731 My Longtime Companion ULTIMO 732 SPHINX Sub-O-Divo 733 VASCO Rosa Thea Psy – klasa championów: 734 Liddyleaze RAVEN, Ch. VDH Suki – klasa szczeniąt: 735 JOKKO Amitycja 736 TILIA Lavandula Suki – klasa młodzieży: 737 A DREAMGIRL BY PIECHUR of Exotic Dog's 738 HAPPY Amitycja Suki – klasa pośrednia: 739 HARRIET z Gangu Łysych Suki klasa otwarta: 740 ALMEJA Cicero 741 DONIA Chrustowianki 742 LAWENDA Maff-Staff Suki – klasa championów: 743 Kashi KISS THE BOYS, Ch. VDH 744 Sasquehanna WENWDA, Ch. Dt Powodzenia życzę:-) i trzymać będę mocno kciuki za dogomaniackie grzywki:thumbs:
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja we Wrocławiu tez bede i to dwa dni:)) Juro jade do CHorzowa, niestety bez grzywek, jedna wycofana drugi pojechał do Lipska. Ale bedziemy w Zabrzu z ekipą:) Powodzenia wszystkim dzisiaj i jutro na grzywaczowych ringach!!! i czekam na newsy:))
Iwona Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 flashka-g napisał(a):Ja we Wrocławiu tez bede i to dwa dni:)) Juro jade do CHorzowa, niestety bez grzywek, jedna wycofana drugi pojechał do Lipska. Ale bedziemy w Zabrzu z ekipą:) Powodzenia wszystkim dzisiaj i jutro na grzywaczowych ringach!!! i czekam na newsy:)) A cóż to za grzyweczki odpadły:-(-szkoda, stawka coraz mniej liczna:-(
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Trzymam kciuki za tych co dzis walcza na ringach!!!! Iwona!!!Dimond Black pojechał do Lipska ,a KC byla wyvofana przed poskładaniem katalogu;)
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Moja Kc;) obcenie nie w formie do wystaw, jest na SPA i sie regeneruje do wystawy z Zabrzu:) w koncu Interchampionat musi wyglądac jak na Interchampiona przystało:cool3:
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Na Zabrze wiem ze oprocz Kc i Diamonda, maja byc jeszcze Corti Certova Stena w championach i w pośredniej moj ulubieniec KIM CIN CIN PET, tak wiec bedzie z czym konkurowac. A oprocz Ress ktos jeszcze sie wybiera???
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ress jeszcze nie wie czy sie bedzie wystawiac ;) jeszcze mam kilka dni namysłu,ale fajnie bo Bulken by juz w dorosłej klasie szła :loveu:
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :evil_lol: aa takaś sprytna:lol: to jak znajdziesz to powiedz ze ja tez jestem chetna:cool3:
Iwona Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 No to tak bardzo stawka sie nie skurczyła:lol: A nie ma wieści z Warszawki???
Iwona Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 No i co????:cool3: Komu gratulować???? To w takim razie [SIZE="5"]GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM:multi: :multi: :multi: i zwyciężonym też:multi: :multi: :multi:
Recommended Posts