Weronisia & Jokkusia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Fajnie [B]AiK[/B] , spotkamy sie w takim razie poraz drugi , a ktos jeszcze jedzie ;)
maga18 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Gratuluje wszystkim zarówno z tego weekendu jak i poprzedniego :) I wystawcow z tego weekendu (Włocławek, Częstochowa) proszę o napisanie stawki i ewentualnych wyników... :) Jakoś nigdzie doczytać nie mogę jakie psy były na tych wystawach... oprócz kilku dogomaniackich... :roll:
Dudek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [B]Gratuluję wszystkim wystawiającym w ten weekend!!![/B]:multi: A zwłaszcza [B]Grucy,[/B] [B]Ress, AiK, Marty Chmielewskiej[/B] oraz [B]Veronisi[/B]:multi: Zawsze się zastanawiam czy kogoś nie pominęłam??
Marta Chmielewska Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Bardzo dziekuję za gratulacje, szczególnie w imieniu mamy i Natalki, obecnej właścicielki Michała ;) AIK dziękuję za zdjęcia, prześliczne :loveu: I tradycyjnie gratulacje dla wszystkich wystawowiczów. My udajemy sie na długi wypoczynek, z obiema suniami, aż do przyszłego roku i będziemy jedynie kibicować ;)
Em-ka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Bardzo dziekuję za gratulacje, szczególnie w imieniu mamy i Natalki, obecnej właścicielki Michała ;) AIK dziękuję za zdjęcia, prześliczne :loveu: I tradycyjnie gratulacje dla wszystkich wystawowiczów. My udajemy sie na długi wypoczynek, z obiema suniami, aż do przyszłego roku i będziemy jedynie kibicować ;)[/quote] :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
Agama Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 MARTA TWOJA MAMUSKA na ringu wyglada bosko i jak ladnie prezentuje pieski:loveu:
AiK Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 bardzo dziekujemy ja i Dusik za gratulacje :) Cyrano dwie tęcze Hossa-Vija michell'in suprise ZMł Cedrik dwie tęcze ZR pośrednia szczenietaJokko Amitycja WO nszwr pośrednia suki Cynia z ogrodu fauny chyba nie do oceny bo zaraz zszedł Harriet z gangu łysych doskonała cwc nswr Doda Guernica otwarta Pola Amitycja doskonała 1 Roza Rossini nb tyle wiem
Marta Chmielewska Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 AGAMA, przekazałam :evil_lol: ;) Em-ka a co to za tajemnicza minka? :cool3: :razz: Wiem tyle co AIK odnośnie wystawy, poźniej dostanę wyniki, Natalka spisywała to wrzucę :p Piesów nie było za wiele.
Em-ka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [FONT=Comic Sans MS][B]Marta[/B] - Ty już wiesz co.........:eviltong:[/FONT]
Agama Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 EM-KA :lol: przeciez wszyscy wiedza dlaczego ta przerwa u MARTY-a TY chyba szczegolnie dobrze choc to moje domysly...
Iwona Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Kesi dzisiaj otrzymała certyfikat Młodzieżowego Championa Polski:multi: :multi: :multi: :lol:
Em-ka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Agama']EM-KA :lol: przeciez wszyscy wiedza dlaczego ta przerwa u MARTY-a TY chyba szczegolnie dobrze choc to moje domysly...[/quote] [FONT=Comic Sans MS]:roll: :roll: :roll: ja??????? hmmmmmmmm............. no wiem, wiem :) :multi: [/FONT]
Em-ka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Iwona']Kesi dzisiaj otrzymała certyfikat Młodzieżowego Championa Polski:multi: :multi: :multi: :lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=indigo]Brawo!Brawo!! :multi: :multi: :multi: długo to trwało - ale już jest!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]
Marta Chmielewska Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Co to za plotkowanie babajagi jedne! :mad::evil_lol: Jakieś tajemnice, jeszcze ludzie pomyślą, że sobie potajemnie rodzinę powiększam :cool3::evil_lol:;) Iwonko gratuluję :-)) Wyrosła pannica przez ten rok...
AngelOfDeath Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Iwona']Kesi dzisiaj otrzymała certyfikat Młodzieżowego Championa Polski:multi: :multi: :multi: :lol:[/quote] a ja z moja Angel doroslego Ch.Pl NIE chociaz skonczyla juz w lesznie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=Red][B] Ivee gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Iwona Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Dzięki- prawie trzy miesiące to trwało:mad: dlatego tak się cieszę:lol: Aniołku- zadzwoń do ZK i zapytaj się:cool3:
Iwona Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Stawka na KWP w Warszawie w dniu 9.09.2006. Psy - młodzież: EMINENT Nesjana Sasquehanna (FCI) WELWET Psy- otwarta: IWO Sakladir KALIM Siringara OLEKSANDR Sakladir Suki- szczeniąt: JAGÓDKA z Gangu łysych Suki- młodzież: CALINECZKA Drużyna marzeń ONKA Super ciapki TASMINA Kozłówkowy wzgórek Suki- pośrednia: CO-CO Chinese lover`s DRAHMA Dwie tęcze FREZJA z Jastrzębiej góry Powodzenia życzę:-)
Agama Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 po miedzynarodowce wiele osob odpuscilo ta wystawe:cool1:
resuruss Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Teraz juz wiekszosc ma dosc wystaw to sobie odpuszcza.Co mieli zrobic to zrobili,a teraz trzeba czekac a to na uzyskanie wieku kwalifikujacego przejscie do nastepnej klasy ,a to na przepisowe 6 miesiecy przerwy do championatu ;)
paniMysza Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 a kto jedzie do wrocławia zeby sie ze mną spotkać????:cool3: :evil_lol:
Agama Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 JA towarzysko-nikogo nie wystawiam ,ale bede-juz transport mam zalatwiony:lol:
Recommended Posts