Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluje wszystkim zarówno z tego weekendu jak i poprzedniego :)

I wystawcow z tego weekendu (Włocławek, Częstochowa) proszę o napisanie stawki i ewentualnych wyników... :) Jakoś nigdzie doczytać nie mogę jakie psy były na tych wystawach... oprócz kilku dogomaniackich... :roll:

Posted

[B]Gratuluję wszystkim wystawiającym w ten weekend!!![/B]:multi:
A zwłaszcza [B]Grucy,[/B] [B]Ress, AiK, Marty Chmielewskiej[/B] oraz [B]Veronisi[/B]:multi:
Zawsze się zastanawiam czy kogoś nie pominęłam??

Posted

Bardzo dziekuję za gratulacje, szczególnie w imieniu mamy i Natalki, obecnej właścicielki Michała ;)
AIK dziękuję za zdjęcia, prześliczne :loveu:
I tradycyjnie gratulacje dla wszystkich wystawowiczów. My udajemy sie na długi wypoczynek, z obiema suniami, aż do przyszłego roku i będziemy jedynie kibicować ;)

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Bardzo dziekuję za gratulacje, szczególnie w imieniu mamy i Natalki, obecnej właścicielki Michała ;)
AIK dziękuję za zdjęcia, prześliczne :loveu:
I tradycyjnie gratulacje dla wszystkich wystawowiczów. My udajemy sie na długi wypoczynek, z obiema suniami, aż do przyszłego roku i będziemy jedynie kibicować ;)[/quote]

:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

bardzo dziekujemy ja i Dusik za gratulacje :)
Cyrano dwie tęcze
Hossa-Vija michell'in suprise ZMł
Cedrik dwie tęcze ZR pośrednia
szczenietaJokko Amitycja WO nszwr
pośrednia suki
Cynia z ogrodu fauny chyba nie do oceny bo zaraz zszedł
Harriet z gangu łysych doskonała cwc nswr
Doda Guernica
otwarta
Pola Amitycja doskonała 1
Roza Rossini nb
tyle wiem

Posted

[quote name='Agama']EM-KA :lol: przeciez wszyscy wiedza dlaczego ta przerwa u MARTY-a TY chyba szczegolnie dobrze choc to moje domysly...[/quote]
[FONT=Comic Sans MS]:roll: :roll: :roll: ja??????? hmmmmmmmm............. no wiem, wiem :) :multi: [/FONT]

Posted

[quote name='Iwona']Kesi dzisiaj otrzymała certyfikat Młodzieżowego Championa Polski:multi: :multi: :multi: :lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=indigo]Brawo!Brawo!! :multi: :multi: :multi: długo to trwało - ale już jest!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Iwona']Kesi dzisiaj otrzymała certyfikat Młodzieżowego Championa Polski:multi: :multi: :multi: :lol:[/quote]

a ja z moja Angel doroslego Ch.Pl NIE chociaz skonczyla juz w lesznie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=Red][B] Ivee gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Dzięki- prawie trzy miesiące to trwało:mad: dlatego tak się cieszę:lol:
Aniołku- zadzwoń do ZK i zapytaj się:cool3:

Posted

Stawka na KWP w Warszawie w dniu 9.09.2006.

Psy - młodzież:

EMINENT Nesjana
Sasquehanna (FCI) WELWET

Psy- otwarta:

IWO Sakladir
KALIM Siringara
OLEKSANDR Sakladir

Suki- szczeniąt:

JAGÓDKA z Gangu łysych

Suki- młodzież:

CALINECZKA Drużyna marzeń
ONKA Super ciapki
TASMINA Kozłówkowy wzgórek

Suki- pośrednia:

CO-CO Chinese lover`s
DRAHMA Dwie tęcze
FREZJA z Jastrzębiej góry
Powodzenia życzę:-)

Posted

Teraz juz wiekszosc ma dosc wystaw to sobie odpuszcza.Co mieli zrobic to zrobili,a teraz trzeba czekac a to na uzyskanie wieku kwalifikujacego przejscie do nastepnej klasy ,a to na przepisowe 6 miesiecy przerwy do championatu ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...