Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="5"]No to gratulujemy zwycięzcom i zwyciężonym :BIG: :BIG: :BIG: - po całodziennej przerwie DGM ożyło:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='AnkaW']GRATULACJE GRATULACJE,
tylko jakby ktoś napisał komu i za co :oops:
Aniu- nie mam pojecia:oops: , ale napewno są zwycięzcy i zwyciężeni:lol:
Zaraz DGM rozhula się to będziemy gratki składać imiennie:lol:

Posted

[quote name='Donio']BOB we Włocławku dla Cedrika Dwie Tęcze:multi::multi::multi:

Oooooo:lol: - i już mamy pierwszego "gratulanta":cool3: [SIZE="5"]BRAWO CEDRIC:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Agama']czyli BARNABA u mnie na tymczasie-z tej samej hodowli-wlasnie ogladam metryke
komu gratulowac ,moze jakies wyniki-plizz:lol:

Agama tzn. że psiakowi się udało :multi: :multi: :multi: super, i jaki on jest ? faktycznie taki strasznie bojący, nieposłuszny i niejadek? Czy po prostu tamtym się znudził :cool3:

Posted

GRUCA ogromne gratulacje za dzisiejszy sukces Hazarda(dla nie wtajemniczonych - Hazard - BOB):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Rysiu Dla Bułeczki za NJw R oraz 3 miejsce na BIS:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Nio i dla mojego Quandulca za CWC:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Dziekuje za gratulacje!!!!
Juz wrocilismy do domku ,co nie bylo by mozliwe bez pomocy moich wielkich przyjaciol -Malawaszki i Grucy ,ktore pomogły mi wrocic.
Jak juz Miniaga napisała: poszło nam całkiem całkiem- na cała ekipe :6 psow zdobylysmy tak 6x1 lokata,5 xocena doskonała,1x wybitnie obiecujaca,zw.Ml.NjwR,3xCWC,2xBoB,1xNpwR,BiS Junior III ( z wszystkich ras)

A tak szczegółowo w grzywaczach :
Bułka ZW.Mł.NjwR,III BiS Junior
Quando CWC
Iskierka WO I
Hazard CWC,NPwR,BoB ,finalowa V BoG

Bardzo bardzo sie ciesze ,ze Hazard dostał BOB ,bo chopakowi sie nalezało ,a my juz BoB-ow kilka mamy wiec nam nie ubedzie :multi:

Posted

Ja chciałabym zamieścić wyniki z Włocławka ale nie zapisałam (ale ze mnie gapa :oops:) i wiem tylko o Jokko , więc nie bedę pisała o Jokko , bo sie nie chce chwalić , alebo nie chhce zeby wyszlo ze ja sie chwale bo tylko napisal;am o moim psie .:shake:

Posted

[quote name='Weronisia & Jokkusia']Ja chciałabym zamieścić wyniki z Włocławka ale nie zapisałam (ale ze mnie gapa :oops:) i wiem tylko o Jokko , więc nie bedę pisała o Jokko , bo sie nie chce chwalić , alebo nie chhce zeby wyszlo ze ja sie chwale bo tylko napisal;am o moim psie .:shake:

Ależ Weroniko- nie musisz się chwalić:cool3: - poprostu napisz jak poszło Jokko:lol: :lol: :lol: a i tak już [SIZE="5"]gratuluję
:BIG: :BIG: :BIG:

Posted

Tak więc Jokko dostała bardzo ładny opis . Pierwsze miejsce , wybitnie obiecująca i NSZwR .
Potem poszłyśmy na BIS Puppy , ale sedzia preferował tylko duze rasy i teriery , więc z taką dziewczyną co stała obok mnie z corgiem sie nie przejmowałyśmy ;)

Posted

Weronisia & Jokkusia napisał(a):
Tak więc Jokko dostała bardzo ładny opis . Pierwsze miejsce , wybitnie obiecująca i NSZwR .
Potem poszłyśmy na BIS Puppy , ale sedzia preferował tylko duze rasy i teriery , więc z taką dziewczyną co stała obok mnie z corgiem sie nie przejmowałyśmy ;)

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Weronisia & Jokkusia napisał(a):

No i widzisz:lol: - wspaniale- jeszcze raz wielkie brawa dla Jokko i Ciebie:multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...