Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='miniaga']Gruca - Ogromne gratulacje. Pieknie ci się pieseczki spisały :D Olbrzymie gratulacje dla wszystkich Ach jakbym chciała tam być z wami,[/quote]Nic nie mówiłaś, że chcesz jechać. Mogłaś się zabrac z moj brzydszą połową, było jeszcze jedno niewykorzystane miejsce w samochodzie MALAWASZKA, fotografem, to byś chyba nie moga być, sądząc po tych zdjęciach
Agama Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 MINIAGA zawsze pytaj sie o miejsce w samochodzie u nas bylo 1 wolne :D
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Draczyn']MALAWASZKA, fotografem, to byś chyba nie moga być, sądząc po tych zdjęciach[/quote] haha dzięki za miłe słowa Draczyn :lol: mam już dobry zawód, więc fotografowanie to tylko hobby :lol:
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Agama']MINIAGA zawsze pytaj sie o miejsce w samochodzie u nas bylo 1 wolne :D[/quote]Agama nie u nas tylko u nas
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Draczyn!Malawaszka robi znakomite fotki......te akurat nie wyszly bo na hali byly faktycznie ciezkie warunki....... A moja ja durna skasowalam :cry:
Germanika Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ress,przestań,masz super córkę,psy,trzeba się cieszyc z tego!!!!!!!!!!!!!
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Germanika!Milo mi. Doceniam to co mam i moze byc tylko lepiej. A do mojego pecha juz przywyklam. :wink:
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='resuruss']Draczyn!Malawaszka robi znakomite fotki......te akurat nie wyszly bo na hali byly faktycznie ciezkie warunki....... A moja ja durna skasowalam :cry:[/quote]Res ja przecież żartuję, bo już widzialam inne jej fotki - zapomniałam napisać hhaha
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Germanika']Ress,przestań,masz super córkę,psy,trzeba się cieszyc z tego!!!!!!!!!!!!![/quote]Chyba znakomitą córkę i ZNAKOMITE psy
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Draczyn!Dobrze ,ze napisalas ,bo ja znam talent Malawaszki....Robi dobre fotki.....wprawdzie jestem stronnicza,bo sa na nich moje psy,ale fotki sa sliczne. :wink:
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='resuruss']Draczyn!Dobrze ,ze napisalas ,bo ja znam talent Malawaszki....Robi dobre fotki.....wprawdzie jestem stronnicza,bo sa na nich moje psy,ale fotki sa sliczne. :wink:[/quote] nooo lekko stronnicza :roflt:
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Draczyn !Zawstydzasz mnie.....czy znakomite - nie wiem nie mi to oceniac.....sa MOJE czyli dla mnie najpiekniejsze i najbardziej kochane na swiecie.Jak tak teraz na nie patrze to to az mi sie cieplutko na serduchu robi - moje rogaliki. A Zuzka to jednorazowy talent.Jest super i znakomita!Z tym sie zgadzam w 100%. Malawaszka.Badzmy szczere.Robisz zdjecia bardzo dobraj jakosci.I nie musza byc na nich moje psiory. :wink:
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='resuruss']Draczyn!Dobrze ,ze napisalas ,bo ja znam talent Malawaszki....Robi dobre fotki.....wprawdzie jestem stronnicza,bo sa na nich moje psy,ale fotki sa sliczne. :wink:[/quote]Ja często piszę pól żartem pól serio.Ja te widziałam różne jej fotki i faktycznie są ekstra
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Najlepsze jest to ,ze dzis sprawdzilo sie przyslowie :"Wymarznac jak w kieleckim....." Jeszcze sie nie zagrzalam choc w domu jestem juz dobre kilka godzin.
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='resuruss']Najlepsze jest to ,ze dzis sprawdzilo sie przyslowie :"Wymarznac jak w kieleckim....." Jeszcze sie nie zagrzalam choc w domu jestem juz dobre kilka godzin.[/quote]Nie masz w domu coś na rozgrzewk . Jakies grzane piwko, lub winko
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Draczyn!Ja jestem anty alkoholowa......Bardzo zle reaguje na alkohol,wiec zaraz wyjde z psiakami a potem zafunduje sobie ciepla kapiel.
cyga Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ress ja obecnie uczę się cieszyć z tego co mam...bo taka lekcja w życiu jest potrzebna :wink: choć mało Cię znam wiem ,że masz ogromne SERCE(nie tylko dla zwierzat),uroczą Zuzie-pewnie już nie wyobrazsz sobie bez niej życia, wspaniałe psy,mame,...śliczny nosek :D i pewnie Ci co Cię znają mogli by tak w nieskończonośc wymieniać... pewnie gdzieś już pisaliście,ale nie uchwyciłam kto sędziwał w kielcach?
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='resuruss']Draczyn!Ja jestem anty alkoholowa......Bardzo zle reaguje na alkohol,wiec zaraz wyjde z psiakami a potem zafunduje sobie ciepla kapiel.[/quote]Wobec tego pozostaje ciepła kąpiel i aspirynka
Agama Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ress jesli miedzynarodowke zorganizuja w tak zimnej hali czy halach gdzie jedynym ogrzewaniem byly smrodki z okolicznych grili to gratuluje.Znowu Zimka kopgos zaskoczyla
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Cyga!Trzeba cieszyc sie z tego co sie ma ,ale tez warto miec marzenia ,ktore sa motorem do dzialania i popychaja ludzi do wytyczania sobie jakisch celow.Ja jestem tylko czlowiekiem,tez mam swoje slabostki,tez czasem mam zle dni,kiedy wydaje mi sie ,ze juz nie dam rady ciagnac tego wszystkiego,ale w koncu dochodze do wniosku,ze tylko trace czas na rozczukanie sie nad soba a i tak to niczego nie zmieni.W sumie to mam Zuzke ,psiaki ,bo mama mieszka za granica.Teraz wpadla na dluzsza wizyte. A moj nos zostal kiedys nazwany skocznia Malysza :lol: :lol: :lol: - tyz piknie. A sedzina byla bardzo mila ,ale zabij mnie ma jedno z tych nazwisk ,ktore wylatuja z glowy zaraz po uslyszeniu i znow zapomnialam.Po raz 7 dzisiaj.
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Sędzina to nazywała się chyba Ziąbek, o ile znów czegoś nie pomyliłam. Jęśli Wam zalezy to mogę sprawdzić w katalogu
cyga Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 skocznią małysza :roll: w 100% się z Tobą zgadzam co do Twojej powyższej wypowiedzi,trzeba mieć taki "motor" i oby mniej takich słabszych dni!!!!
cyga Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Draczyn']Sędzina to nazywała się chyba Ziąbek, o ile znów czegoś nie pomyliłam. Jęśli Wam zalezy to mogę sprawdzić w katalogu[/quote] jak to nie problem to poprosze :D
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ano skocznia Malysza,bo taki zadarty! :lol: Dzieki Cyga! Tak sedzina to p. Ziabek - jak juz zobaczylam to mnie olsnilo.
Recommended Posts