AnkaW Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dudek napisał(a):Gratuluje wszytkim zwycięzcom!!!:multi: Dawajcie więcej zdjęć;) nie chcą nam pokazać :placz: :placz: :placz:
resuruss Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Wielkie GRATULACJE dla Flashki ,ktora odniosła ogromny sukces na zagranicznych ringach!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :terazpol: :laola:
AnkaW Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Flashka gratulacje - :multi: :multi: :multi: tylko niech się ktoś wygada jakie i gdzie :p
orsini Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 a ktos sie zna na tych pudlach???ten co mial 1wsze miejsce to taki co tak sie fajnie rusza czy ja zle kojarze???
Santy Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 orsini napisał(a):a ktos sie zna na tych pudlach???ten co mial 1wsze miejsce to taki co tak sie fajnie rusza czy ja zle kojarze??? Ten pudel co wygrał BOG i v-ce BIS w Legnicy to Mr Lovely Rascal od Lalanki.:lol: Nie wiem,czy o nim myslisz Orsini,ale ten pies na pewno świetnie się porusza i zasłuzył na to i inne zwycięstwa. :multi:
sh_maniak Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 AnkaW napisał(a):Flashka gratulacje - :multi: :multi: :multi: tylko niech się ktoś wygada jakie i gdzie :p w Wilnie ;)
orsini Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 no wlasnie nie wiem czy o nim mysle-widzialam takiego zajeb... pudelka w Sopocie w zeszlym roku-to ten????
orsini Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 resuruss napisał(a):Wielkie GRATULACJE dla Flashki ,ktora odniosła ogromny sukces na zagranicznych ringach!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :terazpol: :laola: racja racja, GRATULUJE!!!!!!!!!!!!
Santy Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 orsini napisał(a):no wlasnie nie wiem czy o nim mysle-widzialam takiego zajeb... pudelka w Sopocie w zeszlym roku-to ten???? Hmmm....w ubiegłym roku w Sopocie Rascala nie było. W minaturach BOB wygrał mój Bączek.Może on wpadł Ci w oko ???;) :lol:
orsini Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 no wlasnie nie wiem-male czarne i biegloooooooooooooo superrrrrrrrrrrrrrrr poprostu oblednie!!!!!!!!!!
flashka-g Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 resuruss napisał(a):Wielkie GRATULACJE dla Flashki ,ktora odniosła ogromny sukces na zagranicznych ringach!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :terazpol: :laola: Dzieki dzieki:multi: :multi: :loveu: Strasznie sie ciesze, zdobylismy BOB,BOG i V na BIS;))
Jolka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Flashka - GRATULACJE !!!! :lol:[SIZE=2] , ale oświeć niedoinformowanych (w tym - mnie) gdzie ?? z kim, z czym ??;)
maga18 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gratulacje Flashka!! :klacz: :laola: a z jakim psem? :cool3: domyslam sie ze nie z KC :eviltong:
miniaga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gratulacje !!!! Czemu tak mało zdięć z niedzielnych wystaw? Ress uśmiechnij się tam ładnie do Pana Marka.
flashka-g Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No nie z KC nie;) jest na diecie:lol: z Siberian Husky Ch.SHAPALI de Ciukci a tu foteczki BOG BIS BOB CACIB i jeszcze dostalismy NJWR z ICE`TOSHKA Eskimoski Domek- suczka z Litwy:terazpol:
Marcin M Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 flashka-g napisał(a):No nie z KC nie;) jest na diecie:lol: z Siberian Husky Ch.SHAPALI de Ciukci a tu foteczki BOG BIS BOB CACIB i jeszcze dostalismy NJWR z ICE`TOSHKA Eskimoski Domek- suczka z Litwy:terazpol: Flashka-g gratuluję sukcesów jakie odniosłaś z tym przepięknym huskim, z wielka przyjemnościa oglądałem jak prezentujesz psa - po MISTRZOWSKU!!! Jeszcze raz gratuluję.
anna1 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Flaszi Gratulacje!!!! ja niestety nie mam foteczek z wilna; moje M-ki nie dojechaly; byl za to Toudi, BOB jr. sedzia E. deutcher; ale na pelne wyniki dalej czekam ; orsini- pamietam tego pudla- to bylo cudenko:)
flashka-g Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Marcin M napisał(a):Flashka-g gratuluję sukcesów jakie odniosłaś z tym przepięknym huskim, z wielka przyjemnościa oglądałem jak prezentujesz psa - po MISTRZOWSKU!!! Jeszcze raz gratuluję. Dziekuje:)) Ale nic by nie było, gdyby nie to że Shapali to wspaniały pies do współpracy- prawdziwy Showman:oops: :loveu: To juz nasz drugi wygrany wspolnie BOG ( z miedzynarodowki), jeszcze mamy 2 razy drugie miejsce na grupie ( z krajówek) i miejsce na Bisie, na sześć wspólnych startów myśle ze niezle;) W tym ukonczony Championat Polski i rozpoczety Interchampionat i championat Litwy.
Iwona Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Gratulacje Flashka:multi: :multi: :multi: A może ktos mi trochę rozjaśni w głowie na temat udziału w konkurencjach dodatkowych- np. para hodowlana, grupa hodowlana, wybór najpiękniejszego psa oddziału. Na czym to polega?
maga18 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Wybor najpiekniejszego psa oddzialu to konkurencja dobrowolna i odbywa sie gdy zwiazek ją zapalnuje :) U mnie w tym roku pierwszy raz odbyla sie ta konkurencja i braly w niej udzial psy zrzeszone w o/Legnica, ktore braly udzial w wystawie, zdobyly ocene doskonała i lokatę 1. Para hodowlana to konkurencja w której bierze udział pies i suka JEDNEGO właściciela... z reguły psy są identyczne (np. w husky obydwa biało-czarne czy dwa rude amstaffy) - ale nie jest to przymus odgórny i mozna pokazac np. suke białą a psa czarnego. o grupie nie wiem za duzo, ale chyba sa to psy pochodzace z jednej hodowli... bodajze po jednym,tym samym ojcu -> ojciec i jego dzieci... (chyba) :roll:
flashka-g Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 najlepszy reproduktor- dzieci po danym psie najlepsza suka hodowlana- dzieci suni najlepsza hodowla- psy pod tym samym przydomkiem hodowlanym- nie musza byc po tych samych rodzicach, czy z tego samego miotu.
Iwona Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Dzięki Maguś :-)- na Ciebie zawsze mozna liczyć:-). Gdzieś czytałam,że grupa to psy/suki pod jednym przydomkiem hodowlanym - ale czy jest wymóg aby były po tym samym ojcu lub matce to nie wiem.Mało jest na ten temat info bo to konkurencje dodatkowe.Może jeszcze ktoś coś wie???:cool3:
Recommended Posts