Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga18 gratulacje 3 BIS Oddziału Legnickiego z Mileczką!!!:multi::multi::loveu::loveu: Szkoda ze pogoda taka straszna była i nie dotrwałas do BOGów:-( Dziękuje za kibicowanie mi w ringu sh!! To dało rezultaty!!mój Arktogea Black Wizard w kl.championów : CWC,NPwR,BOB, BOG i BIS 4 :loveu: Jeszcze raz dzięki za wsparcie Madz:cool3:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 matrix..... napisał(a):Brawo Savannah !! dzięki matrix !!;)
zuuzza Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dziękuję za miłe słowa!! Ode mnie gratulacje dla wszystkich piesków i ich właścicieli za duże i mniejsze sukcesy w Legnicy!!!! Dla mnie to dzień pełen wrażeń, niestety nie tylko miłych i nie tylko na wystawie, więc musze ochłonąć. Maga wystawa w porządku, tylko zapomnieliście zamówić pogodę:lol:
maga18 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 BRAWO Savannah!! :) Mowilam ze ten upadek to na szczescie :klacz: :laola:
zuuzza Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Donio napisał(a):Gratulacje dla Cheri. Młodzież atakuje pełną parą:lol: Ale mój "typ" - Kocik - spisał się też bardzo dobrze:lol: Donio - dziękuję. A Kocik nie dość,że był świetny, to jeszcze chciał koniecznie małej randki z Cher:lol:
Savannah Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 maga18 napisał(a):BRAWO Savannah!! :) Mowilam ze ten upadek to na szczescie :klacz: :laola: Dzięki Madz:cool3: Miałas racje:razz::multi::multi: te dwa upadki:eviltong:;)
resuruss Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gratulacje dla WSZYTKICH!!!!!!!!!! Maga,Gruca,Onka,Cypiskowie,Zuzza :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Ilona Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
orsini Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 GRATULACJE, aczkolwiek moje typy sie nie do konca sprawdzily:((((((starzeje sie czy jak?:)))))
Cockerek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maguś, ogromne gratulacje!! :klacz: :klacz: :klacz: Oba pieski spisały sie świetnie!! Pięknie wygladały i pięknie były prowadzone :multi: Wiesz, dobrze, że nie zostałam dłużej, Nelcia trzęsła się w samochodzie jak galarateka, jeszcze by mi się biedactwo pochorowało :roll: Gratuluję tez wszystkim innym zwycięzcom :klacz:
Weronisia & Jokkusia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Wiem ze nie ma sie co chwalic , ale to była moja i Jokko pierwsza wystawa więc na piszę ze dostałyśmy 2 miejsce ;( Wybitnie Obiecującą :D I Rozetke ;) Magda gratuluje ty i Mila sie spisałyście wysle ci zdjecia na maila !!!!!
Agama Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 szczegoly BESTU 9 w LEGNICY pewnie poda ZUZZA bo jej CHER zdobyla 2 miejsce:multi: :multi: :multi:
maga18 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Psy młodziez Genesis z Lubuskiej Wsi MICHELL'IN SUPRISE Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE Hossa-Vija
maga18 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 posrednia Toffik ELITE SUNSHINE von Hellmundin otwarta MY LONGTIME COMPATION Ultimo GREMLIN GUCIO Casidi
maga18 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 SUKI mlodziez A DREAMGIRL BY PIECHUR of Exotic Dog posrednia ROZA Rossini
zuuzza Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Agama napisał(a):szczegoly BESTU 9 w LEGNICY pewnie poda ZUZZA bo jej CHER zdobyla 2 miejsce:multi: :multi: :multi: A proszę bardzo -fotka domorosłego fotografa robiona w strugach lejącego deszczu,więc jakość...... http://img86.imageshack.us/img86/3680/bogfi9.jpg
anna1 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 hahahahaha orsini tak jak mowilas- pudle na topie:)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dudek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gratuluje wszytkim zwycięzcom!!!:multi: Dawajcie więcej zdjęć;)
Recommended Posts