Iwona Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Nesjanka napisał(a):ojejej :ices_bla::ices_bla::ices_bla: ale już jest :loveu::loveu: No to szczęśliwie odnalazła się:cool3:
flashka-g Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 przypominam ze do tej niedzieli jest pierwszy termin zglaszania i oplat na światówke...ja zrezygnowalam:) Bede tylko ogladac.
AiK Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Juz wrocilam :cool3: Czy ktos chce obejrzec przeterminowane zdjecia z Zakopiańskiej wystawy? :diabloti:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 AiK napisał(a):Juz wrocilam :cool3: Czy ktos chce obejrzec przeterminowane zdjecia z Zakopiańskiej wystawy? :diabloti: no pytanie ..... chyba wszyscy :cool3:
AnkaW Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 AiK napisał(a):Czy ktos chce obejrzec przeterminowane zdjecia z Zakopiańskiej wystawy? :diabloti: dawaj dawaj, ja kce :multi: :multi: :multi:
resuruss Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 AiK!!!!Super foteczki!!!!! Widze ,ze moj ulubieniec sie na ostatnia załapał :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Chodzi i to jak pieknie :loveu: Choc w sumie wyglada jakby płynał ,albo moze lepiej jakby jechał na kołeczkach ;) Poza tym zwrociłam uwage ,ze Czako bardzo ładnie wyszedl na pierwszej focie i Ania i Psy tez stwierdziła ,ze wyszedl bardzo ładnie .
anna1 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Gratuluje wszytskim sopotu , zwlaszca mojej faworycie Cherr odelli :)) no dionio, nie ma to jak handler:))) gratulacje:)) ja wlasnie wrocilam ze slonecznej Tunezji i widze ze niewiele mam do czytania :cool3: a na marginesie dodam ze Secret Na Wage Zlota "Honorata" uukonczyla Interchampionat we Lwowie ( nie byla jedyna suka na wystawie:), rase wygral rewelacyjny Sasquehanna Welon nagi syn piechura i sabeliny to tyle , ide spac:))))
resuruss Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No ja tez mowie o tym na ostatniej focie o pekinczyku Renwars Masterpiece z Charsem Lewisem-Croockiem .;) A o Czako napisalam w nastepnym akapicie ;) A teraz niespodzianka,Pan Marek kochany wysłal fotki z Sopotu!!!!!! DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!!!
AiK Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ja widzialam go na kilku wystawach ale zawsze na reku pana tam też wygląda fajnie
Recommended Posts