Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']W takim razie do zobaczenia jutro w Kielcach!!!!!!!!!!Jedziemy z Malawaszka zaopatrzone w aparaty ,kamery i pozytywne nastawienie!!!!!!!!!!![/quote]

:o kamere masz????

Posted

Ress.i Malawaszko nareszcie Was poznam :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .U mnie znowu zmiana planow i zamiast do Lodzi to gnam do KIELC :o

Posted

[quote name='resuruss']A zobaczcie tu jaki czadowy sedzia :lol: :lol: :lol:

[url]mms://vid01.wkstmk.at/wkstmk/wko/tullnfilm/juniorhandling_1.10.05.wmv[/url][/quote]Fakycznie sędzia ekstra- to jakiś skin, fryzura zabójcza. Jeszcze takiego sędziego nigzie nie widziałam, A gdzie Ty Ress takie fajne filmiki znajdujesz ?

Posted

[quote name='maga18']POWODZENIA JUTRO!!! :kciuki:

[b]GANG ŁYSYCH GÓRĄ[/b] :multi: :laola: :kciuki: ;)[/quote]Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze zwycięstwa. Moja brydsza połowa też jedzie, ale bez psów. Wiezie znajomego z buldożkiem , bo mu sie pops€l samochód , no i przy okazji Agamę

Posted

[quote name='resuruss']A zobaczcie tu jaki czadowy sedzia :lol: :lol: :lol:

[url]mms://vid01.wkstmk.at/wkstmk/wko/tullnfilm/juniorhandling_1.10.05.wmv[/url][/quote]

Ja nic nie widzę, ale z Waszego opisy myślę, że jest to Robert Blummel, hodowca grzywaczy i właściciel tegorocznego Zw. Europy

Posted

[quote name='góral'][quote name='resuruss']A zobaczcie tu jaki czadowy sedzia :lol: :lol: :lol:

[url]mms://vid01.wkstmk.at/wkstmk/wko/tullnfilm/juniorhandling_1.10.05.wmv[/url][/quote]

Ja nic nie widzę, ale z Waszego opisy myślę, że jest to Robert Blummel, hodowca grzywaczy i właściciel tegorocznego Zw. Europy[/quote]Trzeba dłużej poczekać. Ja czekałam 5 minut zanim się otworzyło

Posted

Ja wlasnie wpadlam w przerwie miedzy kapaniami.....

Goral!Nie wiem dlaczego Ci sie ten filmik nie otwiera......Pan sedzia jest dosc oryginalny.....ma irokeza !!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...