Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja również - dostałam !!! :multi:

szkoda, że grzywaczki i yorczki wystawiane są na 2 różnych halach - chyba znowu się "nie nabędę" przy grzywaczach .... :icon_roc: - pewnie mąż będzie walczył !!! dajcie mu fory ....

Posted

[quote name='AnkaW']:lol: :lol: bo my mamy psa i z suczką nie bedzie walczył :lol: :lol:[/quote]

no wiesz Aniu??? jest taki moment na wystawie, że piesek walczy z suczką 8) trzeba wierzyć w swoją pociechę :fadein:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='AnkaW']:lol: :lol: bo my mamy psa i z suczką nie bedzie walczył :lol: :lol:[/quote]

no wiesz Aniu??? jest taki moment na wystawie, że piesek walczy z suczką 8) trzeba wierzyć w swoją pociechę :fadein:[/quote]

KTO JAK KTO - ale Ania napewno o tym wie.....

pozdrawiam :roll:

Posted

[quote name='AnkaW']W maju - też w Kielcach :wink:[/quote]

oooooo :niewiem: to Gizmo to LITTLE PONY Pomarszczony Czar ??????

a wiesz, że Alejka była wtedy w 4 tyg ciąży i tydzień później była już gruba ...

Posted

[b]Nesjanka[/b] nie - Gizmo to Dropsik z Gangu Łysych, on wtedy dostał Zw. Młodzieży

I pamietam jak sie cieszyłam że mój wcale nie jest taki gruby, bo Alejka też dobrze wyglądała :wink: :lol: :lol: a niedługo dowiedziałam się że urodziła szczeniaczki :roll:

Posted

[quote name='AnkaW'][b]Nesjanka[/b] nie - Gizmo to Dropsik z Gangu Łysych, on wtedy dostał Zw. Młodzieży

I pamietam jak sie cieszyłam że mój wcale nie jest taki gruby, bo Alejka też dobrze wyglądała :wink: :lol: :lol: a niedługo dowiedziałam się że urodziła szczeniaczki :roll:[/quote]

ale twoj gizmo nie jest gruby przeciez :o ile on wazy?
ja wczoraj mierzylam marcelowi obwod w klacie, bo kupuje ubranko i sie lekko zszokowalam - ma 50 cm :o paker mój mały :lol:

Posted

[quote name='maga18']a wiecie, ze za rok zimowe Kielce to bedzie miedzynarodowka???!!! :D[/quote]
hahahaha no:))))))masz reflex hahahaha:))))))i to tydzien po swiatowce wiec ludzie przyjada na tydzien nach Polen :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...