EwikB Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 AngelOfDeath napisał(a):BOB dla Nababa Ogromne gratulacje
Bławatek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA GERMANIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :laola: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
miniaga Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ogromne gratulacje dla Germaniki i jego psów oraz wszystkich, którzy z powodzeniem reprezentowali nas w Helsinkach.
Magnolia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ogromne GRATULACJE dla GERMANIKI !!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :smilecol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi:
Minimolos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Chinese Crested Dog (74) Judge: Luis Pinto Teixeira BOB Nabab Germanika (Ostrowski Adam, Olsztyn) Mł.Zw.Europy (pies) Zorrazo Chin-Chin (Fredrikson Marika, Nummela) Mł.Zw.Europy (suka) Tournais Bee Gees (Dermit Maria, Kopparberg) Zw.Europy (pies) Nabab Germanika (Ostrowski Adam, Olsztyn) Zw.Europy (suka) Sun Dan I'm So Funny (Fredrikson Marika, Nummela) BOB Veteran Tre Pe's Okej Jag är Tjej (Säily Mirja-Leena, Saloinen) BOB Puppy Sasquehanna Palermo (Tusheva T, Krasnogorsk) BOB Breeder Kennel Sun Dan (Heiskanen Susanna, Heinola kk)
maga18 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [SIZE="7"]!!! BRAWO !!! Jak miło ze polskie grzywacze odnosza taaaaakie sukcesy :) GRATULACJE DLA HODOWLI GERMANIKA!!! :laola:
miniaga Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ogromne gratulacje dla Resuruss i Quanda, który w Raciborzu wziął rasę i był II na grupie:multi: :multi: :multi: :multi:
Dudek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 GERMANIKA - OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Dudek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 METAXA Sua Sponte ANNY1 - w Lublinie BOB:loveu: :loveu: :loveu: (z tego co wiem do tej pory):loveu: :loveu: :loveu: Gratuluję Aniu!!!!!!
Dudek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A ja oczywiście nie pojechałam gościnnie do Lublina...:-( Znowu się źle czułam i stwierdziłam że nie ma sensu się forsować:shake: i bardzo żałuję:-(
Iwona Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [SIZE="4"]Wielkie, [SIZE="6"]ogromne gratulacje dla Germaniki i jego psów- - to wielki zaszczyt i osiagnięcie, bardzo cieszy taki sukces polskich psów na europejskiej wystawie:BIG: :BIG: :BIG: Anna 1- gratuluję sukcesu w Lublinie:cool2: :cool2: :cool2: [SIZE="5"]Wielkie gratulacje dla Jasona z Didi za ukończenie młodzieżowego championatu [SIZE="5"]Gratulacje dla Res i Quandusia- wspaniale się spiasaliście- braaaawoooo:-) oraz pragnę pochwalić się,że w dniu dzisiejszym w wieku 14,5 miesiąca KASIOPEA z Jasne hvezdy ukończyła młodzieżowy chamionat Polski:lol: i jednocześnie chcę pogratulować moim dziewczynkom za sprawienie mi tak wielkiej przyjemności:-)
AngelOfDeath Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Dudek']METAXA Sua Sponte ANNY1 - w Lublinie BOB:loveu: :loveu: :loveu: (z tego co wiem do tej pory):loveu: :loveu: :loveu: Gratuluję Aniu!!!!!! Aniu ... GRATULUJE !
Jolka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ależ dzisiaj powodów do gratulacji i radości wystawiających GERMANIKA :laola: [SIZE=1](OGROOOOMNY sukces -no ale togo można się było spodziewać :cool3: ) Iwonka ,Didi, Ress, Anna1 - [SIZE=3]wieeeeelkie gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: I oddzielne ogromne gratulacje dla ślicznej handlerki Darii, [SIZE=2]przy której Kesi tak pięknie rozkwitła. Tak trzymać !!!! :lol:
AnkaW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Wielkie gratulacje GERMANIKI :multi: :multi: :multi: :terazpol: Iwona, Didi Ress super :multi: :multi: :multi: oraz gratulki dla zwycięzców z Lublina :multi: :multi: :multi:
miniaga Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Iwona']Wielkie, ogromne gratulacje dla Germaniki i jego psów- - to wielki zaszczyt i osiagnięcie, bardzo cieszy taki sukces polskich psów na europejskiej wystawie:BIG: :BIG: :BIG: Anna 1- gratuluję sukcesu w Lublinie:cool2: :cool2: :cool2: Wielkie gratulacje dla Jasona z Didi za ukończenie młodzieżowego championatu Gratulacje dla Res i Quandusia- wspaniale się spiasaliście- braaaawoooo:-) oraz pragnę pochwalić się,że w dniu dzisiejszym w wieku 14,5 miesiąca KASIOPEA z Jasne hvezdy ukończyła młodzieżowy chamionat Polski:lol: i jednocześnie chcę pogratulować moim dziewczynkom za sprawienie mi tak wielkiej przyjemności:-) Iwonko Ogromne gratulacje!!! Fantastyczny dzień!!!!
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='AnkaW']Wielkie gratulacje GERMANIKI :multi: :multi: :multi: :terazpol: Iwona, Didi Ress super :multi: :multi: :multi: oraz gratulki dla zwycięzców z Lublina :multi: :multi: :multi: a jak poszlo w Lublinie? ja niestety nikogo z dogomani nie poznałam :-(
Donio Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Wielkie gratulacje dla Jasona i Kesi. Oboje bardzo mi się spodobali w Lesznie, więc tym bardziej się cieszę. Gratulacje też dla ich właścicieli - Iwony i Didi.:lol::lol::multi::multi:
AnkaW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Karolayna - Nie spotkałyśmy się bo nam ring i sędziego zmienili :angryy: :angryy: Radek dosk. bez lokaty :lol: :lol: :lol: , ale jak dla mnie spisał sie na duuuuży medal, choć medali i zwycięzcy nie dostali bo zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
sh_maniak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Bardzo fajna atmosfera była dzisiaj przy ringu grzywaczy i nie tylko ;) , mój pies "umilał" marudzeniem wszystkim wystawe :cool3: Bog 9 1. shih-tzu - ten co zawsze:cool3: , śliczne zwierzatko :loveu: 2. Siwiec :loveu: :loveu: :loveu: 3. pudel duzy biały - również piękne zwierzatko :loveu:
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='AnkaW']Karolayna - Nie spotkałyśmy się bo nam ring i sędziego zmienili :angryy: :angryy: Radek dosk. bez lokaty :lol: :lol: :lol: , ale jak dla mnie spisał sie na duuuuży medal, choć medali i zwycięzcy nie dostali bo zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a kto Was sędziował? i kto wygrał w młodziezy?
Em-ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Bardzo sie cieszę, że dla większości ta niedziela okazała sie wspaniałym dniem - gratuluję !!! Szczególnie gratuluję naszej wspaniałej reprezentacji - i dziękuję za taki sukces ;) :terazpol: GERMANIKA TEAM :thumbs: Dla Kesi i Jasonka ogromne brawa :klacz: :klacz: :klacz: i całuski w noski ;) Pozdrawiam wystawców z Lublina - bardzo było mi miło ;) ( dla zainteresowanych zdjecia prześlę pocztą.....)
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Em-ka'] Pozdrawiam wystawców z Lublina - bardzo było mi miło ;) ( dla zainteresowanych zdjecia prześlę pocztą.....) ja bym poprosiła na maila :oops: [email protected] same grzywacze czy moze jeszcze jakies rasy?
Recommended Posts