Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogromne GRATULACJE dla GERMANIKI !!!!!!!!!!!!!!!!
:smilecol: :smilecol:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi:

Posted

Chinese Crested Dog (74)
Judge: Luis Pinto Teixeira

BOB
Nabab Germanika (Ostrowski Adam, Olsztyn)

Mł.Zw.Europy (pies)
Zorrazo Chin-Chin (Fredrikson Marika, Nummela)

Mł.Zw.Europy (suka)
Tournais Bee Gees (Dermit Maria, Kopparberg)

Zw.Europy (pies)
Nabab Germanika (Ostrowski Adam, Olsztyn)

Zw.Europy (suka)
Sun Dan I'm So Funny (Fredrikson Marika, Nummela)

BOB Veteran
Tre Pe's Okej Jag är Tjej (Säily Mirja-Leena, Saloinen)

BOB Puppy
Sasquehanna Palermo (Tusheva T, Krasnogorsk)

BOB Breeder
Kennel Sun Dan (Heiskanen Susanna, Heinola kk)

Posted

GERMANIKA - OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

METAXA Sua Sponte ANNY1 - w Lublinie BOB:loveu: :loveu: :loveu: (z tego co wiem do tej pory):loveu: :loveu: :loveu:
Gratuluję Aniu!!!!!!

Posted

A ja oczywiście nie pojechałam gościnnie do Lublina...:-( Znowu się źle czułam i stwierdziłam że nie ma sensu się forsować:shake: i bardzo żałuję:-(

Posted

[SIZE="4"]Wielkie, [SIZE="6"]ogromne gratulacje dla Germaniki i jego psów- - to wielki zaszczyt i osiagnięcie, bardzo cieszy taki sukces polskich psów na europejskiej wystawie:BIG: :BIG: :BIG:

Anna 1- gratuluję sukcesu w Lublinie:cool2: :cool2: :cool2:

[SIZE="5"]Wielkie gratulacje dla Jasona z Didi za ukończenie młodzieżowego championatu

[SIZE="5"]Gratulacje dla Res i Quandusia- wspaniale się spiasaliście- braaaawoooo:-)

oraz pragnę pochwalić się,że w dniu dzisiejszym w wieku 14,5 miesiąca KASIOPEA z Jasne hvezdy ukończyła młodzieżowy chamionat Polski:lol: i jednocześnie chcę pogratulować moim dziewczynkom za sprawienie mi tak wielkiej przyjemności:-)

Posted

Ależ dzisiaj powodów do gratulacji i radości wystawiających
GERMANIKA :laola: [SIZE=1](OGROOOOMNY sukces -no ale togo można się było spodziewać :cool3: )
Iwonka ,Didi, Ress, Anna1 - [SIZE=3]wieeeeelkie gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:
I oddzielne ogromne gratulacje dla ślicznej handlerki Darii, [SIZE=2]przy której Kesi tak pięknie rozkwitła. Tak trzymać !!!! :lol:

Posted

Wielkie gratulacje GERMANIKI :multi: :multi: :multi: :terazpol:

Iwona, Didi Ress super :multi: :multi: :multi:

oraz gratulki dla zwycięzców z Lublina :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Iwona']Wielkie, ogromne gratulacje dla Germaniki i jego psów- - to wielki zaszczyt i osiagnięcie, bardzo cieszy taki sukces polskich psów na europejskiej wystawie:BIG: :BIG: :BIG:

Anna 1- gratuluję sukcesu w Lublinie:cool2: :cool2: :cool2:

Wielkie gratulacje dla Jasona z Didi za ukończenie młodzieżowego championatu

Gratulacje dla Res i Quandusia- wspaniale się spiasaliście- braaaawoooo:-)

oraz pragnę pochwalić się,że w dniu dzisiejszym w wieku 14,5 miesiąca KASIOPEA z Jasne hvezdy ukończyła młodzieżowy chamionat Polski:lol: i jednocześnie chcę pogratulować moim dziewczynkom za sprawienie mi tak wielkiej przyjemności:-)

Iwonko Ogromne gratulacje!!! Fantastyczny dzień!!!!

Posted

[quote name='AnkaW']Wielkie gratulacje GERMANIKI :multi: :multi: :multi: :terazpol:

Iwona, Didi Ress super :multi: :multi: :multi:

oraz gratulki dla zwycięzców z Lublina :multi: :multi: :multi:

a jak poszlo w Lublinie? ja niestety nikogo z dogomani nie poznałam :-(

Posted

Wielkie gratulacje dla Jasona i Kesi. Oboje bardzo mi się spodobali w Lesznie, więc tym bardziej się cieszę. Gratulacje też dla ich właścicieli - Iwony i Didi.:lol::lol::multi::multi:

Posted

Karolayna - Nie spotkałyśmy się bo nam ring i sędziego zmienili :angryy: :angryy:
Radek dosk. bez lokaty :lol: :lol: :lol: , ale jak dla mnie spisał sie na duuuuży medal, choć medali i zwycięzcy nie dostali bo zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bardzo fajna atmosfera była dzisiaj przy ringu grzywaczy i nie tylko ;) , mój pies "umilał" marudzeniem wszystkim wystawe :cool3:

Bog 9

1. shih-tzu - ten co zawsze:cool3: , śliczne zwierzatko :loveu:
2. Siwiec :loveu: :loveu: :loveu:
3. pudel duzy biały - również piękne zwierzatko :loveu:

Posted

[quote name='AnkaW']Karolayna - Nie spotkałyśmy się bo nam ring i sędziego zmienili :angryy: :angryy:
Radek dosk. bez lokaty :lol: :lol: :lol: , ale jak dla mnie spisał sie na duuuuży medal, choć medali i zwycięzcy nie dostali bo zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a kto Was sędziował?
i kto wygrał w młodziezy?

Posted

Bardzo sie cieszę, że dla większości ta niedziela okazała sie wspaniałym dniem - gratuluję !!!
Szczególnie gratuluję naszej wspaniałej reprezentacji - i dziękuję za taki sukces ;) :terazpol: GERMANIKA TEAM :thumbs:

Dla Kesi i Jasonka ogromne brawa :klacz: :klacz: :klacz: i całuski w noski ;)

Pozdrawiam wystawców z Lublina - bardzo było mi miło ;)
( dla zainteresowanych zdjecia prześlę pocztą.....)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...