Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Niestety w Lesznie mnie nie bedzie.....:shake:[/quote]
łe:shake:.. a Wawa Cacib w lipcu?;)bo Szczecin to chyba nie...bo za daleko macie choc moze...:razz:

Posted

Oudi Super Ciapki slodki maluszek!!!!!!Wlosa ma kupe jak niedzwiedz i zakapior z niego niezly.Ma bardzo ladna samcza glowe - byc moze na zdjeciach tego nie widac ,ale rosnie z niego niezle ziolko i przystojniak zarazem:

[IMG]http://img362.imageshack.us/img362/8234/1310573hv.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Agama']IWONA dla CIEBIE CORECZKI i oczywiscie KESI caluski:lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Ślicznie dziękujemy:oops: - nie omieszkam dziewczyn wycałować:lol:

Posted

SLICZNY PORTRECIK I PIEKNY PIESEK _didi GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: JASONEK SWIETNIE SIE PREZENTUJE:loveu:

Posted

[quote name='Ania-k']a ja widziałam [B]Ress i Malawaszkę[/B] :multi: :multi: ale one pewnie niewidzą,że ja to ja :cool3: bo ponieważ im nie powiedziałam bo ja dooopa jestem,gratulacje Ress...masz śliczne psiaki :loveu:[/quote]

:mad: :mad: :mad: kurdeeee nooo :mad: w którym miejscu???

Kolejny fajowy dzień spędziłam :loveu:

Gratuluję wszystkim oczywiście :loveu: a fotki dam później bom padnieta deczko :oops:

Posted

Dziękujemy za gratulacje:oops: - jak zwykle jestem baaardzo zadowolona z dziewczyn- sędzina przyznawała się do wielkiego dylematu z wyborem:-), czego dała wyraz na ringu długo zastanawiając się - mamy srebro i piękny opis:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...