Nesjanna Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 do mnie dzwonili pytać się czy zgłosiłam nagie czy pp ale oceniane chyba będą razem oceniać będzie sędzia Ząbek (tylko imienia nie znam...)
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 trzymajcie kciuki jutro za nasze dogomaniacke psiaki...no a najbardziej to chyba zeby jednak nie padało:roll: ( trzeba wierzyć w cuda:cool3: )
Iwona Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='flashka-g']trzymajcie kciuki jutro za nasze dogomaniacke psiaki...no a najbardziej to chyba zeby jednak nie padało:roll: ( trzeba wierzyć w cuda:cool3: )[/QUOTE] W cuda jak cuda, ale może zapędzić Onkę i Jolkę aby od rana odganiały chmury?:evil_lol: we własnym i naszym interesie:cool3:
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 no wlasnie Onka i Jola ustawcie jakies dmuchawy:lol:
Jolka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Hihihihihi...... Właśnie się dmuchawa właczyła. :evil_lol: Zaczął wiać leciutki wiaterek i niebo się zachmurzyło :placz: Strach się bać :flop:
AnkaW Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=red]Trzymam kciuki za sukcesy i przyzwoitą pogodę[/COLOR][/SIZE][/B] :bigok: :cool2: :thumbs: [/CENTER]
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 a bedzie moze ktos miał pawilon albo jakis namiot i byłby tak miły uzyczyc nam skrawek przed deszczem?? bo moj pawilon straciłam kiedys na kawałki na wietrznej wystawie i juz nawet nie bylo co zbierac:lol: Ja bede pewnie kolo 8 na wystawie. A moze ktos wie czy mozna wjechac na teren wystawy ( bo napisane jest na potwierdzeniu ze koszt prakowania wystawy 15 złoty) pod same ringi??
Jolka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [B]Flashka - [/B]jak będziesz ok 8 - to napewno będą jeszcze miejsca na parkingu prawie przy samych ringach :lol:
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 oby;) a moze ktos mi jescze powiedzoec czy jest tam gdzie podlączyc sie pod prąd??:)) a raczej cos podlaczyc:lol:
Em-ka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [FONT=Century Gothic][COLOR=navy][B]Jolka, Onka, Iwonka[/B][/COLOR] - czekam na wyniki jutro - powodzenia :happy1: !!! Jolka - pamiętaj :ylsuper:!!! [/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT]
Marta Chmielewska Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Eeeee tam, mało psów w Jeleniej, maluuuusio. Każdy wróci z medalem ;) Nawet kciuków nie trzeba trzymać :evil_lol: :cool3: Byle pogoda była znośna. Mnie o prawda nie będzie ciałem za to duchem jak zawsze :p Bawcie się dobrze :multi:
resuruss Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [B]Trzymam kciuki za jutrzejszych wystawcow i ich psiaki!!!![/B] [B]Bawcie sie dobrze!!!!![/B]
didi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]POWODZENIA !! [/COLOR][/SIZE][/B]
Magnolia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [B]Życzę wszystkim złotych medali!!!!! [COLOR=navy]POWODZENIA.[/COLOR][COLOR=black] Trzymam kciuki [/COLOR][/B] :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ohooo ale mam refleks - pewnie już po ocenie, ale dziewczyny trzymam :kciuki: :lol:
Magnolia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Już po ocenie???????? :???: A zna ktoś jakiś wyniki???? :confused:
Marcin M Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Z przyjemnością informuję, że w dniu wczorajszym MARTINI SuaSponte ukończył Młodziezowy Championat Litwy. Aniu gratuluje udanego występu!!
Em-ka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Psy -szczeniąt Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE Psy -szczeniąt Secret PAN I WŁADCA - [B]I WO[/B] Psy -młodzieży ADVOCAAT Black Dragon [B]I dosk [/B]Psy -młodzieży ARTUSH od Teareibi [B]III dosk [/B]Psy -młodzieży ELITE SUNSHINE von Hellmundin [B]II dosk [/B] Psy -pośrednia Sasquehanna (FCI) DEDUR [B]II [/B]Psy -pośrednia VENI OTELLO Sub-O-Divo (FCI) [B]I dosk [/B] Psy -otwarta DON JUAN z Lubuskiej Wsi [B]III bdb [/B]Psy -otwarta VASCO Rosa Thea [B]I dosk [/B]Psy -otwarta ŻUREK Sakladir [B]II [/B] Psy -championów NOBEL Sub Divo - [B]nieobecny [/B] Suki -szczeniąt RAMONDA LAVANDULA - [B]WO [/B] Suki -młodzieży FRASZKA z Gangu Łysych [B]III [/B]Suki -młodzieży KASIOPEA z Jasne hvezdy [B]I dosk [/B]Suki -młodzieży LINNEA LAVANDULA [B]II [/B] Suki -otwarta LAWENDA Maff-Staff[B] II [/B]Suki -otwarta POLA Amitycja [B]I [/B] Suki -championów Sasquehanna (FCI) SABDA [B]I [/B]Suki -championów Sasquehanna (FCI) WENWDA [B]II [/B] Suki -weteranów MY EXOTIC WORLD ABRA CADABRA Zwycięzca Młdzieży - [B]Kasjopea z Jasne Hvezdy[/B] :) Zwyciezca Rasy - [B]Sasquehanna Sabda[/B] Gratuluję !!! :multi:
Agama Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 IWONA FLASZI MAGA ONKA MARTA:laola: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ilona Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=red]Iwona Onka Maga Flashka GRATULACJE!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] :laola: :laola:
pentu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 grupa 9 ta w Jeleniej górze sedzia Junikiewicz 1 lhasa apso Patryka Bukowczna 2 shih tzu Bohemia Akro 3 chinski grzywacz Sasquehanna(FCI)SABDA
Recommended Posts