Germanika Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Donio napisał(a):Chciałbym przyznać moje prywatne Grand Prix za ten post po przeczytaniu ostatnich trzydziestu stron. Ress, wspaniałe zdjęcia, niestety, nie wszystkie psy rozpoznaję. Mam ogromną prośbę: chciałbym zobaczyć Ecru i Efective Nesjana, A przynajmniej podaj numer postu, na którym one są. flashka -q i Germanika , jestem pod wrażeniem Waszych wypowiedzi, wyważonych i widać do końca przemyślanych. Brawo!!! Nie za bardzo rozumiem te napaści na Sengę, która nie skrytykowała wad żadnego psa. Osobiście doceniam urodę i Toffika, i Liska; nie chciałbym mieć żadnego z nich, bo mają cechy, które mi nie odpowiadają (zaznaczam: cechy, a nie wady). Ciekawe, czyim klonem jest "tomorow"? Pewnie razem z Orsini prowadzą w tajemnicy hodowlę chińczyków. A może mają parę sztuk na współwłasność? Brawo!!!!! Ja chylę czoła za to, co napisałeś Donio,właśnie o to w tym wszystkim chodzi, aby każdy z nas miał swój punkt widzenia i potrafił w normalny sposób go wypowiedzieć. Wielokrotnie pisałem, że powinniśmy mieć swój plan hodowlany, wystawowy..., który nie musi przecież podobać się wszystkim, bo to utopia. Najważniejsze abyśmy my byli zadowoleni z naszych poczynań. Wielokrotnie słyszałem, że moje psy są nietypowe, są dyskfalifikowane, że Nabab jest garbaty, ma krótką kufę źle biega i że nie jest opalony i co.....i nic, on jest mój, mnie się podoba. Wciąż się modlę, aby mi taki sam jeszcze raz się urodził, niestety mało realne. Na zakończenie, Donio uderzyłeś w stół, ale nożyce się nie odezwą, bo nie mają powodu(trochę żartobliwa puenta, ale za dużo tutaj-forum- złych emocji). Oby więcej ludzi z takim podejściem.
miniaga Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Słuchajcie a ja nie roumiem po co cały ten szum. Ja też popełniłam ten błąd jakis czas temu i dałam sie wpuścić w powystawowe utarczki a emocje wzieły góre. Tak naprawdę wszystkie wypowiedzi sa mocno czytelne. Prywatne sympatie i antypatie przekładaja się na ocene psów. Ci, którzy lubia Germanike zaciecie go bronią, choc tak naprawde On sam chyba nie czuje sie atakowany i bardzo dobrze, że ma to wszystko gdzieś... Ci, którzy lubia Mage bronią jej, choc tak naprawdę po co? Toffik zwyciężył i to broni się samo.... Nie było to jego pierwsze zwyciestwo i nie ostatnie, ale problem polega na tym, że wygrał z psem z hodowli Germanki. Najsmieszniejsze jest jednak to, ze ani Góral ani Hodowca Idealisty Germanika nie wznoszą sprzeciwu- obaj Panowie maja zdrowy dystans. Maga nie przejmuj się tymi pierdołami - ja kibicowałam w młodziezy Liskowi, ale cieszę się z Twojego sukcesu szczerze. Ile ludzi tyle opini i tak naprawde liczy sie to, że osiagnełas sukces dzieki swojej pracy. Nie znam psa, który byłby ideałem.Ludzie zawsze będą gadać a ty nie pozwól by te gadanie popsuło ci humor.
SengaSengana Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 miniaga napisał(a): Tak naprawdę wszystkie wypowiedzi sa mocno czytelne. Najsmieszniejsze jest jednak to, ze ani Góral ani Hodowca Idealisty Germanika nie wznoszą sprzeciwu- obaj Panowie maja zdrowy dystans. BRAWO!!!!!!!!!!!!!:modla: :modla: :modla: :modla: :klacz: :klacz: :klacz:
Magdunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :) mi się podobała wystawa, zarówno Pani, która sędziowała- jej podejście do podsądnych :))- nawet mojego popłocha :obłaskawiła", jak i psinki- cudne cudne, śliczne :)) jedynie nagłośnienie i skupienie w spodku nader nieprzyjazne :/ pozdrawiam!
paniMysza Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 miniaga, jak to nie ma psa , który byłby ideałem- mój marcel:loveu: ;)
paniMysza Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 sliczne zjdecia. i mam pytanie, co to za psiak z klasy championów na zdjeciu okok nababa? bardzo mi sie podoba (na zdjeciu oczywiscie bo nie widzialam na zywo ani ze wszystkich stron:lol: ).
Dudek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A ja mam pytanie do autorów zdjęć (Malawaszki, P. Marka Paśkiewicza)... Czy mogłabym je wykorzystać na swojej stronie internetowej - oczywiście podpisane??? Tylko nie wiem jak się mam skontaktować z P. Markiem:-( buuuu...:placz: Ress - Ty masz z nim kontakt:cool3: podpytaj się;) Em-ka - czekam na Twoją porcję zdjęć;)
resuruss Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Juz pytam!!!Mysle ,ze p.Mareczek jest taki kochany ,ze nie bedzie mialnic przeciw temu!!!!
malawaszka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dudek - jasne :loveu: ja zawsze pękam z dumy jak moje fotki gdzieś chcą być :lol: już Ci ślę duże
AnkaW Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A ma ktoś jeszcze jakieś fotki mojego Gizmaka :p to poprosze ma meila [email protected] W końcu to jego ostatnia wystawa była :-(
AnkaW Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ano bo Gizmuś nienawidzi wystaw, z chwilą wejścia na ring staje się zupełnie innym psem, i nie będę więcej mordować ani jego ani siebie :-( . Zrobiliśmy hodowlankę - na wszelki wypadek gdyby jakaś panna się w nim zakochała ;) :lol: :lol:
miniaga Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pani Myszo Każdy ma jakis swoj ideał. nie widziałam Marcela na żywo, ale słyszałam, ze to piekny pies. Ja mam w domu noc i dzień. I chociaż jestem pod dużym wrazeniem Jagódki, kocham obydwie tak samo. Tasi ma swoje wady, ale jest spełnieniem moich marzeń. Dużo razem przeszłyśmy, choc jesteśmy razem krótko.
Nesjanna Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Rees - czy ja też mogę prosić o kontakt do Pana Marka ??? :p
resuruss Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pan Marek zgodzil sie na umieszczenie zdjec na Waszych stronach!!!!!! Oczywiscie za oplata jaka zostala wymieniona kilka postow wczesniej.;)
Dudek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :Cool!: :sweetCyb:No to przy następnej wystawie... :buzi: :loveu: Waszeczko - super!!! Dzięki:loveu:
Dudek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 AnkaW nie wymiguj się końcem kariery a jak spłacisz Pana Marka;) ??
paniMysza Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 no przeciez radzio zaczyna kariere!!!!:lol: spłaci jak bedzie wystawiała malucha:evil_lol:
paniMysza Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 miniaga napisał(a):Pani Myszo Każdy ma jakis swoj ideał. nie widziałam Marcela na żywo, ale słyszałam, ze to piekny pies. Ja mam w domu noc i dzień. I chociaż jestem pod dużym wrazeniem Jagódki, kocham obydwie tak samo. Tasi ma swoje wady, ale jest spełnieniem moich marzeń. Dużo razem przeszłyśmy, choc jesteśmy razem krótko. to mój pączuś:loveu:
AnkaW Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 paniMysza napisał(a):no przeciez radzio zaczyna kariere!!!!:lol: spłaci jak bedzie wystawiała malucha:evil_lol: No właśnie :evil_lol: :evil_lol: . Wystawy to jest jakaś choroba, nie można się od nich oderwać :cool3: . A to wszystko przez Grucę, bo namówiła mnie na pierwszą :multi: :multi: , później pokazała dogomanię, gdzie Was wszystkich mogłam poznać. :loveu: :loveu:
Em-ka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 flashka-g napisał(a):emka moge Twoje fotki wstawic na strone? Jeśli masz takie życzenie - to będzie mi bardzo miło :)
Recommended Posts