Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss'][COLOR=red]Ja bede jutro kibicowac Grucy i Mirusi osobiscie!!!!!!!!!Tylko nie wiem jak my wytrzymamy na lodowisku,bo tam jest V grupa wystawiana:roll: [/COLOR][/quote]

Znaczy się będzie zimno :crazyeye: :crazyeye: , oj to Mirusia ma prze......:shake:

Posted

Katowice są porąbane - w zeszłym roku też były meksykany i peruwiany na lodowisku obok SH, azjatów i innych futrzastych miśków :crazyeye: gdzie tu jakakolwiek logika??? ?

Gruca trzymam :kciuki: za Mircię:loveu:

Posted

A ja życze wszystkim wystawiajacym w Katowicach dobrej zabawy i naprawdę, żałuję, że mnie nie bedzie. Szczególnie kibicuję debiutantom( Bułce i innemu pieczywu;) ) oraz Całemu Gangowi i Quando.

Wiem, że niezależnie od wynikow będziecie się świetnie bawić i liczę, że mnie nie zawiedziecie i zrobicie duuuuuuuuuużo zdięc.

Miłej zabawy:lol:

Posted

Ja mimo tego ,ze jest jak na moj dom dramatycznie wczesnie,za chwilke sie zbieram na wystawe.W koncu Grucusia nie bedzie siedziala sama przy ringu ,nie??????Zdjecia beda juz dzis!!!!!

Posted

No to zaczynamy już dzisiaj trzymać kciuki za wystawiających :thumbs:
A za SH nie w "pieskim" temacie też :thumbs:
Ress zorientuj się proszę na miejscu czy na wejściu wystarczy zaśw. o szczepieniu p.wściekliźnie bo mnie pani z ZK Katowice tak powiedziała a na potwierdzeniu jest o urzędowym zaświadczeniu.
I jak jest z wprowadzeniem na halę nie zgłoszonego psa. :???:

Posted

Jolka!!!!Oczywiscie z zaswiadczeniemsie zorientuje ,bo sama jestem ciekawa....A co do psow nie zgloszonych z doswiadczen z poprzednich wystaw wiem,ze firma obslugujaca show jest bardzo nieugieta......Po prostu na terenie Spodka nie ma az tyle miejsca i dlatego wprowadzono limit zgloszen.Wypytam i jak wroce to napisze.

Posted

Sorki,że piszę w tym temacie,ale mam prośbę do Resuruss.;)
Czy mogłabyś podać namiar na szubienicę,której fotki wkleiłaś na topiku-"Szubienica z Karuska=uchwyt do suszarki".
Znalazło się kilku chętnych.;)

A przy okazji życzę wszystkim powodzenia w Katowicach.:thumbs:

Posted

Acha......napisze,ale kazdy niech robi jak uwaza.....
ZASWIADCZEN NIE SPRAWDZALI.........niemniej ja nie daje glowy obciac ,ze sprawdzac nie beda........
Z wprowadzeniem nie zgloszonego psa jest ciezko ......chyba ,ze na jednozgloszenie beda wchodzic po koleji......

Posted

MIMO KOSMICZNEJ STAWKI na jutrzejszej WYSTAWIE-zycze WSZYSTKIM ...pokonania konkurencji:lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -przyjezdzajcie z medalami i pucharami iTYTULAMI:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :laola: :laola: CALUJE WSZYSTKICH

Posted

Życzę wszystkim sukcesów na jutrzejszej wystawie.
Życzę, żeby wszyscy wyjechali zadowoleni: ze zwycięstw, z medali i z ocen.
Żałuję, że nie mogę tego wszystkiego zobaczyć. Ściskam kciuki za Liska, Toffiego, Gremlina Gucio, Werseta, Wiraża, Nababa, Perspektywę, Dobrą Wróżkę, Veronicę i wszystkie inne, których jeszcze nie znam lub nie kojarzę.
Życzę, żeby wszystkie Wasze psy zaprezentowały się najlepiej, jak potrafią.

Posted

nie dziękuję Donio!!! :) porobie duzoooooo fotek, wiec mam nadzieje, ze poczujesz sie tak jakbys byl na tej wystawce ;) :cool1:

moje psiaki w 50% gotowe... reszta przed wyjazdem :shake:

Posted

Moja poki co to padnieta o dwoch dniach wystawy juz. Ciekawe jak to bedzie jutro. W kazdym razie my jeszcze nie wykapane..przynajmniej nie Kc:cool3: , ale za to pobudka o 5 i cały tuning odprawimy:evil_lol: Ja poprosze zeby ktos mi zajałą miejscówe na tym parapecie kolo pradu..wprawdzie mam przedluzacz, ale tak mi przedluzy ze nie wiem:shake: :roll: Ress...slicznie sie usmiecham:p :lol: :cool3: :evil_lol:

Pozdrawiam i do jutra bo nie pisze ze swojego konta :multi:

Flashka-g

Posted

Katowice 2005

Psy klasa Młodziezy :
1. TOFFI - Magi :loveu::loveu::loveu: gratuluje :multi::multi::multi:
2.Morel
3. Lisek - Górala
4 .Hazard - Grucy

[COLOR=RoyalBlue][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]Maga GRATULUJE !!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=RoyalBlue][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[COLOR=Magenta][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]tzn że nasz ToFFi zakończył Mł.Ch.Pl :multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool: :Cool!: :ylsuper: :laola:

Madz to teraz musimy koniecznie :beerchug::drinking::cunao: nad tym morzem :evil_lol::eviltong::p:cool3:
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...