Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokładnie :evil_lol:

ah jaki miałas kolor włosów i jaka bluzeczke :evil_lol: widziałam identyczne u kogos innego na fotce z tego samego okresu :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Agama']nie zgadzam sie z TOBA DONIO te pieski ,ktore otrzymaly bdb mialy widoczne niezgodnosci ze wzorcem np lysole klapniete uszole-pisze o moich refleksjach z 2004 r[/quote]
no to chyba powinny dostac ocene dobra a nie bdb?????

Posted

[quote name='resuruss']Kto mial widziec ,ten widzial......;)[/QUOTE]

uuuu ja nie widziałam, tak mi przykro :placz: :placz: :placz: że zostałam pominięta ;)

Posted

Ja tez juz mam!!!!!Tylko jest jeden problem.......
1 -szy pies 95 zl ( z katakogiem)
klasa szczeniat 40 zl ( z katalogiem)

Zaplacilam ofkors za oba a katalog dostane tylko jeden ,bo mam oba na jednym potwierdzeniu......:placz: Milalam katalog dac Sh_maniak :placz:

Posted

[quote name='resuruss']Ja tez juz mam!!!!!Tylko jest jeden problem.......

Zaplacilam ofkors za oba a katalog dostane tylko jeden ,bo mam oba na jednym potwierdzeniu......:placz: Milalam katalog dac Sh_maniak :placz:[/quote]

upomnimy sie o dwa :p

Posted

[quote name='resuruss']Ja tez juz mam!!!!!Tylko jest jeden problem.......

Zaplacilam ofkors za oba a katalog dostane tylko jeden ,bo mam oba na jednym potwierdzeniu......:placz: Milalam katalog dac Sh_maniak :placz:[/quote]

Z tego co słyszałam nigdy nie dają dwóch katalogów :razz: :razz: i dlatego do Rzeszowa zgłosiłam jako pierwszego Radka szczeniaka /z katalogiem/ i jako drugiego Gizmaka /bez katalogu/ więc zaoszczędziłam :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']upomnimy sie o dwa :p[/QUOTE]

Moge Ci oddac swoj,bo u mnie i tak idzie na makulature,ktora potem zalega w garazu,piwnicy lub psim pokoju. :roll:

Posted

[quote name='AnkaW']Z tego co słyszałam nigdy nie dają dwóch katalogów :razz: :razz: i dlatego do Rzeszowa zgłosiłam jako pierwszego Radka szczeniaka /z katalogiem/ i jako drugiego Gizmaka /bez katalogu/ więc zaoszczędziłam :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ja wiem,ze nie daja dwoch katalogow,przy dwoch zgloszonych psach....tylko ,ze ja za te dwa zaplacilam........:angryy:

Posted

[quote name='resuruss']No wlasnie nie chcialam placic ,ale nikt z organizatorow nie wpadl na pomysl ,ze ktos zglosi psa do klasy szczeniat i doroslej......[/QUOTE]

No, ale mogłaś zgłosić szczeniaka i jako drugiego psa bez katalogu dorosłego :p

Posted

Trzymam kciuki za wystawiajacych w Wilnie i za dziweczyny w Jaroslawiu!!!!!!!
Duuuuuuuuuzo tytulow przywiezcie!!!!!Piekne wielkie zlote medale!!!!!!Puchary tez ofkors!!!!!!!

Posted

Dzięki, dzięki. :lol: :lol: Radek wykąpany nakremowany wypafniony. Jednym słowem gotowy. I właśnie Gizmak mu grzywkę tarmosi i ślini :angryy: :angryy:
U nas pada deszcz :placz: :placz: :placz: , jest ciepło ale paskudnie :placz:

Posted

Hej dziewczyny- trzymam kciuki za jutrzejszą wystawę:bigok:, życzę samych sukcesów:multi: i oczywiście czekam na fotorelację z ringu i spoza niego :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...