sh_maniak Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dokładnie :evil_lol: ah jaki miałas kolor włosów i jaka bluzeczke :evil_lol: widziałam identyczne u kogos innego na fotce z tego samego okresu :cool3: :eviltong:
resuruss Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Siostro.......wtedy TE bluzki byly bardzo modne.:eviltong:
orsini Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Agama']nie zgadzam sie z TOBA DONIO te pieski ,ktore otrzymaly bdb mialy widoczne niezgodnosci ze wzorcem np lysole klapniete uszole-pisze o moich refleksjach z 2004 r[/quote] no to chyba powinny dostac ocene dobra a nie bdb?????
AnkaW Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='resuruss']Kto mial widziec ,ten widzial......;)[/QUOTE] uuuu ja nie widziałam, tak mi przykro :placz: :placz: :placz: że zostałam pominięta ;)
resuruss Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja tez juz mam!!!!!Tylko jest jeden problem....... 1 -szy pies 95 zl ( z katakogiem) klasa szczeniat 40 zl ( z katalogiem) Zaplacilam ofkors za oba a katalog dostane tylko jeden ,bo mam oba na jednym potwierdzeniu......:placz: Milalam katalog dac Sh_maniak :placz:
maga18 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 a na ladne oczy Ci nie dadza :cool3: jako czlonkini zwiazku :lol:
sh_maniak Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='resuruss']Ja tez juz mam!!!!!Tylko jest jeden problem....... 1 -szy pies 95 zl ( z katakogiem) klasa szczeniat 40 zl ( z katalogiem) Zaplacilam ofkors za oba a katalog dostane tylko jeden ,bo mam oba na jednym potwierdzeniu......:placz: Milalam katalog dac Sh_maniak :placz:[/quote] upomnimy sie o dwa :p
AnkaW Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='resuruss']Ja tez juz mam!!!!!Tylko jest jeden problem....... 1 -szy pies 95 zl ( z katakogiem) klasa szczeniat 40 zl ( z katalogiem) Zaplacilam ofkors za oba a katalog dostane tylko jeden ,bo mam oba na jednym potwierdzeniu......:placz: Milalam katalog dac Sh_maniak :placz:[/quote] Z tego co słyszałam nigdy nie dają dwóch katalogów :razz: :razz: i dlatego do Rzeszowa zgłosiłam jako pierwszego Radka szczeniaka /z katalogiem/ i jako drugiego Gizmaka /bez katalogu/ więc zaoszczędziłam :lol: :lol: :lol:
tunio Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='sh_maniak']upomnimy sie o dwa :p[/QUOTE] Moge Ci oddac swoj,bo u mnie i tak idzie na makulature,ktora potem zalega w garazu,piwnicy lub psim pokoju. :roll:
resuruss Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='AnkaW']Z tego co słyszałam nigdy nie dają dwóch katalogów :razz: :razz: i dlatego do Rzeszowa zgłosiłam jako pierwszego Radka szczeniaka /z katalogiem/ i jako drugiego Gizmaka /bez katalogu/ więc zaoszczędziłam :lol: :lol: :lol:[/quote] Ja wiem,ze nie daja dwoch katalogow,przy dwoch zgloszonych psach....tylko ,ze ja za te dwa zaplacilam........:angryy:
AnkaW Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 No to nie trzeba było płacić za drugi katalog :eviltong: :p
resuruss Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 No wlasnie nie chcialam placic ,ale nikt z organizatorow nie wpadl na pomysl ,ze ktos zglosi psa do klasy szczeniat i doroslej......
AnkaW Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [quote name='resuruss']No wlasnie nie chcialam placic ,ale nikt z organizatorow nie wpadl na pomysl ,ze ktos zglosi psa do klasy szczeniat i doroslej......[/QUOTE] No, ale mogłaś zgłosić szczeniaka i jako drugiego psa bez katalogu dorosłego :p
resuruss Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ha...no wlasnie nie moglam.......bo pytalam w Zwiazku.....
Nesjanna Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ja wczoraj zgłosiłam psiaki na krajówkę w Legionowie oraz na międzynarodową i klubową w Oplu (chyba zbankrutuję ..............:shake:)
resuruss Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ja juz na Opole tez zglosilam na Cacibowke i na Klubowa.
AnkaW Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [B]Ress[/B] to ten Twój związek to straszny zdzierca. W moim tak można :lol: :lol:
Agama Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 TRZYWAM kciuki ,dziewczyny wracajcie z medalami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czekamy na info i foty
resuruss Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Trzymam kciuki za wystawiajacych w Wilnie i za dziweczyny w Jaroslawiu!!!!!!! Duuuuuuuuuzo tytulow przywiezcie!!!!!Piekne wielkie zlote medale!!!!!!Puchary tez ofkors!!!!!!!
AnkaW Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Dzięki, dzięki. :lol: :lol: Radek wykąpany nakremowany wypafniony. Jednym słowem gotowy. I właśnie Gizmak mu grzywkę tarmosi i ślini :angryy: :angryy: U nas pada deszcz :placz: :placz: :placz: , jest ciepło ale paskudnie :placz:
Iwona Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Hej dziewczyny- trzymam kciuki za jutrzejszą wystawę:bigok:, życzę samych sukcesów:multi: i oczywiście czekam na fotorelację z ringu i spoza niego :cool3:
Recommended Posts