Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Toruniu chyba nikt nie robił fot...buuuuuu
Sędzina super!!!
Zachwyciła się naszymi grzywkami szczególnie młodym pokoleniem szczeniorków.:cool3:
Mamy z Keri też piękny opis.
Powiedziała ze wszystkie przepiękne na wysokim wyrównanym poziomie mamy w Polsce.
W porównaniu do buldożków francuskich które są bardzo niewyrównane i nie specjalnie się jej podobały.

Posted

Bardzo sie ciesze ze Wam sie podoba mój maluch, bardzo sie staram zeby wygladal przyzwoicie :)

Gratulacje dla wszystkich z Torunia i przede wszystkim tych co po za granicami kraju podbijaja ringi i to w takim stylu :)

Posted

Solange napisał(a):
Może ktoś zna już stawkę na Włocławek 2 wrzesnia? I wiecie czy wystawy w tym mieście są na hali czy na dworze?

W tamtym roku było na dworze. Mnie się podobało i gdybym nie jechała do Częstochowy to bym chętnie sie tam wybrała ;)

Posted

Nesjanka- Twoja to gwiazda!!!!!! ale jak zobaczylam wyniki to tylko siasc i rece zalamac; czy oni naprawde nie potrafia przeczytac wzorca- az takie ciezkie to jest?????????? rozumiem uklady ukladziki ale ludzie ... no sorki:) jamniki przyszle intery :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

hahah tak wiem ale jeszcze nie mailam czasu poleciec do sklepu kupic Mojego Psa:)

na epsach jak zawsze4 expert od grzywek sie odezwal ale moje przeoczenie- Maga wybacz- oczywiscie ze gratuluje Ci czeskiego championatu bo to sztuka tam cos zdobyc przy takiej znajomosci wzorca:))) o KC juz nie wspomne bo to oczywiscte ze swietna suka i ichni experci mogli cos sobie wreszcie porzadnego poogladac:)

Posted

[quote name='anna1']hahah tak wiem ale jeszcze nie mailam czasu poleciec do sklepu kupic Mojego Psa:)

na epsach jak zawsze4 expert od grzywek sie odezwal ale moje przeoczenie- Maga wybacz- oczywiscie ze gratuluje Ci czeskiego championatu bo to sztuka tam cos zdobyc przy takiej znajomosci wzorca:))) o KC juz nie wspomne bo to oczywiscte ze swietna suka i ichni experci mogli cos sobie wreszcie porzadnego poogladac:)

W Czechach to zawsze sami miezinarodni expiert:evil_lol: sami czesi nas ocenialia przez te kilka wystaw co sie tam pokazywalysmy. Ale tak najwiekszym szokiem dla manie były paniusie z tymi wytarganymi psami.., dopiero poatem zobaczylam co jest tego sprawka;):) metalowe grzebienie. Na pin bruish robily tylko wielkie oczy:crazyeye: i te łyse jamniki;) no ale za to psy z maerykanskimi rodowodami, szczegolanie z liniia Gingerys nie sa tam lubiane i kazdy dla nich to pet;)

Posted

anna1 napisał(a):
jasne ze pet :))) lepiej miec jaminka ale za to rodowity, czeski lub niemiecki a nie jakis tam amerykanski :)))

z lekka nutką dekadencji po prostu:evil_lol:

Posted

MAmy nowego INTERCHAMPIONA:multi::multi::multi::multi:

Toffi wczoraj w pieknym styl: CAC, CACIB i BOB:multi::multi::multi:
A dziś CAC i CACIB i tym samym Veni Otello Sub DIvo ukończył Interchampionat.

:multi::multi::multi:

MAGA GRATULACJE!!!!

Posted

miniaga napisał(a):
MAmy nowego INTERCHAMPIONA:multi::multi::multi::multi:

Toffi wczoraj w pieknym styl: CAC, CACIB i BOB:multi::multi::multi:
A dziś CAC i CACIB i tym samym Veni Otello Sub DIvo ukończył Interchampionat.

MAGA GRATULACJE!!!!

OGROMNIASTE BRAWA!!!!

Posted

:multi: :multi: :multi: Maga- ogromne gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi:

a tu wyniki czesciowe z Bialegostoku- uzupleniajcie w miare wiedzy:)

PSY KLASA MŁODZIEŻY
Elvis Z Chmielnik
Secret Rajski Ptak
Valentino Favonius Zw. Ml.

SA POŚREDNIA
Jona Gold Z Gangu Łysych nb
cret Pokaż Klasę CWC

KLASA OTWARTA
Beret z Gangu Łysych
Chinook Odelli
Dragon Moon C Me At Sua Sponte III dosk.
Edelkirsch Nesjana
Hokkaido Helvetius CWC
morel maff-Staff II dosk
Vivat Sanraiz Chois Of Gots

PSY KLASA CHAMPIONÓW
Campari Sua Sponte CWC, BOS, CACIB, BOB
Focus Z Gangu Łysych
Vivat Sanraiz Brightlight Of Moscow
Volcano Negro Sub-O-Divo II dosk, res CACIB

SUKI KLASA SZCZENIĄT
Be My Baby Kakarok
Bozo Gang's Icing Sugar
Carmen Wiatry Pustyni
Corrida Wiatry Pustyni
Calipso Pastoral
Clivia Lavandula

SUKI KLASA MŁODZIEŻY
Emi Z Chmielnik
Linda Z Jasne Hvezdy Zw.Ml.
Sasquehanna Red Wine Zikkurat
Viva Espana Favonius II dosk.

SUKI KLASA POŚREDNIA
Sasquehanna Botanika CWC, BOS, CACIB
Secret Rodowe Złoto II dosk

SUKI KLASA OTWARTA
Finezja Z Jastrzębiej Góry
Imprezka Z Gangu Łysych
Magia Raj Dla Zwierząt

suki z otwartej chyba wszytskie bdb(nie wiem co nb) bo nie wychodzil zadna o cacib; jedynie obie z posredniej razem biegaly;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...