Jump to content
Dogomania

Co sie dzieje z ludzmi w Trojmiescie???Czekoladowa spanielka ODNALEZIONA!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pidzej napisał(a):
zabrzmiało groźnie.... ;)

A jak! :evil_lol: U nas dyscyplina.
A poważnie, no same wiecie, że ona jedna jest ze schroniska. Przybędzie, zobaczycie ;)

Posted

Ciotki swietujemy!
Wszystkie jestescie przekochane i jedyne w swoim rodzaju :loveu::loveu::loveu:
Usciski dla Was!

Dzis suczka poszła do swojego domu.Przyszla pani,zapytala sie,czy jest u nas czekoladowa spanielka,zgubila sie.....DWA dni temu.Uslyszala,ze jest taka,ale juz od dwoch tygodni.Spanielka na jej widok wyszla ze swojego udreczonego swiata i zaczela merdac ogonem.Jej pani miala łzy w oczach.
Wyjechala dwa tygodnie temu i suczke zostawila u tesciow.Nawet jej nie poinformowali,ze suki juz u nich nie ma.....gdy przyjechala po psa,powiedzieli,ze zniknela przedwczoraj i usilowali jej wmowic,zeby juz nie szukala,bo suka pewnie wpadla pod samochod.Wstretne dziady.
Mimo wszystko wlascicielka przyszla jak najszybciej mogla do schroniska,mimo,ze sama watpila w odnalezienie.
Spanielka ma na imie Saba i ma.....18 lat.Ta pani odziedziczyla ja po swojej zmarlej babci.Pieknie do Saby przemawiała,widac,ze darzy ja ogromna czuloscia.
Pani Krysia,ktora codziennie przychodzila do suczki,zeby ja wyprowadzic,ma dzis swoje swieto,powiedziala,ze zadnego prezentu juz nie oczekuje,a kwiaty ,ktore dostala,moze przeslac tej pani :)

UFFFFFFFFFFFFFFF

Posted

Ale historia!!!!! :multi::multi::multi::multi: Widzisz Wiolu, pisałam Ci wczoraj historie z dogo, pamiętasz? I przypuszczałam, że z nia może byc tak samo.
Tylko nie wyrodne dzieci oddały, ale stare pudła :angryy: Mam nadzieje, że też tak skończą, bo na to zasłużyli!!!
18 lat ma, mój Boże!!!! Jaką krzywdę jej wyrządzili...

Jednak kochana ta kobieta jest! I Pani Krysia też :lol:
Pozdrowić imieninowo od dziewczyn z dogo!!!

Posted

emilia2280 napisał(a):
no to tylko sié cieszyc dla suni! ma swojá paniá!!!!!

a ja nie mam suni :-( ale najwazniejsza jest sunia!! :multi::multi::multi:

Emilko :loveu:, nie smutaj, bo my Cię zaraz pocieszymy :evil_lol:
Ale fakt, najważniejsze, ze ona u siebie już. Niewiarygodna historia... tylko w gazetach opisać.

Posted

aaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaa

nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa! Cudowna historia!!1cudowna!!!Niepotrzebne te 2 tyg w schronie no ale...grunt ze PAni ją odnalazła!!!

Wiwat wszyscy! wiwat spanielka, właścicielka, Pani Krysia, Mama Rysia, żona Krzysia, ciocia Zbysia

ojeeeeeeej ale mnie potrzepało z radości

Posted

brazowa1 napisał(a):
Ciotki swietujemy!
Wszystkie jestescie przekochane i jedyne w swoim rodzaju :loveu::loveu::loveu:
Usciski dla Was!

Dzis suczka poszła do swojego domu.Przyszla pani,zapytala sie,czy jest u nas czekoladowa spanielka,zgubila sie.....DWA dni temu.Uslyszala,ze jest taka,ale juz od dwoch tygodni.Spanielka na jej widok wyszla ze swojego udreczonego swiata i zaczela merdac ogonem.Jej pani miala łzy w oczach.
Wyjechala dwa tygodnie temu i suczke zostawila u tesciow.Nawet jej nie poinformowali,ze suki juz u nich nie ma.....gdy przyjechala po psa,powiedzieli,ze zniknela przedwczoraj i usilowali jej wmowic,zeby juz nie szukala,bo suka pewnie wpadla pod samochod.Wstretne dziady.
Mimo wszystko wlascicielka przyszla jak najszybciej mogla do schroniska,mimo,ze sama watpila w odnalezienie.
Spanielka ma na imie Saba i ma.....18 lat.Ta pani odziedziczyla ja po swojej zmarlej babci.Pieknie do Saby przemawiała,widac,ze darzy ja ogromna czuloscia.
Pani Krysia,ktora codziennie przychodzila do suczki,zeby ja wyprowadzic,ma dzis swoje swieto,powiedziala,ze zadnego prezentu juz nie oczekuje,a kwiaty ,ktore dostala,moze przeslac tej pani :)

UFFFFFFFFFFFFFFF

Czytam i oczom nie wierzę. :-o
Aż się popłakałam ze szczęścia... :multi: :multi: :multi:

emilia2280 napisał(a):
no to tylko sié cieszyc dla suni! ma swojá paniá!!!!!

a ja nie mam suni :-( ale najwazniejsza jest sunia!! :multi::multi::multi:

emilia2280, Ty się nie martw, mogę Ci załatwić inną sunię. :cool3: ;)

Posted

Najpiękniejsza, najwspanialsza wiadomość, taka aż oczy mokną..............................:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Oj, tym teściom to bym dała :mad::angryy:
Wielkie ukłony w stronę osób,które pomogły babulince przetrwać te dwa tygodnie - ogromnie się cieszę,że suńcia jest znów ze swoja panią:loveu:

Posted

Ta mała nie dawała mi spac.. Nad tą starusią chyba czuwała opatrznosć.. Jednak mam obawy czy przy tak ogromnej psiej rozpaczy mała pozyłaby długo w nowym - w sumie obcym dla niej - domu..