Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Erazm']Farciara, u Ciebie brzęczy, u mnie grzmot za grzmotem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio byłam z behawiorką u jednego z wyadoptowanych psów, siedzę sę cicho jak mysz pod miotłą, słucham o wychowywaniu psiaka i widzę oczami wyobraźni nie yoorka, a potworka( czytaj: wzór samych błędow wychowawczych):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Och o błedach to możemy rozmawiać... żywi człwoiek takiego sznurka, szczotkuje, tresuje, piesek nie żebrze, nie ejst nachalny... aż tu kiedyś rpzychodzi taka i rozpuszcza go do granic przyzwoitości ...oooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jemu to nie pszeszkadza, a wręcz przyjmuje entuzjastycznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Roześlijcie ciotki dalej [url]http://www.dogomania.pl/forum/f521/dzis-dzien-zyczliwosci-potrzebny-transport-dla-jamniczki-z-ostrody-do-warszawy-125381/[/url] Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Charly']hihihi- podoba mi się Dymek burczak:evil_lol:[/quote] chyba burak :diabloti::cool3: Quote
mru Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 o tak! burak! :evil_lol: on jest typem psa zza płota :evil_lol: ale za to super tańczy charlestona... :roll: [I]dzisiaj, jutro, zawsze będę ci humor psuć choćbyś drzwi zamknęła nawet na klucz...[/I] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=5W7H0O40nb0"]YouTube - Bogdan Lazuka - Dzisiaj jutro zawsze bede kochal cie[/URL] Quote
mru Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a Dymeczek nie jest sznaucerkiem :placz::placz::placz: to jest... to jest... aaaah :placz:nie chce mi przejść przez klawiaturę... :placz::placz::placz: [CENTER][B][SIZE=3]mix teriera tybetańskiego[/SIZE][/B] :-o (WTF!?) [/CENTER] Quote
Isadora7 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='mru']a Dymeczek nie jest sznaucerkiem :placz::placz::placz: to jest... to jest... aaaah :placz:nie chce mi przejść przez klawiaturę... :placz::placz::placz: [CENTER][B][SIZE=3]mix teriera tybetańskiego[/SIZE][/B] :-o (WTF!?) [/CENTER] [/quote] ooooooooooooooooooooo Quote
Erazm Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Noooooooooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ja jeszcze nie wierzę... :-o te... te.... te... coooo? Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='mru']a Dymeczek nie jest sznaucerkiem :placz::placz::placz: to jest... to jest... aaaah :placz:nie chce mi przejść przez klawiaturę... :placz::placz::placz: [CENTER][B][SIZE=3]mix teriera tybetańskiego[/SIZE][/B] :-o (WTF!?)[/CENTER] [/quote] phi... ja miałam kiedys wyżła mazowieckiego... a teraz mam teriera sląskiego, a jak mam nastój snobistyczny, to silesian terrier :eviltong: Quote
mru Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ale tybetański serio istnieje! a ja myślałam, że Dymek to sznaucerek :placz: Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 mru, moje też serio istnieją :lol:. Quote
mru Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 dziś Dymek został uśpiony... ale tylko na chwilę :loveu: od tygodnia kasłał i chrypiał wet nie był pewny co to a Dym nie chciał żeby mu zaglądać w gardło :eviltong: więc musieli go położyć spać ;) ponoć chrapał jak dziadu - panie wetki się śmiały ;) Kasia tylko biegała w kółko i piszczała, że Dymek na pewno umrze :D ahahaha a on ma tylko... migdałki powiększone :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='mru'][COLOR=Blue][B]dziś Dymek został uśpiony... [/B][/COLOR] ale tylko na chwilę :loveu: od tygodnia kasłał i chrypiał wet nie był pewny co to a Dym nie chciał żeby mu zaglądać w gardło :eviltong: więc musieli go położyć spać ;) ponoć chrapał jak dziadu - panie wetki się śmiały ;) Kasia tylko biegała w kółko i piszczała, że Dymek na pewno umrze :D ahahaha a on ma tylko... migdałki powiększone :evil_lol:[/quote] Litości [B]mru[/B] błagam. Zdycham od paru dni astmatycznie, a tu otwieram i widze tylko zaznaczone zdanie, bo sie komputer zawiesił, te pare chwil mnie dobiło Quote
Erazm Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jesu, ja też zamarłam:mad::mad::mad::mad: Quote
Erazm Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Żarty se robi, jak nasz gatunek wymrze to na Twojej głowie zostaną Ci moje i innych tymczasy Quote
mru Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :megagrin: myślicie, że aż taka zła jestem? Quote
iwa77 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Na prawdę , błagam bez takich żartów - ja wiekowa jestem i tez niewiele brakowało do "nagłego zejścia " ...... :mad::mad::mad: Quote
mru Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 przepraszam :oops: Dymeczek chyba lepiej, trochę słaby się zrobił przez to wszystko ale leki jeszcze przyjmuje - migdałki ma wielkie jak orzechy nerkowce! a powinien mieć malutkie jak pestki dyni... Quote
Erazm Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wymiziaj chłopaków, niedobra kobieto:cool3: Quote
mru Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 aye :D Dymeczek jeszcze troszkę chory :( wymacałam mu wczoraj gardziołko to migdały wielkie jak balony :( zobaczymy czy to minie na dniach (bo powinno):roll: Quote
Wisełka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ojejku jejku biedny Dymek, oby mu szybko przeszło chorubsko! :roll: Quote
mru Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 właśnie do weta poszli :roll: ale jak przyszłam to Dym szczekał :diabloti: więc chyba okej... :diabloti::diabloti: Quote
iwa77 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Dymeczku zdrowiej kochany szybciutko :loveu: Quote
Recommended Posts