mru Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 no na razie tak stabilnie ;) nadal jak wracam to Dymek z dala się cieszy (on tak fajnie pupą kręci wtedy) umawiamy się na wizytę z behawiorystą - ponoć dobry (albo nawet dobra) więc zobaczymy co powie :) Quote
iwa77 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Czekamy na wieści od "mądrej głowy " . Mizanko dla kochanego staruszka i Gacunia ! Quote
Isadora7 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='iwa77']Czekamy na wieści od "mądrej głowy " . Mizanko dla kochanego staruszka i Gacunia ![/quote] Podpisuję sie po Iwonką Quote
iwa77 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Dzień doberek Dymeczkowej Rodzince ! Jak się macie ? Co nowego na "polu walki " ? Czy można nieśmiało zapytać o jakieś foteczki Dymeczka ? Quote
Isadora7 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='iwa77']Dzień doberek Dymeczkowej Rodzince ! Jak się macie ? Co nowego na "polu walki " ? Czy można nieśmiało zapytać o jakieś foteczki Dymeczka ?[/quote] Dymeczku daj foteczki i powiem ci coś ważnego - Brylant już w swoim domu. Razem was zaczynałam promować i obaj mi jesteście bliscy. Quote
mru Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 wspaniale, że Brylancik już na swoim :)))) :multi: no u nas bez większych zmian :P Dymek ciągle warczeć nie przestaje najgorzej jest w chwilach radości pani behawiorystka kazała nam Gacka, jako wygranego, traktować z pierwszeństwem nie wiem czy Dymek to już obczaił... ;) wizytę domową mamy na wtorek umówioną wstępnie :) Quote
malawaszka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 zaciskam :kciuki: w końcu się musi ułożyć :loveu: Quote
mru Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 też w to wierzymy:) a oto i obiecane (a nawet nie obiecane) foty dymkowe: [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/DSC00608-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/DSC00606.jpg[/IMG] :D [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/DSC00605.jpg[/IMG] jednokły Dymek [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/DSC00619.jpg[/IMG] [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/DSC00622-2.jpg[/IMG] trochę psychol :diabloti: Quote
mru Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Iwa, to bardzo ważne, ile Dymek był w schronisku? Behawiorystka chciałaby wiedzieć i ta informacja by jej pomogła! już o to pytaliśmy chyba parę razy :P Quote
iwa77 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Mru muszę pojechać do schronu i sprawdzić w jego karcie . Nie były to na pewno lata (bo są i takie pieski ) ale troszkę siedział. Postaram się jutro dowiedzieć i podam ! Dzięki za foty ! Quote
iwa77 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Byłam w schronisku i wygląda to tak , że Dymek trafił do schronu 16 lutego 2008 . Ja go zabrałam 16 kwietnia - czyli [B]w schronie spędził dwa miesiące![/B] Przypadkowo się tak złożyło z tym 16 - tym a może tak miało być ;) Quote
Wisełka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 OOOOOOOO! To chłopak miał farta że udało mu się tak szybko opuścić schron :lol: Quote
iwa77 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Podbił moje serce i nie było innej opcji , musiał być uratowany !:razz: Quote
mru Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ha, to krótko! :) a myślałam, że większy z niego bidak! powinnaś mieć taki podpis: Iwa - adopcje ekspresowe :razz: bardzo bardzo dziękuję za informację! dziś wróciłam do domu to Dymeczek grzecznie czekał na swoją kolej... :crazyeye: dwa tygodnie temu to by przyleciał na pierwszego i zaatakował Gacka dziś wie, że jeśli to zrobi to Gacek go zje (generalnie Gacek jest bardzo cierpliwy, Dym może za nim/albo po nim chodzić i warczeć i chodzić i warczeć, a ten nic, ale jeśli chodzi o pierwszeństwo do mnie - to Gacek jest w stanie zaatakować) Quote
Isadora7 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='iwa77']Podbił moje serce i nie było innej opcji , musiał być uratowany !:razz:[/quote] Iwonko nie tylko twoje serce podbił :loveu::loveu::loveu:. No a poza tym o ile się nie mylę naszą znajomość zapoczątkował Lutek, Dymek i Brylant Quote
iwa77 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dokładnie tak jak mówisz Dorotko - to były nasze początki współpracy. Mru nie ma za co dziękować - jestem do dyspozycji jak czegoś potrzeba. Dymeczek uczy się i robi pomału postępy - i bardzo dobrze ! Czekam z wielkim zaciekawieniem na relację z konsultacji behawiora! Głaski dla "mojego " ukochanego staruszeczka i Gacuni !:loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 była pani psycholożka ;) dała nam dużo rad sporo rzeczy robiliśmy dobrze, ale też parę kluczowych źle kazała Dymka, jako starszego faworyzować !! :P i powiedziała, że wcale nie jest tak źle będziemy musieli dużo z Dymkiem ćwiczyć jego koncentrację chłopak łatwo się rozprasza jak w okolicy jest Gacek :) musi też zostać wykastrowany, to pomoże - z reszta obaj muszą dostał lekarstwa... co tam jeszcze... :) dużo maja sie socjalizować chłopaki aktywne wspólne spacerki, zabawy itd. :) ogólnie pozytywnie i warto było ją zaprosić dostaliśmy całą długą listę - co robić i jak no i teraz za miesiąc kontrola będzie więc trzymajcie kciuki za Dymcia i jego nauki! :D Quote
Isadora7 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No to Dymek trzymamy za ciebie kciuki i za twojego braciszka Gacka i za [B]mru[/B] - no trzymamy po całości. Ja i Rambo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts