Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [CENTER][FONT=Impact][SIZE=3]Dymek-Zadymek w górę doopka i brać się do szukania domku, Lutek w domku, Ziutek też a ty się opierniczasz. :loveu: [/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [CENTER][SIZE=3][B]Ważna sprawa przepraszam za offa. Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku:[/B][/SIZE] [/CENTER] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116[/URL] [CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę [/B][COLOR=black](Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) [/COLOR][B]!!!![/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red][B] Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3]Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: [/SIZE][/B][URL]http://www.rckik-katowice.com.pl/[/URL] [SIZE=3][B]Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane:[/B][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=red]WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje... [CENTER][IMG]http://img267.imageshack.us/img267/369/mldm5.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
iwa77 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Chyba trafiła kosa na kamień. Do boksu Dymeczka trafil nowy koleś - 4 letni zadziora. Koles ponoc pogryzl człowieka i jest taki troche nie teges. Dzisiaj w schronisku byłam świadkiem dwóch starć ( w sumie w ciagu nie bardzo dlugiego czasu) między Dymkiem a nowym kolesiem.Także Dymek chyba straci niechlubny tytuł zadymiarza nr.1 w boksie 16.Ale na serio to nie wiem jak im tam się będzie ukladać. Ja sie cieszyłam , ze Ziutus wyjechal i Dymek może się uspokoi a tu taka "niespodzianka" Quote
Koperek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ciekawostka! Dalczego czterolatek trafił na 16????????:crazyeye: [B][I]No nic- teraz to dopiero trzeba się spieszyć ze znalezieniem tymczasu [SIZE=3][COLOR=red]DYMKOWI[/COLOR][/SIZE]! Bo ten nowy to młodziak i może być niewesoło...!!!:shake:[/I][/B] Quote
iwa77 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Wiesz co Koperku - ja też się zdziwiłam - to jest w ogóle dość dziwna historia tego psa.Trafil po interwencji , bo kogos pogryzł .Potem ktoś szukal tego psa a jak schronisko potwierdziło , że jest , to juz się nie zgłosił.Ponoc Kinga zna sprawe.Ale dlaczego trafił na 16 - tke nie wiem !A wiek - 4 lata to tak mi podano w biurze.Ale zadziora jest niezły. Ten drugi kudłaczek , młodziutki, chory - to tego zadziore obchodzi taaaakim kołem aby tylko nie podejśc za blisko. A te spięcia z Dymkiem to dzisiaj były nie na żarty - nie było krwi - ale jak się zczepili to było niewesoło.Ja zaczęłam wrzeszczeć na nich i to odwróciło ich uwagę. Martwie się bardzo o Dymola . A on jest taki ,że tez nie odpuści. Quote
iwa77 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Dymeczek - biegniemy szybciutko na górę! Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Boże Dymeczku ja mam dzisiaj wysyp jamników do ogłaszania a i twoje allegro zaraz muszę też zrobić nowe jezu kiedy sie położę? Albo położę sie teraz a wstanę o 4 Quote
Erazm Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dymeczku widzisz jak ciotka się stara, a Ty dalej w schronie na betonie Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dymek ma nowe allegro (poprzednie wygasło) Znajduje sie pod tym adresem. Na razie jest zapowiedź zmian w tytule. W ciągu najbliższych godzin jego allegro przejdzie metamorfozę: [B][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=340549020[/URL] :loveu: [/B] Quote
Negri Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='iwa77'] Ponoc Kinga zna sprawe.[/quote] Kurcze w ogóle nie kojarzę o jakim psie mówicie :oops: Macie zdj? Quote
Negri Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Już wiem o jakiego psa chodzi....... czterolatek, mały, czarny z białym krawatem tak?? Quote
Negri Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Sprawa z nim jest baaaaardzo dziwna. Napisała do mnie w pewną środę gdzieś 2-3 tyg temu babka że 4 marca zgubiła psa;] wysłała mi zdj. Powiedziała że nie może się dodzwonić do schronu i czy mogę sprawdzić czy pies jest. Powiedziałam ze jasne, ale niech mi poda swoje dane to zostawię zgłoszenie jeśli psa nie będzie. Ale stwierdziła że poda mi jeśli go nie będzie. Psa nie było. Ja natomiast zostawiłam zdj z moim tel no bo ja mam meila do babki. Po kilku dniach dzwoni tel. Nie zdążyłam odebrać. Na sekretarkę nagrała mi się Pani Irena że psiak jest w schronie. Potem doszli do tego że to mój nr i zrobiło się zamieszanie;p Rozmawiałam z Panią dyrektor, powiedziałam że babka nie dała mi namiarów <odp na fakt że psa nie ma była taka"dzięki za fatygę rozwieszę ogłoszenia" a to był koniec marca pies zniknął 4;]> No ale wysłałam meila bo babki że pies jest czeka na odebranie że proszę o potwierdzenie że będzie odebrany. I nic......... zapanowała cisza. Potem okazało się że pies kogoś pogryzł i go 2 tyg na klinikach na obserwacji trzymali. No a po obserwacji do nas..... nie wiem czemu babka go nie odebrała. Zdj były robione na kanapie, albo w czapeczce urodzinowej. Więc mieszkał w domu, był przez kogoś kochany. Tyle że najwyrazniej ten ktoś już ma psa dość..........:( Quote
Negri Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wiecie co... jak opisywałam tą historie to się wkurzyłam i wysłałam babce jeszcze 1 meila:angryy: mniej miłego niż poprzedni:evil_lol: I się odezwała :-o Co prawda stwierdziła że chce aktualne zdj by miała pewność że to jej pies :mdleje: No ale stwierdziłam że zdj nie mam a to ten na 99% i ma pojechać zobaczyć. Ciekawe co z tego wyjdzie:roll: Quote
Negri Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Oto odp na moją nadzieję :shake::shake::shake: i wlasnie z tego powodu raczej go nie odbierzemy,gdyz jest bardzo agresywny i mamy 3 miesieczne dziecko w domu i strach razem z nim, pies byl szczepione pelne szczepienie nastepne powinno byc 10.05.2008 rok zanim uciekl chcielismy go oddac ale myslelismy ze mu przejdzie ze sie poprawi ale nic z tego my sie juz go tez zaczynalismy bac, nas tez nie raz ugryzl. Quote
Poker Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jak bym przypuszczała choć w 0,000001% że to mó jpies,gnałabym przez góry.lasy i morza :cool3: Quote
Negri Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dokładnie :roll: Ale Pani ma 3m córkę i stwierdziła że psu będzie lepiej w schronisku bo oni nie mają dla niego czasu a poza tym jest agresywny... Więc o czym my mówimy:-(:-(:-( Quote
iwa77 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 To przynajmniej wiadomo , ze pies nie zostanie odebrany i nie ma na co liczyc Gorszą stroną tej informacji jest potwierdzenie jego agresywności - to nie wróży dobrze dla Dymka ! Isadorko dziekuje z allegro ! DYMEK SZYBKO NA GORE PO DOMEK ! Quote
Recommended Posts