Jump to content
Dogomania

Wrocław. STARUSZEK DYMECZEK- Nasz najukochańszy "Zadymiarz" odszedł za TM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo,że to wątek Dymka,melduję,że mała,śliczna nazwana przez nas Bellą, grzeje dupkę u nas w domu od 5 godzin.
A jej braciszek został zabrany przez ludzi akurat w momencie jak weszłam do biura.Już mam 2.raz taką sytuację,że jak się waham którego psa mam brać,to ten niewybrany przeze mnie , w mojej obecności idzie do domku.:lol:

Posted

[SIZE=5]Pięknie [B]Poker[/B]!!!![/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Teraz tylko została jedna, tak?? Załóż jej wątek- chyba, że już to zrobiłaś :eviltong:

[U][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=red][B]DYMEK[/B][/COLOR][/SIZE] się nie pogniewa! :razz:[/SIZE][/U]

Posted

Z tego co wiem to bezproblemowo - chodzi ładnie na smyczy , nie ciągnie.
Nie zapomniał widocznie jeszcze swojego poprzedniego życia!
Oby się udało i temu biedakowi opuścić schron !
Agę pozdrowię z przyjemnością - dzięki.

Posted

Dymeczek pomacha na pożegnanie koledze - w końcu "siedzieli" w jednym boksie z Ziutkiem.Inne pieski idą bądz jadą do domków a biedny Dymeczek zostaje w schronie:placz:

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]DYMEK[/COLOR][/SIZE][/B] do innych psów na spacerach spoko- tzn. na tyle, że normalnie mija je na chodniku- idzie ładnie przy nodze.
Natomiast gorzej, jak pies podejdzie, aby się z nim zapoznać- czasami zaburczy i wystartuje, a czasami prawie normalnie:evil_lol: się zachowa- trzeba wyczuć.

Posted

[quote name='Erazm']Grzeczny Dymek szuka domu:mad::mad::mad::lol:[/quote]

[CENTER]Dowcip roku - Dymek Grzeczny
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/3049/7323088415569a0fdm1.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[B]Dzisiejszy[SIZE=3][COLOR=red] DYMEK[/COLOR][/SIZE][/B] (również w dobrym humorku;))- ucieszył się, jak mnie usłyszał :multi:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/186/33f642fc74339a89.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Dymeczku już Brylancikowi tez tłumaczyłam i przepraszałam. Odebrałam dzisiaj tymczaska Filipka (chyba taki zakapiorek trochę jak ty) i miałam sajgonik. Dlatego mało mnie było na dogo. Dobranoc Dymeczku (a ten zakapiorek to ten wychudzony czarny jamolek na moim banerku)