Jump to content
Dogomania

Wrocław. STARUSZEK DYMECZEK- Nasz najukochańszy "Zadymiarz" odszedł za TM !

Recommended Posts

Posted

Oj, Koperek rozrabiam na jakimś wątku, a tak w ogóle to się dowiedziałam, że jesteśmy mrówki, nasze dzialania nie mają sensu,podbudowywujemy tylko swoje ego a tu trzeba śWIATłYCH:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Może jednak myśleć o jakimś tymczasie dla Dymka, psy z DS jakoś łatwiej znajdują domy

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ja kiedyś napisałam, że nie wolno dla [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKA[/COLOR][/SIZE][/B] tymczasu szukać??:crazyeye::roll:
Mnie tylko o ten kojec chodziło! Nie wydaje mi się, żeby poradził sobie w nim- tymbardziej, że budy nie zna (chyba) oraz jest psem typowo mieszkaniowym.

Posted

Oj Koperek a co ja do Koperka piję?:evil_lol:Ja bardzo lubić koperek:evil_lol::evil_lol:
Masz racje kojec to nie dla malucha, ale nasza wrocławianka działa:lol:

Posted

Koperek nie przejmuj się Erazm sobie podwarkuje, jak i ja zresztą. I nie ciebie dotyczy. Podejrzewam zę Erazm z przyjemnością z Wrockiem pochodnym od Iwy współpracuje jako i ja zresztą. A teraz ja idę spać i życzę wszystkim dobrej nocy. Zmęczona jestem nadłubałam się dzisiaj garść banerków.

Posted

Ciotki słuchajcie - kojec to faktycznie nie najlepsze rozwiązanie dla doopki Dymkowej. Co do DT to jak najbardziej , przecież o to nam chyba chodzi wszystkim , żeby Dymol wyszedl ze schronu i czekał gdzieś bezpiecznie na swój wymarzony DS.Poza tym to Dymeczek mówi , że żadnych " koop i jędz" to raczej
na swoim wątku nie chce :shake: Kwestie podbudowywania swojego EGO zostawiam dyplomatycznie BEZ KOMENTARZA!

Posted

[quote name='iwa77']Ciotki słuchajcie - kojec to faktycznie nie najlepsze rozwiązanie dla doopki Dymkowej. Co do DT to jak najbardziej , przecież o to nam chyba chodzi wszystkim , żeby Dymol wyszedl ze schronu i czekał gdzieś bezpiecznie na swój wymarzony DS.Poza tym to Dymeczek mówi , że żadnych " koop i jędz" to raczej
na swoim wątku nie chce :shake: Kwestie podbudowywania swojego EGO zostawiam dyplomatycznie BEZ KOMENTARZA![/quote]

Oj niedobrze, bo czy Dymek wie że ja jestem jędzą nad jędzami?

Posted

[CENTER][FONT=Impact][SIZE=5][FONT=Georgia][B][COLOR=green]Dymek[/COLOR][/B][/FONT]-Zadymek [COLOR=green][B]Ale[/B][/COLOR] z ciebie [COLOR=yellowgreen][B]gratka[/B][SIZE=3][COLOR=green].pl[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5] :evil_lol:[/SIZE][/FONT]:evil_lol::evil_lol:[/CENTER]

[URL]http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/imgB.inc.php?d=uploads&f=20080315181531.jpg[/URL]

[FONT=Arial Black][SIZE=4]Dymek przyjdzie czas gdy i dla ciebie będzie domek[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Erazm']Zmieniłam trochę tytuł na alegro;), bo było za mało wejść:mad:[/quote]

Brawo ja ciągle manewruję tytułami, a już najwięcej licznik bije jak wstawiam dopisek [I]nowe foto[/I] albo [I]dziś nowe foto [/I]albo[I]nowe info[/I] itp

Posted

cały czas chodzi mi ten Dymek po głowie.Wzięłabym go ,ale
po1.boję się,że jest nieadoptowalny i zostanę z 3.psami,
po2.potrzebuje sporo kasy na leczenie,ale to myślę,że będzie wspólnymi siłami do załatwienia,chyba ,że schron pomoże w zabiegach.
i po3. potrzebna będzie intensywna pomoc w ogłaszaniu.
Czy oprócz zębów i oczu wiadomo coś więcej o jego stanie zdrowia?Ile on może miec w kłębie,bo nie mogę brać psa większego od moich.Jak reaguje na koty? bo mam też Bonuska.