iwop Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Allegro suczki: //http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327533322 Zrobiłam wyróżnione, ale wieczorem poprawię zdjęcia bo teraz jestem w pracy:cool3: i nie mam odpowiedniego programu... Quote
iwop Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No to jak z tym imieniem? Nie może zostac bezimienna :shake: Quote
Neris Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mila może być, Neris ma w życiu pecha, to lepiej nie, jeszcze by go na sunię sprowadziła... Quote
Aleksandra59 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Może Viva (od niech żyje po hiszpańsku chyba to jest que viva), albo Maxi może też być Maksi - od maksimum miłości jaką sunia da swojemu nowemu właścicielowi ;) Quote
Aleksandra59 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nie byłam dzisiaj u suni, bo dzisiaj był zorganizowany transport dla kici Klary i musiałam wcześniej z pracy wyjść, a teraz odrabiam zaległości pracowe :evil_lol: Jutro postaram się odwiedzić sunię - mam nadzieję, że wtedy będzie już miała imię ;) i oczywiście zdam relację. DT, a najlepiej DS dla słodkiej suni PILNIE POTRZEBNY. A może Sweety :smile: Quote
Lemoniada Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kamusia, Perełka, Jagoda, Kawusia, Frotka... Ta sunia jest tak słodkim stworzeniem, że pasują do niej tylko pieszczotliwe imiona:oops: Lubi dzieci i nie zwraca uwagi na koty (przynajmniej na dworze). Gwarantuję, że człowiek, który ją przygarnie, odkryje w niej same zalety. Quote
Aleksandra59 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Co prawda osób, które zgłosiły propozycje imion dla suni niewiele ale ilość imion imponująca. Zrobię listę i zobaczymy co dalej ;) Mila Neris - nie wiem co z tym fantem zrobić ;) Viva Maksi Kamusia Perełka Jgoda Kawusia Frotka Ciekawe co będzie dalej :evil_lol: Quote
Aleksandra59 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Podniosę, bo sunia bardzo potrzebuje domu. Quote
iwop Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mnie sie podoba Viva... Kicia Klarcia juz u mnie :p Quote
Agnie Koty Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To jak ma to szczęście na imię?:lol: Viva to sympatyczne imię dla tej sunieczki. Kibicuję jej od początku choć tylko na kibicowaniu się kończy, :oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Viva mi tez sie podoba:) Podnoszę... Quote
Aleksandra59 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Viva, Vivunia, Vivuleńka a może być jeszcze Vivulec :evil_lol: Jak na razie Viva wygrywa. Sunia ma się coraz lepiej, merda ogonem chyba 24 godziny na dobę :loveu: Domku sunia pilnie potrzebuje!!!!! W lecznicy długo być nie może !!!!! Quote
Aleksandra59 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jak rozumiem Iwop decyzję podjęła - sunia szukająca domku ma już imię VIVA, popieram :evil_lol: Domek dla ślicznej, grzecznej i cieszącej się cały czas Vivuni baaardzo potrzebny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aleksandra59 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Podniosę - Vivunia szuka domku, ona długo w lecznicy nie może być :( I co potem schron ? Quote
Aleksandra59 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Neris - sunia już ma imię - Viva, no tak sobie z Iwop bez społecznych konsultacji ustaliłyśmy:roll: To może jakiś obiecany wcześniej banerek ?? To przecież jakoś wesprze poszukiwanie domku dla Vivy:loveu: Quote
Villemo Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No to się zameldowałam! Trzynastego :diabloti: Jestem z miau. Ale poznałam tę sunieczkę. Viva jest słodka, grzeczna i wogóle. Bardzo, bardzo potrzebny dom!! Quote
Aleksandra59 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :evil_lol: A ja o obiecanym banerku jak imie sunia będzie miała :loveu: Nie byłam dzisiaj u Vivy, bo prywatą zajęta byłam, ale jutro podjadę obiecuję. Vivunia, śliczna, grzeczna i bardzo proludzka sunia DT, a najlepiej DS szuka. Kto pokocha Vivę?????????????????????????????// Quote
Recommended Posts